Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
ха ха и јаja reko naprednjaci sa vilama i bakljama upali na egzit ne bi li prevaspitali omladinu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ха ха и јаja reko naprednjaci sa vilama i bakljama upali na egzit ne bi li prevaspitali omladinu!
komentar sa B92
Mozes izaci iz SRS-a, ali SRS iz tebe nikada!
(Vlada, 14. jul 2012 17:51)

Da li u Novom Sadu postoje pokretne stepenice?

Mene zanima i to i gde idu pare koje se zarade od Exita, koliko tu ide u republicki budzet.Saopstenje jeste na mestu jer se postavlja pitanje finansiranja Egzita posto tu nista nije transparentno a rec je o parama poreskih obveznika kojima se finansira jedan komercijalni festival .
Ocigledno da je takav jedan festival politicki zloupotrebljen sto se i ne krije .
Saopstenje jeste na mestu jer se postavlja pitanje finansiranja Egzita posto tu nista nije transparentno a rec je o parama poreskih obveznika kojima se finansira jedan komercijalni festival .
Ocigledno da je takav jedan festival politicki zloupotrebljen sto se i ne krije .

Krenuli naprednjaci!
http://4.***************/-PxtRyU2vow0/ThQA8vBbp-I/AAAAAAAAAtw/hFTImg4TpWE/s1600/LynchMob_Frankenstein.jpg

Ти си још и благ.Ово сранје треба забранити....
Ауторе транспарента похапсити....
Све нелојалне грађане Србије протерати.
ха ха и ја
Mene zanima i to i gde idu pare koje se zarade od Exita, koliko tu ide u republicki budzet.

Пре, сад је комадина.Какав си ти комад будале Блајби.....страшно.
'ајде?
Kako da ne znamo, kod vas su.Opet ne znate gde su vaši novci? Ovo postaje hronično...
Mene zanima i to i gde idu pare koje se zarade od Exita, koliko tu ide u republicki budzet.
Зар EXIT нису организовали неки момци који су за то добили дозволу од града.Kako da ne znamo, kod vas su.
A gde su vasi novci?
EXIT i jeste zamisljen kao bunt mladih protiv politike.
Exit znaci IZLAZ (za one koji ne znaju)
Kako da ne znamo, kod vas su.
A gde su vasi novci?