pecurka93
Aktivan član
- Poruka
- 1.016
kejti je gotivna,nista joj ne fali
Pa vidis da kazu da je mrsava mnogo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kejti je gotivna,nista joj ne fali
Ja sam ektomorfBtw par strana ranije ste kritikovali fifty sto ima pas za sta da je ujede, a sada kejti govorite kako vam se to svidja (kada ima pas za sta da ujede)...sta s vama nije u redu? (Kejti mi se cini kao da ima bas lep ten
)

Pecurkina mana je to sto je smarac.
![]()
ova je slikana zimus sa jednom jaaaako poznatom forumasicom
za sta kontam da ce mi leteti gloO0va ako vidi ^^
A ja se nadala da nemamo nista zajednicko x(
Nemamo. Ja sam super teska kategorija, a ti pero laka.
Sto se tice smaranja.
Pade mi kamen sa srca
Evo, ako poznajes tipove metabolizma (ekto, endo, mezo), ne znam sto se primas...190 cm 76 kg a pricas da neko nema ledja, biceps ovo ono..kakve zablude180 cm 79 kg 12-13% body fat sam
...A cilj mi je oko 90 kg i 8% body fat. Pre godinu dana sam bio oko 70 kg
Uz sve to radim i doktorat, a ti tvoji bilmezi na slikama imaju zavrsenu osnovnu skolu, bogate roditelje, and all the time of the world na raspolaganju (a dosta likova u teretani uzima i steroide da se ne lazemo). Peace
![]()
Moras priznati da na onim drugim slikama si jako ocajno ispao (ne znam da li je do pozinga), na prvim si ok(ono gde ti je ruka i grudi).. Mislim da Ledjima i trapezu trebas posvetiti vremena. Instruktor sam privremeno dok ne krene druga godina na faksu, mnogo teorijski znam o svemu sto se tice bb![]()

Srle realno ti meni izgledas kao da hranu jedino vidjas na tv-u![]()

Sad cu da ti napravim fan stranicu na fb-u "pomozimo Srkiju sa Krste da se najede" ozbiljan sam.
Bilo je na temi dosta slika mojih
Pivski Stomak je KEVA
uskoro postavljam moj, ako nadjem adekvatnu sliku, ili ako je odradim![]()

Ja sam ektomorfBtw par strana ranije ste kritikovali fifty sto ima pas za sta da je ujede, a sada kejti govorite kako vam se to svidja (kada ima pas za sta da ujede)...sta s vama nije u redu? (Kejti mi se cini kao da ima bas lep ten
)
Pa jes mrsava. Dva,tri meseca u teretani i ima da bude ko zmaj. Ali da radi ruke i ramena.
Msm nemoj se ljutis,ali ukusi su razliciti.![]()

Moras priznati da na onim drugim slikama si jako ocajno ispao (ne znam da li je do pozinga), na prvim si ok(ono gde ti je ruka i grudi).. Mislim da Ledjima i trapezu trebas posvetiti vremena. Instruktor sam privremeno dok ne krene druga godina na faksu, mnogo teorijski znam o svemu sto se tice bb![]()
Trud, rad...and time
http://contest.bodybuilding.com/bio/30032/ ...svako izgleda losije s ledja kao sto vidis...
Jel sam pro za forum?