Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar VIC :lol:

Ako je vest tacna da posle ovog filler-a nastavljaju sa pricom iz Mange, trebace im bar jedno 4-5 epizoda da odpetljaju pricu, jer su je zapetljeli ko pile u kucine :thumbdown: . Pa zatim ce im trebati 1-2 epizode za povratak u glavnu pricu i objasnjavanje nekih stvari koje nisu dobro objasnjene u Mangi i tek tada nastavljaju sa glavnom pricom.

Znaci, povratak na glavnu pricu ce biti od prilike u terminu jul-august :sad2:

Dobar VIC :lol:

Ako je vest tacna da posle ovog filler-a nastavljaju sa pricom iz Mange, trebace im bar jedno 4-5 epizoda da odpetljaju pricu, jer su je zapetljeli ko pile u kucine :thumbdown: . Pa zatim ce im trebati 1-2 epizode za povratak u glavnu pricu i objasnjavanje nekih stvari koje nisu dobro objasnjene u Mangi i tek tada nastavljaju sa glavnom pricom.

Znaci, povratak na glavnu pricu ce biti od prilike u terminu jul-august :sad2:
ukucaj na googlu ili nekom drugom pretrazivacu: end of filers naruto i videces

Realno epizode su skroz ok....kakve ima veze jel prate mangu ili ne...?!!
ovakop ce trajati duze....jedina losha stwar je shto naruto ne moze da nauchi neke extra nowe poteze, jer to mora da ide u skladu swa mangom....mada je nauchio ono sa zabcem, tako da neam pojma.....

Realno epizode su skroz ok....kakve ima veze jel prate mangu ili ne...?!!
ovakop ce trajati duze....jedina losha stwar je shto naruto ne moze da nauchi neke extra nowe poteze, jer to mora da ide u skladu swa mangom....mada je nauchio ono sa zabcem, tako da neam pojma.....

da li su epizode ok? Dok ih gledam smaram se ko macu kamenu

zato sam odlucio da ih ne gledam dok ne prestane da se pojavljuje onaj mali retard yuukimaru i ono njegovo "Guren-sama"

Eh, smoki.. Rekao bih da si nam nedostajao, ali ne volim da lazem...

eeeeer jel ovo bio kompliment:think:

nego da se pohvalim,preso sam hard heros mode na naruto ultimate ninja heroes(TNX GOD!)i zakljucio sam da su tehnike koje znaju ona tri "LEGENDARNA" sanina(ma da) stvarno full sh1t,barem su ekstremno lose uradjene.

bre 1000 years of death je stvarno najbolji jutsu da pobedis protivnika,ustvari,najbolji je smexy jutsu XD

e,imam jedno pitanje,kako herosi iz naruta "dobijaju" elementarnu katru,mislim,chakru XD

Jel neko igrao one M.U.G.E.N Naruto igrice za PC?
grafika je iz praistorije ali je igrivost fantasticna
nekad sa drugom opikam nas dvojica protiv 2 kompa
dok provalis sve tehnike za svaki character......

Jel neko igrao one M.U.G.E.N Naruto igrice za PC?
grafika je iz praistorije ali je igrivost fantasticna
nekad sa drugom opikam nas dvojica protiv 2 kompa
dok provalis sve tehnike za svaki character......

posto je grafa iz praistorije takva igrica ne postoji posto u praistoriji nije bilo kompova:mrgreen:

sala mala

nisam igrao,igram sad samo ultimate ninja heroes i trazim dvojku.

Back