meni je hit kad neko preko noci promeni dres, a jos veci hit mi je kad neko za nekoliko noci izmeni nekoliko dresova.
nekada pocasni radikali, potom odmetnici koji su i patriote i skoro pa evropljani, a potom marionete zapadne vlasti, koju su do pre nekoliko godina iz dna duse pljuvali.
elem, da vidimo sta je bilo, a sta je sada...
nekada je aca vucic, sirio zatvorsku uniformu za sadasnjeg kolegu iz vlade mladju dinkica
Vučić o Dinkiću
- Dinkić je umešan u kriminalna zamešateljstva i lopovluk.
- Dinkić je opljačkao Nacionalnu štedionicu.
- Dinkić je najveći pljačkaš i lopov u istoriji Srbije, a bivša vlada mu je dala imunitet zbog pljačke s čarapom na glavi.
- Kad dođem na vlast, uhapsiću Dinkića.
vucic o dacicu, svom "sefu"
Ni bog ne može da me natera u vladu sa SPS-om. Dačić je osvedočeni lažov i lopov.
http://www.pressonline.rs/info/politika/229840/vucic-dinkic-je-lopov-dinkic-nikad-sa-sns.html
pa kaze, omiljena tema, kosovo i metohija. meni se licno negde cini, da nasi politicari kad god ne mogu da se sete niceg kreativnijeg, optuzuju one druge za kim. srbima sa kosova i metohije samo jos i ovakvi mega lazovi fale...
nikolic : kosovo je deo srbije! (makar je bilo 11.04.2012.)
Nikolić je u Kosovskoj Mitrovići optužio lidera DS Borisa Tadića da je preko šefa pregovaračkog tima Beograda Borislava Stefanovića u pregovorima sa Prištinom postizao štetna rešenja za Srbe na KiM.
"Duguje nam da, kada ga budemo smenjivali, kaže dokle je stigao i dokle god da je stigao dalje odatle nijedan korak ne sme da se napravi", rekao je Nikolić.
Prema njegovim rečima, SNS ne obavezuje ništa što je Tadić potpisao na štetu Srbije.
Nikolić je kazao da "godinu dana moli da i predstavnici SNS-a i svi koji nešto vrede budu uključeni u pregovore o KiM", ali da je Tadić to odbio. Obećao je gradjanima da će "ako bude rekao da postave barikade, on biti prvi na njima" pa će morati "prvo njega da biju, a onda narod".
http://akter.co.rs/weekly/25-politika/684-nikoli-kosovo-je-deo-srbije.html
da ne zaboravim, obecao je i pederima da ce stati na celo prajda da i njih neko ne bi peglao (postao je i on u fazonu "vas niko ne sme da bije" )... al ko ce jos da trpi batine zbog pedera. msm kad vec siptari treba da ga peglaju...
pa onda vece plate i manje cene. pa bez kadrova sns na vodecim funkcijama u javnim preduzecima. pa.. pa... pa-pa

msm pa-pa nasoj pameti
e da, jedino je ispunio ono oko ostavke na mestu predsednika sns. al to mi je bitno. veoma