Naprednjaci napali na EXIT !

Nažalost istina. Danas iz mog malog mesta krenuo autobus prepun omladine koja nema ni leba da jede, al za exit kanda ima, pitam momka koji ih razvozi, koja para je u pitanju, ma kaže sića, 1800din. za tamo i nazad za jedan dan, baš bih da znam koja to omladina bez leba u rukama ima te pare da ode i vrati se za jedan dan za tu lovu, a to je kao najjeftinija varijanta. Kako-god, krivi smo mi omatoreli koji to svojoj deci omogućujemo, sad nebitno ko svira i kako svira, u vreme moje mladosti (ih, kad to pa beše) za koncerte smo sami morali da se pobrinemo, dal na radnim akcijama il kod komšija u branju kukuruza, repe....

Некада су деца била нормалана на радне акције па здрави, паметни ,образовани а сада дрога

Prosecan glasac SNS-a

budala.jpg

По закону ти имаш пуно право да одеш у зграду општине и да питаш да ти дају уговор који град Нови Сад има са организаторима EXIT-a.
Jaooo, mislis da sam toliko dokon da nemam preca posla, koji zakon, to sve mafija, mufljuzi, lazovi, ti organizatori su pre par godina bili i hapseni a onda se ocigledno aranzirali sa politicarima i podelili deo kolaca pa je sad sve kao ok.

Примате ли друштво ?

Идемо брате, само пази да те који наркоман не наговори на дрогу... оће они то...

Ево гледам листинг, биће Г&Р. Јел ту Слеш још увек назочан или шта? Како је тај човек некад тукао у гитару, какав шампион, због њега бих отишао

Ma da, ukinuti Exit i ostaviti Gucu, koja ce kulturno da uzdize omladinu...:roll:

Guca posebno... Omladina (cast izuzecima) naduvana obrni okreni gde god da odu pa bio to Exit, Guca, Ceca, Bir Fest ili nesto deseto (u prevodu samo se trazi povod za ludilo)... Ja nemam problem sa muzickim programom Exita i sa dobrom zabavom vec sa samim organizatorima posto su to uglavnom ljudi koji podrzavaju LGBT ekpu i nevladine organizacije pa koriste ovaj festival za svoj propagandni materijal i politicke ideje (kao sto je ova glavni grad Vojvodine). Ko ode stvarno da slusa muziku oticice na sve sto je kvalitetno a na Exit-u itekako ima kvalitetnih bendova a ko ide da se ubije ko majka on samo trazi povod za neko zezanje tako da pustite te price ovo kvari omladinu a ono ne. Ja sam deo te omladine pa mi je super provod uz dobro drustvo i sa 2-3 piva a znam one koji bez raznih tabletica i ne pomisljaju da idu na ovakva mesta.

Back