Naprednjaci napali na EXIT !

Eto, tamo mozes da naucis da radis, tako su i mog oca ucili da radi do 12 sati dnevno za sitne pare za njihove pojmove.
Ako si mislio da tamo nije krvav lebac, zajebao si se.
Naravno da ne mislim,ali tamo ima posla a ovde ne.A zašto?Zato što su ovde svi gazde a ne rade ništa,ustvari obični lopovi kojima je mesto u zatvoru.Ne zameram ja njima što oni traže gastose koji jako dobro govore nemački i imaju znanje koje treba da pruži diploma koju imaju.Ne očekujem ništa za džabe.

Pa onda samo napred, iskoristi ono sto imas, zajebi pricu.
I opet mi ne rece jesi li relativno mlad, a i od toga ti zavisi sansa, sa 5 banki ces tesko nesto postici i probiti se osim ako nisi neki genijalac.
Pa ovo je priča.Ja nemam nameru nikuda da idem.Nemačka nije nikad bila moj zamišljeni raj na zemlji.Jednostavno,upoznao sam nekoliko Nemaca u različito vreme na različitim mestima,u razmaku od jedno 20 godina i ostavili su pristojan utisak na mene kao obični prolaznici.Možda je moj sud pogrešan,to ne mora ništa da znači.

Vidim da si zreo da odes u inostranstvo i da okusas srecu, to je sasvim legitimno, apsolutno te razumem, ovde nema mnogo sansi sve je tesko, covek treba da proba da se otisne u svet, nisu ni moji isli dzabe.
Treba da pokusas. Neces biti ni prvi i poslednji.
Ima mnogo nacina, recimo mozes da smuvas Nemicu na moru i da je zaljubis u sebe i da ti ona sredi da vremenom dobijes drzavljanstvo, to je jos najlakse.
Pogoovo ako je zatrudnis.

Vidim da si zreo da odes u inostranstvo i da okusas srecu, to je sasvim legitimno, apsolutno te razumem, ovde nema mnogo sansi sve je tesko, covek treba da proba da se otisne u svet, nisu ni moji isli dzabe.
Treba da pokusas. Neces biti ni prvi i poslednji.
Ima mnogo nacina, recimo mozes da smuvas Nemicu na moru i da je zaljubis u sebe i da ti ona sredi da vremenom dobijes drzavljanstvo, to je jos najlakse.
Pogoovo ako je zatrudnis.
Nisi razumeo.Ta priča je za mene vreme prošlo.To je utisak iz oka jednog posmatrača.Ništa više.:lol:
Ja sam upoznao par Nemica koje su baš bile po mom ukusu i nije mi palo na pamet da uradim to.Samo mi se svidelo to što me niko od njih nije lagao bez veze kao što je običaj kod nas.:ok:

Pa ti ne znas sta hoces ili ako znas neces da se eksponiras, ispalo nisi na kraju zadovoljan ovim ovde, a samo si par korektnih Nemica upoznao, i otud cela prica, ma daj.
Ma nema veze, lepo smo procaskali. :ok:
Ja znam šta hoću i znam šta ne mogu da dobijem.Te dve stvari ne znaju ni naprednjaci ni organizatori EXIT-a.;)
P.S.nisu samo žene u pitanju.I Nemaca.Poslovno korektan svet.

EXIT i jeste zamisljen kao bunt mladih protiv politike.

Exit znaci IZLAZ (za one koji ne znaju)

Ovo je izgleda namerno ispolitizovano od strane organizatora exita... Nije im bilo potrebno petljanje sa politikom... Organizatori trebaju biti kažnjeni novčano, pa će sledeće godine razmišljati, da li im treba ovakav politički marketing...

Exit je i onako sve lošiji svake godine, a ove godine jedino imam respect za Duran Duran, ostalo je sve luk i voda...

Naprednjaci protestuju ...

swimsuit-season_small.jpg

Pa ko im kriv kad su duduci neobrazovani pa ni par glavnih gradova u Evropi ne mogu zapamtiti, pazi kad sam gledao na nemackoj televiziji da su Nemci toliko glupi da ne znaju ni ko im predsednik niti sa kojim se zemljama granice, pa sad cija je to sramota?

Ne znaju ni Austrijanci, a ni Italijani,Cesi, pa ni Grci ko im je predsednik, jer ljudi razuumeju ( za razliku od budaletrna iz Srbije) da u je u njihovim
drzavama parlamentarna demokratija, da je jedino vazno ko sedi u Skupstini i ko je sef vlade. Predsednik sluzi samo da prima nekakve izludele monarhe,
slka se, pravo glasa ili bilo kakvu moc odlucivanja nema. U Srbiji je naravno sve drugacije, Nije prezidijalna demokratija, ali samo predsednik ( a koji po
Ustavu ne sme da se mesa u politiku) zari i pali. Tako vas naucio Slobo i ne odstupate pedalj od toga.

Granice u EU ne postoje pa sto bi se neko mlatio da zna sa kim se koji grad granici?

Zaboravih Svajcarsku i Portugaliju. Ista stvar.

Danas je šetam gradom i ide grupa Engleza i svi izbezumljeni viču scandalous decision of the Constitutional Court!!

:hahaha: :hahaha:

Па нормално да вичу........:lol:

Trećeg dana Egzita Hitna pomoć intervenisala 104 puta
15. jul 2012. | 15:43 | Izvor: Tanjug

hitna-pomoc_130x55.jpg
NOVI SAD - Služba Hitne pomoći je za 24 sata na Egzit festivalu intervenisala ukupno 104 puta, izjavio je danas Tanjugu glavni tehničar u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć "Novi Sad" Nenad Vukas.
U Egzit kampu Hitna pomoć je, prema rečima Vukasa, juče i prošle noći intervenisala 17 puta, a na prostoru Petrovaradinske tvrđave 87 puta. "Veliki većinu slučajeva smo sanirali na licu mesta, a svega troje pacijenata smo prevezli na dalju dijagnostiku", rekao je Vukas, dodajući da su od ukupnog broja intervencija četiri bile zbog trovanja alkholom, a tri zbog trovanja psihoaktivnim supstancama, dok se u ostalim slučajevima radilo o uganućima i sličnim lakšim intervencijama. Na Petrovaradinskoj tvrđavi, u blizini glavne festivalske bine, instalirana je poljska bolnica kapaciteta 20 ležajeva, a na različitim lokacija na Tvrđavi i u Egzit kampu na kupalištu "Štrand" raspoređeno je šest mobilnih medicinskih ekipa sa sanitetskim vozilima. O zdravlju posetilaca Egzita svakodnevno brine ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć "Novi Sad" koja broji 30 članova, a njima pomoć pruža i 30 aktivista Crvenog krsta.

Back