- Poruka
- 69.782
Владекс,све је то зато што не могу да нађу ИЗЛАЗ.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nažalost istina. Danas iz mog malog mesta krenuo autobus prepun omladine koja nema ni leba da jede, al za exit kanda ima, pitam momka koji ih razvozi, koja para je u pitanju, ma kaže sića, 1800din. za tamo i nazad za jedan dan, baš bih da znam koja to omladina bez leba u rukama ima te pare da ode i vrati se za jedan dan za tu lovu, a to je kao najjeftinija varijanta. Kako-god, krivi smo mi omatoreli koji to svojoj deci omogućujemo, sad nebitno ko svira i kako svira, u vreme moje mladosti (ih, kad to pa beše) za koncerte smo sami morali da se pobrinemo, dal na radnim akcijama il kod komšija u branju kukuruza, repe....
Danas je šetam gradom i ide grupa Engleza i svi izbezumljeni viču scandalous decision of the Constitutional Court!!
![]()
![]()

Владекс,све је то зато што не могу да нађу ИЗЛАЗ.![]()

По закону ти имаш пуно право да одеш у зграду општине и да питаш да ти дају уговор који град Нови Сад има са организаторима EXIT-a.Idu pare i gradu ne samo organizatorima a koliko to znaju samo oni.
Ebote kakav naslov,
ja reko naprednjaci sa vilama i bakljama upali na egzit ne bi li prevaspitali omladinu!
Prosecan glasac SNS-a
![]()
U cemu je problem? Sto nema pare ni za hleb a kamo li za zube?

Jaooo, mislis da sam toliko dokon da nemam preca posla, koji zakon, to sve mafija, mufljuzi, lazovi, ti organizatori su pre par godina bili i hapseni a onda se ocigledno aranzirali sa politicarima i podelili deo kolaca pa je sad sve kao ok.По закону ти имаш пуно право да одеш у зграду општине и да питаш да ти дају уговор који град Нови Сад има са организаторима EXIT-a.
Naprednjaci napali
Пусти их Блајби, ајмо ти и ја на Егзит... добро се удрогирамо (да се очи сјаје) и идемо да слушамо Њу Ордер
Они нек слушају вукове и гусле и карлеушу, сваком своје па МИРНА БОСНА
Примате ли друштво ?
Ma da, ukinuti Exit i ostaviti Gucu, koja ce kulturno da uzdize omladinu...![]()
Ma da, ukinuti Exit i ostaviti Gucu, koja ce kulturno da uzdize omladinu...![]()
Tamo se drogiraju smrdljivim opancima i Micama trofrtaljkama uz pleh muziku i rakijestinu.Хахаха, тек тамо су опијатске баханалије... EXIT је мало дете
Tamo se drogiraju smrdljivim opancima i Micama trofrtaljkama uz pleh muziku i rakijestinu.
Види ти Блајбија!?После масне свињетине савато певаљку.Отказаће ти чука,Блајби.
Види ти Блајбија!?После масне свињетине савато певаљку.Отказаће ти чука,Блајби.
![]()