GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
TheLastOneStanding87@ Da se osisas na 1 da vidis kako ce vrh da ti stoji 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Od kada sam ja sirok koliko dug?Sta lupas
![]()
You wish, nigga
Aj sad po lenjir pa po ekranu premeri to fino![]()
TheLastOneStanding87@ Da se osisas na 1 da vidis kako ce vrh da ti stoji![]()
Odlazem, odlazem, ... pa cu da puknem £14 kad se smilujem 
Znam, ovde sam zapustio friz, a nisam gel stavioOdlazem, odlazem, ... pa cu da puknem £14 kad se smilujem
![]()
Ne seri da toliko kosta shishanje, to je 1500 din nekih?vise ti se isplati ako ces redovno da se shishas na 1 da kupis neku kinesku masinicu pa se sam svakih 7-10 dana
Al dobro, hrana i nije nesto skuplja nego kod nas Je's ti to dobila koju kilicu?
DA ne bude posle da nemam ni jednu gde nisam okruyen devojkamaa ko zna mozda su one tu, a ne vide se
Pogledajte prilog 207699

Od kada sam ja sirok koliko dug?Sta lupas
![]()
You wish, nigga
Aj sad po lenjir pa po ekranu premeri to fino![]()
Mislim da bi on tesko mogao da pusti dugu kosu, mozda se i varam, zato sto mu je bas gusta isto kao i meni xD
svaka frizerka me smara s' tim
Posle me plakanjem i urlicima isprate iz frizerskog salona... 
Bas da vidimo kako ti najbolje stoji... 

i menisvaka frizerka me smara s' tim
Jeste i tebi, video sam sa slike. Ja bas imam zelju da pustim kosu, al mi se ne da, odrzavam neku kosu izmedju kratke i poluduge, i na svakih 35 dana u proseku idem da mi frizer stanjuje kosu, inace bi otisla u sirinu previse xD. Bedak!

Ja imam vrh kosu, frizerke me uvek mole da se ne sisamPosle me plakanjem i urlicima isprate iz frizerskog salona...
@TLOS
Imas neku sliku gde si celav?Bas da vidimo kako ti najbolje stoji...
P.S. Carape i papuce pobedile...![]()
Sad skratim pozadi i sa strane a malo vise ostavim gore i unistim siske...i onda to naraste ovako za 3-4 nedelje
Kad naraste previse cepam gel...i to bude ok, mada na onoj slici nisam stavio ofc 
Jeste i tebi, video sam sa slike. Ja bas imam zelju da pustim kosu, al mi se ne da, odrzavam neku kosu izmedju kratke i poluduge, i na svakih 35 dana u proseku idem da mi frizer stanjuje kosu, inace bi otisla u sirinu previse xD. Bedak!