Naprednjaci napali na EXIT !

ZVEZDE "BELGRADE CALLINGA"
"Faith No More" pesmu "Digging the Grave" (Kopanje groba) posvetili novom predsedniku Srbije VIDEO
V. Vukmirović / J. Babić | 30. 06. 2012. - 11:01h
cat_icn_more.png
21:33h
| Foto: N. Kostić, B. Janjić |Komentara: 127

Prvi bend trećeg dana festivala "Belgrade Calling", "Ugly Kid Joe", čiji je koncert završen oko 20 sati, nastupio je pred nešto više od 500 ljudi. Nakon njih svirali su bendovi "Public Image LTD", "The Horrors" i "The Darkness", a "Faith No More" nadoknadio je p20 godina čekanja da nastupi u našoj prestonici.
255934_faith-foto-bojana-janjic_f.jpg
Majk Paton, frontmen benda "Faith No More" (FOTO: Bojana Janjić)

Majk Paton, koji se predvodeći "Faith No More" pojavio na bini sa sat vremena zakašnjenja, pozdravio je publiku kratkim "Idemo", nakon čega su se začuli prvi taktovi "Dilajle" Toma Džonsa, a onda i hitova legendarnih rokera iz San Franciska.
255920_faith-no-more-006-foto-nkostic_f.jpg
Oduševljena publika tokom nastupa "Faith No More" (FOTO: Nemanja Kostić)

Potpuno neočekivano, kako to samo on ume, Majk Paton je pesmu "Digging the grave" posvetio "novom predsedniku Srbije", na šta je publika počela da vrišti i aplaudira.
http://www.blic.rs/Zabava/330826/Fa...anje-groba-posvetili-novom-predsedniku-Srbije

Tanjug

NOVI SAD – Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu saopštio je danas da je isticanjem transparenta "Dobro došli u Novi Sad, glavni grad Vojvodine", na zidu Petrovaradinske tvrđave, muzički festival Egzit zloupotrebljen u političke svrhe.

“Transparent, istaknut gde mu mesto nije, a vreme još manje, na najeklatantniji način pokazuje i dokazuje da čuveni festival postaje eksponent pokrajinske i gradske vlasti, umesto da tokom četvorodnevnog trajanja bude mesto na kojem će se sve političke, kulturne, jezičke, verske, rasne i klasne barijere staviti u drugi plan”, navodi se u saopštenju SNS.

Novosadski naprednjaci, kako se ističe, sugerišu pokrajinskoj i gradskoj vlasti da bi, “umesto pokušaja da festival Exit pretvore u dvevno-političku arenu sa nesagledivim konsekvencama, bilo korektnije i pragmatičnije da utiču na organizatore Exita da konačno Novosađanima dostave finansijski izveštaj o poslovanju”.Na taj način bi se, smatraju u SNS, uverili “koliko i kome idu ogromna finansijska sredstva poreskih obveznika”.

Iz te stranke poručuju da ne bi bilo loše i da se vlasti “pozabave svim "propratnim sadžajima, koji su produkt i, nažalost, sastavni deo ove tradicionalne manifestacije”.

Transparent na engleskom jeziku
"Welcome to Novi Sad, the capital of Vojvodina" ("Dobro došli u Novi Sad, glavni grad Vojvodine") postavljen je 13. jula na zidine Petrovaradinske tvrđave.

Strasno, cak pise i na engleskom jeziku !!!!
:eek:

Нападоше га чеоно ил бочно?

По обичају Блајби ми ниси одговорио на пиатње,не го си измишљао скаске о разговорима старних и домаћих посетиоца ИЗЛАЗА,признајем да је било духовито ,али то није одговор.

Ко нормалан иде на егзит препуно дроге ,пјандура и уништене омладине

Nažalost istina. Danas iz mog malog mesta krenuo autobus prepun omladine koja nema ni leba da jede, al za exit kanda ima, pitam momka koji ih razvozi, koja para je u pitanju, ma kaže sića, 1800din. za tamo i nazad za jedan dan, baš bih da znam koja to omladina bez leba u rukama ima te pare da ode i vrati se za jedan dan za tu lovu, a to je kao najjeftinija varijanta. Kako-god, krivi smo mi omatoreli koji to svojoj deci omogućujemo, sad nebitno ko svira i kako svira, u vreme moje mladosti (ih, kad to pa beše) za koncerte smo sami morali da se pobrinemo, dal na radnim akcijama il kod komšija u branju kukuruza, repe....

Nažalost istina. Danas iz mog malog mesta krenuo autobus prepun omladine koja nema ni leba da jede, al za exit kanda ima, pitam momka koji ih razvozi, koja para je u pitanju, ma kaže sića, 1800din. za tamo i nazad za jedan dan, baš bih da znam koja to omladina bez leba u rukama ima te pare da ode i vrati se za jedan dan za tu lovu, a to je kao najjeftinija varijanta. Kako-god, krivi smo mi omatoreli koji to svojoj deci omogućujemo, sad nebitno ko svira i kako svira, u vreme moje mladosti (ih, kad to pa beše) za koncerte smo sami morali da se pobrinemo, dal na radnim akcijama il kod komšija u branju kukuruza, repe....

podigla omladina koji dinar od besplatnih akcija i resila da se provede,uvek sam se pitao zasto ljudi kad omatore postanu dzangrizavi?

Back