Da. I još je samo prvi potpredsednik i koordinator svih službi bezbednosti i predsednik vladajuće stranke.
Vučić multipraktik bez dana radnog iskustva u struci i sa radnim stažom stečenim pričajući nebuloze.
Fin je to zaokret Nensi. Nije mi želja da ti spočitavam pređašnje zablude ali, avaj, to je jače od mene.
Teško je razumeti sumanutu potrebu diletanata da se uzveru na vlast. Zapravo neznanje je najjača motivacija i najčešći uzrok laičkog samopouzdanja. Nije badava narod kazao -
budali je i more do kolena.
Agresivna je to kamarila, i mnogo krvoločna kada je vlast u pitanju. No kada bi ti ljudi imali u sebi makar jedan molekul čiste svesti smučili bi se sami sebi trenutno suočeni sa spoznajom razmere štete koju prave svojim postojanjem.
Eto, do nedavno tvoj voljeni SNS čija je kampanja ličila na skup proevropskih anđela sada pokazuje svoje pravo i nimalo prijatno lice.
Ali šta je najbolja fora? SNS je munjevitom brzinom zaboravila svoje odane aktiviste i trenutno se bacio na zapošljavanje rodbine i kumstva, o istom trošku se ulizujući zatečenom ljudstvu koje mahom dolazi iz redova prethodno vladajuće koalicije kroz razna unapređenja i pogodnosti. Nakon što su uklonili prethodne tate sa ključnih mesta odmah su krenuli da se udvaraju jetrvama, švalerkama i sekretaricama koje su smenjene tate pozapošljavale.
Ljudi mi pričaju da je u javnom sektoru opšti cirkus ali se ne talasa jer je polovina radnika prestravljena mogućnošču otkaza dok druga polovina isključivo gleda kako da novom rukovodstvu skoči u krilo.
Pritom se mesecima ništa ne radi a nije izgledno ni da počne da se radi.
Tako da, kako da ti to sročim? Sve je ovo jedna velika
španska serija u kojoj moćne baje i napirlitane qrve prolaze kroz razna emotivno stresna stanja zbog suviše učestalih promena partnera a stoka dirinči u radionici, kuhinji, vinogradu a malo, malo pa ponekog proletara najure zbog nekog minornog prestupa među prosjake koji se motaju oko kapije nadajući se nekom sitnišu iz gazdine limuzine.
Ovu zemlju je neophodno resetovati i iznova izgraditi.