Nase slike vol.2

168771_1604112295106_1005071797_31283280_3230367_n.jpg

ova je slikana zimus sa jednom jaaaako poznatom forumasicom :mrgreen:

za sta kontam da ce mi leteti gloO0va ako vidi ^^

e imam i ja par zajedničkih sa njom
al ne dao Bog da igde, pa ni ovde, osvanu

Evo, ako poznajes tipove metabolizma (ekto, endo, mezo), ne znam sto se primas...190 cm 76 kg a pricas da neko nema ledja, biceps ovo ono..kakve zablude :lol: 180 cm 79 kg 12-13% body fat sam ;)...A cilj mi je oko 90 kg i 8% body fat. Pre godinu dana sam bio oko 70 kg :lol: Uz sve to radim i doktorat, a ti tvoji bilmezi na slikama imaju zavrsenu osnovnu skolu, bogate roditelje, and all the time of the world na raspolaganju (a dosta likova u teretani uzima i steroide da se ne lazemo). Peace ;)

Moras priznati da na onim drugim slikama si jako ocajno ispao (ne znam da li je do pozinga), na prvim si ok(ono gde ti je ruka i grudi).. Mislim da Ledjima i trapezu trebas posvetiti vremena. Instruktor sam privremeno dok ne krene druga godina na faksu, mnogo teorijski znam o svemu sto se tice bb ;)

Moras priznati da na onim drugim slikama si jako ocajno ispao (ne znam da li je do pozinga), na prvim si ok(ono gde ti je ruka i grudi).. Mislim da Ledjima i trapezu trebas posvetiti vremena. Instruktor sam privremeno dok ne krene druga godina na faksu, mnogo teorijski znam o svemu sto se tice bb ;)

Pa brate teorjski smo svi mi j*baci ako cemo realno samo u praksi nisu bas svi :D

Ja sam ektomorf :D Btw par strana ranije ste kritikovali fifty sto ima pas za sta da je ujede, a sada kejti govorite kako vam se to svidja (kada ima pas za sta da ujede)...sta s vama nije u redu? (Kejti mi se cini kao da ima bas lep ten :zaljubljena: )

Prema slikama si endomorf (siroki strukovi itd.)...kao i vecina nas.

Ja sam pretezno endomorf i malo ektomorf...kontam.

Poslednja izmena:

Znam i ja sve sto treba teorijski...give it time...;) Ledja i ramena najvise i radim....lol ako kazes da ih ja "nemam" pokazi svoja pa ces skontati sam...nije lako imati 100 kg, polako :D Za nekog ko je "instruktor" ponasas se pomalo kao napaljeni klinac koji udje jednom u gym, jede slatkise, i onda dodje prica drugarima kako benchuje 150 kg....batali te price :) Trud, rad...and time ;)

Evo...6-7 godina uz perfektnu ishranu => http://www.fitnesscoffeeusa.com/blog/wp-content/uploads/2010/12/steve-cook.jpg 185 cm 92.7 kg or so... Evo i njemu cete naci manu ako ste kompleksasi....losa ledja recimo :lol: http://contest.bodybuilding.com/bio/30032/ ...svako izgleda losije s ledja kao sto vidis...

Za devojke: Previse vena na rukama? :think:

Poslednja izmena:

Back