Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aha. Ali ne mora prvo da bude kriminalac pa onda da pobegne, moze i obrnuto. Kao Sasuke. Kad napusti selo bez dozvole iz bilo kog razloga. I vise se ne vrati.
Hmmm... A kad bi Naruto uspeo da dovuce naseg omiljenog pedera nazad u Konohu, kako bi ga kaznili? Mislim, glupo bi bilo da mu samo kazu "Welcome back, and don't do it again." Mislim, sto se retard toliko trudi da ga vrati, ako ce ga ovi u selu svejedno ubiti ili baciti iza resetaka na nekih 150 godina ili tako nesto...

Da... stvarno bi bilo glupo da ga vrate uz pomoć "moći prijateljstva"! i budu happy-epi do kraja svojih života, mada verovatno bi bilo tako da Shippuden nije bio u planu. Ovaj Kishimoto ga udrio po drami, tako da mislim da ne bi trebalo da bude tako nešto za kraj, ali neće sigurno ni ubiti Sasukea ipak je, hteli ili ne deo glavne postave u mangi.....Nešto će veliko biti e sad šta....

Ja mislim da smo josh uvek daleko od kraja Naruta, ima josh svashta da se izdeshava... Npr. da ko ce da pobedi Madaru ( naravno Naruto, ali posle puno puno treninga), onda sta ce biti sa danzom, i ostalim clanovima akatsukija, kabuto pravi probleme, sasuke pravi probleme... itd. bice josh svega i svacega... :roll:

Ja sam pročitala negde, neznam gde, verovatno u nekom od njegovih intervijua, da Kishi već ima osmišljen kraj, samo treba da dovede priču do njega:think:.....Što i ja mislim da neće skoro.

Ima da citamo mangu do 2015. A do tad ce da se pretvori u meksicku seriju, kako je krenulo.

Već je skoro pa Meksička serija!!:p i ima to da se otegne u nedogled....mene naruto bio smorio pa nisam odgledala više od 80 epizoda pa sam prestala da gledam, počela sam opet kad sam čula za shippuden...E kad me i ovo smori, sačekaću par godina da priča odmakne pa da sve lepo pročitam. Šta ću, neizvesnost me ubija!

Poslednja izmena:

Back