Srbi postali kulturan narod, zdravi i odjednom umru , uopste nema vise kod mladjih generacija ovog sto ima kod penzionera iz SFRJ, redovno kod lekara i prave guzvu....sad je sve fino i bez guzve...dodju ponekad kad je prelom, ili kad krvare, dodju i za recept za lekove za bolove, cisto da im u apotekama ne prave probleme , stracni obozavaju novonastalu situaciju , niti mora da placaju lekara opste prakse nekoliko stotina dolara da bi dobili lekove za smirenje ili za dushevna obolenja...posle samo dodju kupe lek , i to isto jeftinije nego u USA i EU i milina, vec se uveliko reklamira po svetu....ako si lud, Srbija je pravo mesto...
Pri svemu ovome, nasim ludacima, ili da kazem osobama sa dushevnim problemima , uopste nije zgodno....Jeste da imaju lekove koje im pripisu psihijatri, koji su izgleda prenatrpani , ali vise od toga nemaju , psihologa sve redje, dobro nadam se da mladi imaju , video sam da ponegde daju prednost do 27 godina mladima...ali ne znam stvarnu situaciju , jer sam ja bio samo na cekanju na drugom odelenju , izgledalo je da daju prednost mladima...