- Poruka
- 23.594
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo bi lepo da se ne veruje svemu sa interneta i da se uvek čitaju komentari, odnosno vox populi, glas naroda. Inače, ja ne znam ko je kome vlast. Ja nemam vlasnika, niko nije iznad mene osim Boga. Hehe
Bilo bi lepo da se ne veruje svemu sa interneta i da se uvek čitaju komentari, odnosno vox populi, glas naroda. Inače, ja ne znam ko je kome vlast. Ja nemam vlasnika, niko nije iznad mene osim Boga. Hehe
Eto Djilas. Ipak je sustina mog komentara pogodjena.Iz komentara:
Na slici nisu ni Dačić ni Kurti. Ovo na slici je stric poznate beogradske pevačice Zane Nimani. A ovaj takozvani tata Dačić je Borisav Jović, vrlo visoki funkcioner, revolucionar i kasnije jedan od predsednika predsedništva. Pored njega je general i narodni heroj Peko Dapčević i pored njega Moša Pijade, zatim ministar unutrašnjih poslova Krcun, a levo od njega Đilas.
Suština svega je u srbiji takva, nažalost. Nepotizam i korupcija. Dok god se zapošljavate preko veze i radite poslove preko veze, nema tu časti i obraza i nikad nam neće biti bolje. Koja god da je vlast.Eto Djilas. Ipak je sustina mog komentara pogodjena.
Da i to se nikad neće promeniti. Nema tog blokadera da to menja. Blokaderi nisu političari koji će doći sutra umesto Vodje.S
Suština svega je u srbiji takva, nažalost. Nepotizam i korupcija. Dok god se zapošljavate preko veze i radite poslove preko veze, nema tu časti i obraza i nikad nam neće biti bolje. Koja god da je vlast.
Ja ničemu ne robujem, ja sam anti - rob. Niti sam zaposlen, niti mi trebaju pare, ništa. Jedino sam rob prirode. Vazduha, vode, smeha, ljubavi. Rob sam slobode.aham...
takvi ko ti su najbolji robovi, jer ne znaju da su robovi...![]()
Kako se na šatrovačkom kaže vođa?Da i to se nikad neće promeniti. Nema tog blokadera da to menja. Blokaderi nisu političari koji će doći sutra umesto Vodje.
Narod treba da se menja. Vlast je samo ogledalo naroda. Kad narod prestane da puši i mene da guši i da se ne vozi kolima. I da zagađuje kao gasna komora. Kad prestane da bude egoističan, poročan i lenj. Biće zdraviji i bolji. Do tad je svejedno da li je ubica na vlasti.Da i to se nikad neće promeniti. Nema tog blokadera da to menja. Blokaderi nisu političari koji će doći sutra umesto Vodje.
@w.Kako se na šatrovačkom kaže vođa?![]()