Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moguce..
Koliko je puta Orochimaru ( ili njegovi delovi tela ) boravio u Gaysuke- u, nista me ne cudi.. Mozda rodi malog Kabutoa.. XD

moras da me podsetis da ti za ovo dajem reputaciju svakog dana do kraja zivota:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

nije sasugay(ili mozda gaysugay lawl) evil samo ga je orochimaru drogirao kad je bio prerushen u grass ninju(ko se seca seca se) pa ga silovali sound 4(fantastic 4,nema koenkcije) i kad doso kod orochimarua(dont rest in peace)on mu dao mega blowjob sa onolikim jezikom a njegova mega dugacka zmijolika kita mu ushla u shupak.pa bre de onda da se ljutimo na njega sto zeli da poubija sve oko sebe....

SASORI IS DEEEEEAAAAD! NOOOOOOOO Y Y Y MUSTED HE DIEEEEE!
content.php
content.php
content.php

content.php

moras da me podsetis da ti za ovo dajem reputaciju svakog dana do kraja zivota:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

nije sasugay(ili mozda gaysugay lawl) evil samo ga je orochimaru drogirao kad je bio prerushen u grass ninju(ko se seca seca se) pa ga silovali sound 4(fantastic 4,nema koenkcije) i kad doso kod orochimarua(dont rest in peace)on mu dao mega blowjob sa onolikim jezikom a njegova mega dugacka zmijolika kita mu ushla u shupak.pa bre de onda da se ljutimo na njega sto zeli da poubija sve oko sebe....

SASORI IS DEEEEEAAAAD! NOOOOOOOO Y Y Y MUSTED HE DIEEEEE!
content.php
content.php
content.php

content.php

Auuu koje sasu-pljuvanje! Koji vam je više s tim?:p:lol:

:mrgreen:

Auuu koje sasu-pljuvanje! Koji vam je više s tim?:p:lol:

Aha, i meni ga je skoro zao.
Skoro. :twisted:

Jao Kabuto trazi tatu.. T_T Ima Narutko da preraste u Romance shit kao sto je Vampire Knight.. :3

@ smoky:
Fantastic 4.. Vise kao Fantastic 5.. Sakon/ Ukon.. :3
Jos ga Kidomaru pocepao sa svojim rucicama..

Nego ako ima 6 ili 8, koliko vec, ruku.. Sta ako ima toliko i.. Um.. Znate na sta mislim.. xD

Jao Kabuto trazi tatu.. T_T Ima Narutko da preraste u Romance shit kao sto je Vampire Knight.. :3

@ smoky:
Fantastic 4.. Vise kao Fantastic 5.. Sakon/ Ukon.. :3
Jos ga Kidomaru pocepao sa svojim rucicama..

Nego ako ima 6 ili 8, koliko vec, ruku.. Sta ako ima toliko i.. Um.. Znate na sta mislim.. xD

onda sasuke morao da izvede shadow clone jutsu,oce pauk blowjob :DDDD

Ma kakvi Tobi cool.. Bio je kad je bilo ono Goofy, pa smejurija.. Ovo sad smaranje.,. I na kraju ce se ispostavi kako on sve sere, da bi ovi presli na njegovu stranu..
Mislim pricao je za 9tailed beast, izvlacio se kako to nije uradio ceo chapter.. i sve palo u vodu, jer je i Minato rekao kako Tobi stoji iza toga.. A ja vise verujem Minatu..

Sad ce sere kako jadan Gaysuke, pa prica opet jovo nanovo o svemu od 1 Hokageta.. pa ce Narutko da place za Sasketom.. Propade nam 20 chaptera.. >..>

Ne verujem da vrbuje Naruta.. Dosao da porazgovara.. Madara/ Tobi ima naviku da tako dodje i onda sere pet chaptera, da se citaoci smore..
danas 15:17

...:think: možda hoće da ubedi Naruta da odustane od sasukea...pošto bi to bilo neohodno za njegov Mooneye...something plan, za koji takođe ne znamo koji je....Ma ko zna, možda s smorio pa došao na kavicu:mrgreen:

Ma kakvi Tobi cool.. Bio je kad je bilo ono Goofy, pa smejurija.. Ovo sad smaranje.,. I na kraju ce se ispostavi kako on sve sere, da bi ovi presli na njegovu stranu..
Mislim pricao je za 9tailed beast, izvlacio se kako to nije uradio ceo chapter.. i sve palo u vodu, jer je i Minato rekao kako Tobi stoji iza toga.. A ja vise verujem Minatu..

Sad ce sere kako jadan Gaysuke, pa prica opet jovo nanovo o svemu od 1 Hokageta.. pa ce Narutko da place za Sasketom.. Propade nam 20 chaptera.. >..>

Naravno da sere i treba kada je mozak.
Moć ubedjivanja, tebe bi ubedio da ne slušaš JRock već Heavy Metal.:hahaha:

Back