Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Original postavio Christina Bg 92 Pogledaj poruku
ok,priznajem,nisam merodavna jer nisam pogledala nijednu epizodu........ali ne volim taj japanski fazon.........
jel se radi o klasichnom crtanom tipa yu-gi-oh,zmajeva kugla i te gluposti ???

joj boze koja glupost,sta podrazumevas pod time "japanski fazon" pa svi anime-i koju su radjeni do sada,radjeni su zahvaljuci tim japancima i njihovom "fazonu". inace ajde za yu-gi-oh i jeste malo glupo (sve u zavisnosti kako gledas anime,mada meni je poprilicno bio glup,narocito sad ove zadnja sezona,tj. neznam dali je zadnja ono voze neki motor i bore se kartama lol xD ),ali za DB/Z ... to je bre legendarni anime,prvi anime koji sam odgledao i neko bi te oterao u tri lepe ... za ovakav komentar i da,to nije CRTANI vec anime,imas temu "razlika izmedju Crtani i Anime" pa pogledaj.

BTW kakav je onaj peti film Naruta? Citao neko Review,ja nisam mogao da nadjem nigde :neutral:

Gled'o moj ortak. Kaže šitara. Četvrti mu je mnogo bolji, a i meni je jedini vredan pomena.

Ooopss.mislio sam na Sesti. (Shippuuden 3 movie),"Bonds" je bio peti,njega sam gledao,i nista posebno... Razocarenje.... Sesti film je "Inheritors of the Will of Fire"

A evo i Trailera :

Nemam poima o cemu se radi,ali po traileru mogu unapred da kazem "JOS JEDNO VELIKO RAZOCARENJE" ili "WE CAN DO IT,JUST BELIEVE IN URSELF" ili ... detaljan opis "A Thousand Years of Pain" Evo i Trailera :

BTW . Ne obracajte paznju na muziku to su samo "Specijalni efekti" xD

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/LtW9SDW4iug&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/LtW9SDW4iug&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

eeeeeeeh what?

Back