Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce..
Koliko je puta Orochimaru ( ili njegovi delovi tela ) boravio u Gaysuke- u, nista me ne cudi.. Mozda rodi malog Kabutoa.. XD
moras da me podsetis da ti za ovo dajem reputaciju svakog dana do kraja zivota
nije sasugay(ili mozda gaysugay lawl) evil samo ga je orochimaru drogirao kad je bio prerushen u grass ninju(ko se seca seca se) pa ga silovali sound 4(fantastic 4,nema koenkcije) i kad doso kod orochimarua(dont rest in peace)on mu dao mega blowjob sa onolikim jezikom a njegova mega dugacka zmijolika kita mu ushla u shupak.pa bre de onda da se ljutimo na njega sto zeli da poubija sve oko sebe....
SASORI IS DEEEEEAAAAD! NOOOOOOOO Y Y Y MUSTED HE DIEEEEE!
![]()
![]()
![]()
![]()
nije sasugay(ili mozda gaysugay lawl) evil samo ga je orochimaru drogirao kad je bio prerushen u grass ninju(ko se seca seca se) pa ga silovali sound 4(fantastic 4,nema koenkcije) i kad doso kod orochimarua(dont rest in peace)on mu dao mega blowjob sa onolikim jezikom a njegova mega dugacka zmijolika kita mu ushla u shupak.pa bre de onda da se ljutimo na njega sto zeli da poubija sve oko sebe....
Auuu koje sasu-pljuvanje! Koji vam je više s tim?![]()
Moguce..
Koliko je puta Orochimaru ( ili njegovi delovi tela ) boravio u Gaysuke- u, nista me ne cudi.. Mozda rodi malog Kabutoa.. XD
Moguce..
Jao Kabuto trazi tatu.. T_T Ima Narutko da preraste u Romance shit kao sto je Vampire Knight.. :3
@ smoky:
Fantastic 4.. Vise kao Fantastic 5.. Sakon/ Ukon.. :3
Jos ga Kidomaru pocepao sa svojim rucicama..
Nego ako ima 6 ili 8, koliko vec, ruku.. Sta ako ima toliko i.. Um.. Znate na sta mislim.. xD
Sunce mu...
Sad me podseti na jedan fanfiction sto sam citala nedavno... Slican zaplet.![]()
koji bre fanfiction?
Manga ove nedelje je neverovatna!
1. Sasuke je POTPUNO odlepio.
2. Tobi vrbuje Naruta da predje u njegovu bandu...
Potpuno neocekivano!![]()
Ne verujem da vrbuje Naruta.. Dosao da porazgovara.. Madara/ Tobi ima naviku da tako dodje i onda sere pet chaptera, da se citaoci smore..
Ne verujem da vrbuje Naruta.. Dosao da porazgovara.. Madara/ Tobi ima naviku da tako dodje i onda sere pet chaptera, da se citaoci smore..
Oro/Sasu.
Kao Kabuto izmisli jutsu za... I onda Orochimaru... znas... Sasukea, i onda je ovaj trudan i sve to, ali posle zabije sebi kunai u stomak i beba umre.
Nije dugacak, samo one-shot...
![]()
danas 15:17
što li sam pitala
![]()
Ma kakvi Tobi cool.. Bio je kad je bilo ono Goofy, pa smejurija.. Ovo sad smaranje.,. I na kraju ce se ispostavi kako on sve sere, da bi ovi presli na njegovu stranu..
Mislim pricao je za 9tailed beast, izvlacio se kako to nije uradio ceo chapter.. i sve palo u vodu, jer je i Minato rekao kako Tobi stoji iza toga.. A ja vise verujem Minatu..
Sad ce sere kako jadan Gaysuke, pa prica opet jovo nanovo o svemu od 1 Hokageta.. pa ce Narutko da place za Sasketom.. Propade nam 20 chaptera.. >..>
Sad ce sere kako jadan Gaysuke, pa prica opet jovo nanovo o svemu od 1 Hokageta.. pa ce Narutko da place za Sasketom.. Propade nam 20 chaptera.. >..>