frootsman
Buduća legenda
- Poruka
- 25.505
"Case lomim, ruke mi krvave...!"![]()
Блајби, где би се радије одузео: на ЕХИТУ ИЛИ ГYЧИ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Case lomim, ruke mi krvave...!"![]()
Блајби, где би се радије одузео: на ЕХИТУ ИЛИ ГYЧИ?

Na Kelerusi...![]()
Шта се фолирају ти организатори EXIT-a, што не направе турбо-стејџ? Народ иште, да види здраву сиссу, а не неке исфолиране геј полипе.

ma ajde bre exit je puko' bio je najjači 2005/6/7 a onda sledi pad;ovo je najgori line-up 2012
a i begish moj hebote brate misim ga upropasti sa metallicom u maju pa sa belgrade calling-ozzy,faith no more,p.i.l.,cult...![]()

Сад си ме увредио.Ниси ми рекао где је Каракас на туристичкој и/или било којој другој карти света?Novi Sad je go *****, a i Beograd isto tako
Za ovaj prvi nisu čuli ni oni što su pismeni i čitaju knjige a za ovaj drugi misle da je glavni grad Sarajeva ili Sibira
Pa ko im kriv kad su duduci neobrazovani pa ni par glavnih gradova u Evropi ne mogu zapamtiti, pazi kad sam gledao na nemackoj televiziji da su Nemci toliko glupi da ne znaju ni ko im predsednik niti sa kojim se zemljama granice, pa sad cija je to sramota?Novi Sad je go *****, a i Beograd isto tako
Za ovaj prvi nisu čuli ni oni što su pismeni i čitaju knjige a za ovaj drugi misle da je glavni grad Sarajeva ili Sibira
Не знам што сте ви,лале или натурализоване лале толико надрндани и мислите да би вас свет више зарезивао да сте у Мађарској или Хрватској?Војводина је од памтивека била покрајина,Нови Сад би и на некој другој карти света био паланка а Београд тек нешто мало значајнији само зато што је на раскршћу путева и водотокова.Pa ko im kriv kad su duduci neobrazovani pa ni par gradova u Evropi ne mogu zapamtiti, pazi kad sam gledao na nemackoj televiziji da su Nemci toliko glupi da ne znaju ni ko im predsednik niti sa kojim se zemljama granice, pa sad cija je to sramota?
Ama bre ne pricam o NS-u vec o Beogradu, covece.Не знам што сте ви,лале или натурализоване лале толико надрндани и мислите да би вас свет више зарезивао да сте у Мађарској или Хрватској?Војводина је од памтивека била покрајина,Нови Сад би и на некој другој карти света био паланка а Београд тек нешто мало значајнији само зато што је на раскршћу путева и водотокова.
Београд је небитан.Западњаке не занима ко смо ми,где смо и шта смо.Ama bre ne pricam o NS-u vec o Beogradu, covece.
Jel u ebenoj Evropi ili je u Tunguziji?
I pricam o neobrazovanju zapadnjaka koji cak ne znaju sa kim se granice a ovamo su nekima reper za obrazovanje.
Имаш.Немачка има велики утицај на финансијска кретања у региону.Пајаци на власти у Београду и тек Новом Саду немају никакав утицај на расподелу пара зато што су за запад сви на гомили само некажњени лопови.А паре су битне...за школовање,отварање нових радних места,за развој,за здравство,за пензије-да неко једном сазна где се налази Нови Сад или Београд,јер има интерес.Pa?
Sta zelis time da kazes osim da smo nebitni?
Pa jbga i meni su recimo Nemci nebitni, sta ja imam s njima.
Al bar znam koji im je glavni grad.
Naucili me u skoli.
Није ти лоша идеја.Да имам твоје године,потражио бих неку Немицу.Ништа им не фали,чак имају више него што им треба и врло здраве погледе на свет и људе.Ej koji si ti kompleksas, eno ti Angele Merkel ljubi joj skute.
Imao sam prilike da imam Nemice mnogo mladje od one babuskere, ziveo sam jedno vreme u Nemackoj.Није ти лоша идеја.Да имам твоје године,потражио бих неку Немицу.Ништа им не фали,чак имају више него што им треба и врло здраве погледе на свет и људе.
Nisu lepše,naše žene su lepše.Ali ako tvrdiš da je lepota mnogo važna,straćio si godine,koliko god da ih imaš.Naše žene nemaju vaspitanje da poštuju druge ljude,ne poštuju sebe,ne poštuju sopstveni narod,većina juri za parama koje nema i neće nikad imati,laže,maže,muva,ne umeju sa novcem i misle da neko treba da im ga stvori a one da ne rade i ne štede.Imao sam prilike da imam Nemice mnogo mladje od one babuskere, ziveo sam jedno vreme u Nemackoj.
E sad sto su ti Nemice neki pojam to je vec nesto drugo, veruj, nisu nista lepse od nasih zena.
Uzgred, koliko ti imas godina kad moje pominjes?
Nase zene su mahom patrijalhalno vaspitane ako nisu otisle u drugi ekstrem i postale sponzoruse, ima i onih u sredini, finih normalnih lepo vaspitanih i obrazovanih zena.Nisu lepše,naše žene su lepše.Ali ako tvrdiš da je lepota mnogo važna,straćio si godine,koliko god da ih imaš.Naše žene nemaju vaspitanje da poštuju druge ljude,ne poštuju sebe,ne poštuju sopstveni narod,većina juri za parama koje nema i neće nikad imati,laže,maže,muva.
Nisi razumeo,ja volim čist račun a u Srbiji toga nema.Ovde svako svakog laže,muva,hvali se i lažno predstavlja.I poslovno i privatno.Dasadilo mi je da proveravam da li neko laže,a nema nikakvog interesa nego je navikao da tako radi.To je kod nas svakodnevica.Nase zene su mahom patrijalhalno vaspitane ako nisu otisle u drugi ekstrem i postale sponzoruse, ima i onih u sredini, finih normalnih lepo vaspitanih i obrazovanih zena.
Te su obicno povucene i ne isticu se sto ne znaci da ne postoje.
Sto se Nemica tice, one su mahom emancipovanije ali i promiskuitetnije, ne bih generalizovao i kod njih ima i ovakvih i onakvih ali recimo je primetna tendencija da se zaljubljuju u Turke , Arape Avganistance i kojekakve strane elemente i da gube glavu za njima pa se cak desava da cak i veru promene zbog navodne ljubavi.
Jer im fali zestina, Nemci su hladni obicno, zar koji im juznjaci pruzaju je za njih nesto egzoticno.
Ne radi se tu o lepoti vec o mentalitetu, uopste nije tesko pojebati Nemicu, ja ne znam cime si ti toliko fasciniran i sta toliko cenis i da li si ikad imao neku kad imas toliki respekt prema njima, da li je to pre respekt prema jednoj mocnoj ekonomski snaznoj naciji koja je glavni cinioc EU pa te to tako fascinira.
Nisu sve naše žene račundžije,ali većina vrti tu priču,ne kapiraju da će tako postati nezanimljive i dobre za izbegavanje.Kod nas svi očekuju samo neki novac koji treba da padne s neba,a ta konverzija jednih interesa u druge nije tako loša kao što izgleda.Nemam ništa protiv da me neko iskoristi i uzme nešto što imam i što mi ne treba.Ama kapiram da ti mislis da su ovde sve zene racundzije ali ko ti garantuje da Nemica nema neki svj interes, ne mora biti materijalni, eto, moze da te zeli smatrati za sex masinu, pa zar i to nije interes.