NAPREDNJAČKA VLAST - godina prva

Jesu li naprednjaci ispunili bar jedno predizborno obećanje u prvoj godini vladavine?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ova vlast već uveliko ruši samu sebe.

Ali naći će se neko gori da je smeni.

Tu nema dileme.

Neslednici će obećati i Vojvodinu i Sandžak ako treba samo da bi ih Evropa metla na vlast.

Ti mislis da se vlast rusi preko noci,pa ovima je trebalo 20 godina i to da se desi jedan Boris Tadic,znaci boljeg nisu mogli da nadju .Znas li koliko kosta da se organizuje jedna ozbiljna politicka stranka. Gledacete vi Vucka ako bude ziv i zdrav jos 20 godina.

Ti mislis da se vlast rusi preko noci,pa ovima je trebalo 20 godina i to da se desi jedan Boris Tadic,znaci boljeg nisu mogli da nadju .Znas li koliko kosta da se organizuje jedna ozbiljna politicka stranka. Gledacete vi Vucka ako bude ziv i zdrav jos 20 godina.

zajedno na vlasti sa ds-om..ja ne navijam za takvu koaliciju nego je logičan sled stvari-normalno je da ds i stranka koja je kada je nastala preuzela program ds-a budu sledeća vladajuća koalicija

zajedno na vlasti sa ds-om..ja ne navijam za takvu koaliciju nego je logičan sled stvari-normalno je da ds i stranka koja je kada je nastala preuzela program ds-a budu sledeća vladajuća koalicija

Već sam pisao o tome. Tome se oni i nadaju.

Međutim koalicija stranaka koje su pre svega svojim ponašanjem vratile gorak ukus 90h u Srbiju a u ponečemu dodale i neke nove arome neće proći tako lako.

Poslednja izmena:
Već sam pisao o tome. Tome se oni i nadaju.

Međutim koalicija stranaka koje su pre svega svojim ponašanjem vratile gorak ukus 90h u Srbiju a u ponečemu dodale i neke nove arome neće proći tako lako.

a kada smo to mi izasli iz 90-ih?

osim sto po ulicama nema kanistera sa benzinom i kartonskih kutija sa cigaretama...

a sećam se negde 1994 da su najjeftinije cigarete sa kartona koštale 1 DM-50 € centi a sada u radnjama najjeftinije su 1,20 €...izblajvali smo drugovi i drugarice,dame i godpodo:eek:

a kada smo to mi izasli iz 90-ih?

osim sto po ulicama nema kanistera sa benzinom i kartonskih kutija sa cigaretama...

a sećam se negde 1994 da su najjeftinije cigarete sa kartona koštale 1 DM-50 € centi a sada u radnjama najjeftinije su 1,20 €...izblajvali smo drugovi i drugarice,dame i godpodo:eek:

Recimo da se 2005-2009 malo živnulo. Daleko od toga da je svima bilo dobro ali plate su bila višlje nego sada a cene za dve trećine niže.

Pa ko je imao neki posao mogao je da malo proživi.

Posle toga je usledio munjevit sunovrat za sve sem za pulene žuto-dačićevsko-dinkićevskog režima.

Koji se ni danas ne zaustavlja već se, rekao bih, ubrzava.

Sa ovakvim DS,ne reformisanim,sa Trivankom,Sutanovcem,Djelicem,Micunovicem pa to bi bilo politicko samoubistvo. Verovatno si primetio koliko su ljudi ljuti na DS? Danas je profitabilnije biti protiv DS nego sa njima,jednostavno oni su oznaceni kao nosioci korupcije

Sa ovakvim DS,ne reformisanim,sa Trivankom,Sutanovcem,Djelicem,Micunovicem pa to bi bilo politicko samoubistvo. Verovatno si primetio koliko su ljudi ljuti na DS? Danas je profitabilnije biti protiv DS nego sa njima,jednostavno oni su oznaceni kao nosioci korupcije

sta bi sa deda mrazom,djilasom,tadicem,sto nisu u corci,a mocni sule,pa kurir sve dokaze podneo a ovi i dalje ne hapse,onog nesretnog dulica drze i na kraju nece biti ni optuznice,za dragina je jos veca sprdnja,jaka borba protiv korupcije,kad se izduva ovaj balon optimizma odose naprednjaci na dno gde im je i mesto:ok:

sta bi sa deda mrazom,djilasom,tadicem,sto nisu u corci,a mocni sule,pa kurir sve dokaze podneo a ovi i dalje ne hapse,onog nesretnog dulica drze i na kraju nece biti ni optuznice,za dragina je jos veca sprdnja,jaka borba protiv korupcije,kad se izduva ovaj balon optimizma odose naprednjaci na dno gde im je i mesto:ok:

Pa evo, saslusavaju gradjanina Beka... Moze tu da bude svasta, ali ja najpre ocekujem jedno - nista.

A Miskovic ulazi u sesti mesec (pritvora), posle cega ce morati da ga puste na slobodu bez obzira na optuznicu. Govorise da je slucaj vrlo jak i spreman :roll:

Prošla je skoro godina od pobede naprednjaka na izborima.

Mnogi su se onda nadali boljitku, odlasku žutih glodara, stopiranju rasta cena, većoj zaposlenosti i još koječemu.

Obećavalo se puno i šta je epilog?

Imam utisak da SNS, što važi i za njihove koalicione partnere nisu ispinili niti jedno predizborno obećanje. I ne samo to. Učinili su sve ono u šta su se kleli da neće činiti.

Kosovo je za jedan veliki korak bliže potpunoj nezavisnosti iako oni tvrde suprotno a sve to zahvaljujući novokomponovanom evrofanatizmu naprednjaka.

Nezapolsenost se uvećava kao i cene i nastavlja se suštinsko uništavanje naroda nakupačkom pljačkom, zaduživanjem iz čistog luksuza vladajuće kaste, javašluk u obrazovanju, zdravstvu, administraciji...

Javni sektor je tek cirkus. Sve do jednog rukovodećeg mesta je dodeljeno partijskim aktivistima a čistka nepodobnih kadrova uveliko traje.

Pompezno navljivana borba protiv korupcije je neslavno utihnula kad je mali Aca shvatio da je to prevelik zalogaj za njega mada sam ubeđen da je to i pre znao a da su hapšenja bila samo kozmetika koja će proći bez suštinskog epiloga.

Ja ne vidim ni milimetar boljitka već samo dalji sunovrat.

Šta vi mislite o svemu tome?

U pravu si u svakoj recenici.
Socijalna demagogija kojom je SNS dosla na vlast pokazala se u punom svetlu. Sta pricati o stranci koja je najvitalnije ekonomske resore dala Dinkicu da vodi protiv koga su toliko agitovali.
Borba protiv korupcije (medijski napumpana) znaci iskljucivo samoreklamerstvo Vucica i prekompoziciju tajkunske moci. Beko i Peconi su poznati finansijeri ove stranke, za ocekivati je dalje bogacenje ova dva kriminalca.
SNS nema apsolutno nikakvu ideologiju i program, to je stranka konvertita, otpadnika i karijerista. Znaci ono sto je najgore bilo pod prethodnom vlascu sad je pun efekat dobilo pod ovom.
Jedan sam od onih koji se kaje sto je glasao za SNS. Smatram ipak da sam brzo progledao i svakako cu na narednim izborima ispraviti gresku.
Sa jedne strane SNS je izneverio sva ekonomsko-socijalna ocekivanja. Sa druge strane o nacionalnim ocekivanjima ne treba trositi reci. Na trecem, ocekivao sam da ce ovo biti moderna stranka desnog centra. Na zalost ne, dobili smo samo jos jednu stranku poslusnika i karijerista. U njihovu famoznu popularnost od 40 i kusur posto ne verujem. Slicno su pricali i pre prethodnim izborima pa nisu pregurali i radikale dane...

Pa evo, saslusavaju gradjanina Beka... Moze tu da bude svasta, ali ja najpre ocekujem jedno - nista.

A Miskovic ulazi u sesti mesec (pritvora), posle cega ce morati da ga puste na slobodu bez obzira na optuznicu. Govorise da je slucaj vrlo jak i spreman :roll:

samo da vidim vučića kako guta tu žabu kada bude izlazio iz zatvora...spominjem žabu jer je oko kosova pokupio đinđićev vokabular...ovi likovi na vlasti su gori od rijalitija

ma boli ga...napraviće se lud ko što se folira od kraja mitinga protiv hapšenja radovana..skoro 5 godina..možda tada kada je dobio od pandura dobio baš jako po vugli pa se preokrenuo u čedistu

Poslednja izmena:
samo da vidim vučića kako guta tu žabu kada bude izlazio iz zatvora...spominjem žabu jer je oko kosova pokupio đinđićev vokabular...ovi likovi na vlasti su gori od rijalitija

ma boli ga...napraviće se lud ko što se folira od kraja mitinga protiv hapšenja radovana..skoro 5 godina..možda tada kada je dobio od pandura dobio baš jako po vugli pa se preokrenuo u čedistu

dobro me podseti tog mitinga,rekao je da ce naci ko je prebio na smrta ranka panica,ali i tu je slagao:(

SNS nema apsolutno nikakvu ideologiju i program, to je stranka konvertita, otpadnika i karijerista. Znaci ono sto je najgore bilo pod prethodnom vlascu sad je pun efekat dobilo pod ovom.

To je živa istina. Razmere njihove jednokratnosti se daju naslutiti iz njihove kadrovske politike.

Na neka od ključnih mesta u javnom sektoru su postavili DSSovski otpad, ljude koji su svojim divljanjem i bahatošću naneli neviđenu štetu toj pratiji u pretprošlom mandatu.

DSS je kriv što je uopšte promovisao na najviša mesta takvu bagru, DS što su takvi ostali na slobodi posle smene ondašnje vlasti a SNS te marodere vraća na čeone pozicije i to bez, na sva usta, obećavanih konkursa.

To je toliko poremećeno da zaista nemam reči.

Jedan sam od onih koji se kaje sto je glasao za SNS. Smatram ipak da sam brzo progledao i svakako cu na narednim izborima ispraviti gresku.

Ne mogu da zamerim ljudima što su glasali za SNS jer je žuta kamarila stvorila pakao mnogima od života no na žalost, taj pakao se nastavlja.

Uostalom, u Srbiji nema demokratije ko što je nema ni u drugim državama koje tvrde da su demokratske. Krupni kapital i strani faktor u potpunosti kontrolišu srpsku političku scenu.

Sa jedne strane SNS je izneverio sva ekonomsko-socijalna ocekivanja. Sa druge strane o nacionalnim ocekivanjima ne treba trositi reci. Na trecem, ocekivao sam da ce ovo biti moderna stranka desnog centra. Na zalost ne, dobili smo samo jos jednu stranku poslusnika i karijerista. U njihovu famoznu popularnost od 40 i kusur posto ne verujem. Slicno su pricali i pre prethodnim izborima pa nisu pregurali i radikale dane...

Oni iz dana u dan gube podršku . Naručuju istraživanja u kojima se njihov rejting napumpava bezobrazno jer je to stari manevar ublažavanja efekata pada popularnosti i stvaranja lažne slike o sopstvenoj moći kod glupog naroda.

Kad bi izbori bili na jesen, oni ne bi namakli ni 25%.

Do kraja mandata 6-7% plafon. Sa ljudima koje su doveli i politikom kakvu vode i to je previše.

Poslednja izmena:

Mislim da ce pustanje Miskovica da bude samo procitano, kao kratka vest, samo tekst, samo jednom... A hapsenje je bilo propraceno svime osim snimka hapzenja uzivo.

Back