Tabloid Novosti: Blokaderi napali policiju

Pa norrmalno, i mene su isto tako morali da "vaspitavaju" kad sam bukvalno stavila ruku na ringlu. To su normalne stvari. Ova nekakva moderna psihologija danas napravi od dece debile a od roditelja robove deci, umesto da jeobratno, nekada su dede sedale prve za rucak, pa roditelji, pa tek onda deca, sada se deci sve cini kao da su carevi, i evo dokle se dolazi, irastaju u nevaspitane jedinke bez pravog sistema vrednosti, izrazavaju se ruzno na javnim mestima, misle da mogu sve.
Pa na usijanu ringlu imas refleks, ko na peglu.

Najvise sam naucila od babe u zivotu, jer sam je najvise i volela, kao i ona nas.

A dedu sam morala da postujem, da se tako danas radi, gde bi nam bio kraj?

Poštovati starije je preduslov za kućno vaspitanje i to se nekada i smatralo nepisanim pravilom dok danas na n-ti primera vidimo tu razliku između lepo vaspitane dece i nevaspitanih uličara kojih je nažalost sve više.

I razlike između policije i milicije.

Nisu nekada krimosi i lopine bili pametniji no su tražili bubrege i rasute zube po kaldrmi kad bi pali u ruke miliciji da im na um više ne bi pao ni kriminal ni lopovluk.

Danas nažalost gledamo sve i svašta usled nakaradnih evropskih, sic, vrednosti koje su policiji oduzele moć ubeđivanja kako nije lepo ni produktivno baviti se kriminalom i gledamo šta već gledamo.

Poštovati starije je preduslov za kućno vaspitanje i to se nekada i smatralo nepisanim pravilom dok danas na n-ti primera vidimo tu razliku između lepo vaspitane dece i nevaspitanih uličara kojih je nažalost sve više.

Nisu nekada krimosi i lopine bili pametniji no su tražili bubrege i rasute zube po kaldrmi kad bi pali u ruke miliciji da im na um više ne bi pao ni kriminal ni lopovluk.

Danas nažalost gledamo sve i svašta usled nakaradnih evropskih, sic, vrednosti koje su policiji oduzele moć ubeđivanja kako nije lepo ni produktivno baviti se kriminalom i gledamo šta već gledamo.
1000010096.png

Bravo! Sto kazes, i te bande su bile pametnije tada i znale su kako i sta se sme, vise su to bili ulicni medjusobni obracuni, ali sve dok ne dodje policija, a onda tesko njima.

Danas se ne zna red.

Mnogo se toga poremetilo i od Ribnikara naovamo, ali veruj da se deca skolska sada skupljaju oko moje zgrade umesto u skolskom dvoristu (sto mi je milo, ali...) i molim te da li znas kakve reci i izraze koriste? Takve da bi se i mi ovde na Krstarici u najvecem besu toga postideli! Izrasli su u bezobraznu decu, potpuno nevaspitanu, lisenu svakog postovanja ka starijima i koja se oglusuju na svaku kritiku i negodovanje starijih.

Kako? Na osnovu saveta babe i dede narod ne bi glasao za ovu lopovsku bandu ubica i oni ne bi bili na vlasti?
Na osnovu saveta babe i dede kako biti domacin, i trositi ono sto se ima a ne ziveti na dugovima.

Moze, moji baba i deda s mamine strane imali su sedmoro dece, ali sto bi se zaduzili pred primanje u bakalnici, to se moralo vratiti 1. kad je plata. Nema dugovanja na duze staze.

Kada se kriminal pravda onda je to eu? Većina srpskih policajaca nikada nigde nije išla eventualno na more u grčku.

Pa normalno, zna se sta deca ne smeju, i tu je roditelj da ga vaspita, pa cak i kad dobije batine od druge dece ako je krivo i ako mu se pozali npr, ucitelj, ono dobije opet kuci batine, da zapamti da tako ne sme.

Napravila ja neku svinjariju u školi, održala mi vakelu i razredna i direktorka joj suflurala po' sata, jedva sam se suzdržavala da ne zevnem ali kad rekoše sad će otac da ti dodje u momentu sam se zacenila od plača:
- nemojte da kažete mom tati :rida:
jer sam znala šta me čeka kod kuće, kakvo predavanje.

I nije bilo upitno kome će on verovati dok današnji roditelji skaču na profe kad im slatkice naprave s.ranje umesto da puknu par vaspitnih neodgovorno im podmlatku.

Napravila ja neku svinjariju u školi, održala mi vakelu i razredna i direktorka joj suflurala po' sata, jedva sam se suzdržavala da ne zevnem ali kad rekoše sad će otac da ti dodje u momentu sam se zacenila od plača:
- nemojte da kažete mom tati
:rida:
jer sam znala šta me čeka kod kuće, kakvo predavanje.

I nije bilo upitno kome će on verovati dok današnji roditelji skaču na profe kad im slatkice naprave s.ranje umesto da puknu par vaspitnih neodgovorno im podmlatku.
:hahaha: Bas to! :ok: :heart:

Nemoj samo da se neko pozali roditeljima, a kamoli ocu! Odmah si kriv i tacka, znalo se!

Back