Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prava gej populacije treba da ti budu bitna, jer su prava svake manjine od velike vaznosti za zdravlje drustva
Slazem se.
niko ti ne iskace iz frizidera sa pitanjem da li homoseksualci treba da usvajaju decu, vec se prica o necemu najosnovnijem, sto treba sve nas da zabrine - o tome da drzava ne moze da obezbedi ni odrzavanje jednog najavljenog skupa. to je goruce egzistencijalno pitanje, takodje,
Da opet si upravu. Ali pitanje o usvajanju dece, dolazi tek posle. Prvo moraju da se izbore za brakove, da bi mogli da razgovaraju o usvajanju. Sve rade po redosledu.
kao sto sam vec napisala, jako mali broj ljudi je zaposleno u lgbt organizacijama. u gsa, koji su danas organizovali skup, platu prima tek njih dvoje. ostali su volonteri i niko ih nije namamaio besplatnim cevapima i burekom (da je tako svi srbi bi bili aktivisti,hoho).
Sta bi ih kostao dobar burek sa sirom.

prava gej populacije treba da ti budu bitna, jer su prava svake manjine od velike vaznosti za zdravlje drustva
niko ti ne iskace iz frizidera sa pitanjem da li homoseksualci treba da usvajaju decu, vec se prica o necemu najosnovnijem, sto treba sve nas da zabrine - o tome da drzava ne moze da obezbedi ni odrzavanje jednog najavljenog skupa. to je goruce egzistencijalno pitanje, takodje, o Dereru .
kao sto sam vec napisala, jako mali broj ljudi je zaposleno u lgbt organizacijama. u gsa, koji su danas organizovali skup, platu prima tek njih dvoje. ostali su volonteri i niko ih nije namamaio besplatnim cevapima i burekom (da je tako svi srbi bi bili aktivisti,hoho).
nesto se niste mogli cuti kad su zabranili druge skupove recimo radnicima i seljacima

niko ti ne iskace iz frizidera sa pitanjem da li homoseksualci treba da usvajaju decu, vec se prica o necemu najosnovnijem, sto treba sve nas da zabrine - o tome da drzava ne moze da obezbedi ni odrzavanje jednog najavljenog skupa. to je goruce egzistencijalno pitanje, takodje, o Dereru .

koliko ima pedera u srbiji?
ko daje za pravo tim fantomskim pederskim organizacijama da govori u ime svih pedera?ko ih je ovlastio?koliko im je chlanstvo?
to je sve vic a ti prosipash isprazne fraze bez ikakvog smisla i vrednosti ili jer si pokvareni zlonamerni boot na platnom spisku chime zasluzujesh samo prezir ili jer si totalni idiot koji se primio na tu nebulozu
tako fiktivno mogu ja sutra da otvorim organizaciju za zashtitu prava dzedaja i ako mi eu frljne koje milonche zapochnem kampanju kako smo jako jako ugrozeni

Постојање ,, само А и Б" искључује постојање сваког другог, па и Х.
Тек да не халуцинираш о макар чему.

cenim tvoj trud, ali obrati paznju na fabulu u nekom od postova koji su prethodili tom.
to X ne postoji odvojeno, vec samo kao deo odredjenih osoba. B osoba.

cenim tvoj trud, ali obrati paznju na fabulu u nekom od postova koji su prethodili tom.
to X ne postoji odvojeno, vec samo kao deo odredjenih osoba. B osoba.
Немој се испаљивати у неке фабуле и остале халуцинације.
Математика је једнозначна.

Poslednja izmena:
Ne proizvodimo nista upravo zbog eu, (bombardovanje, sankcije, izolacija,) i zutih koji su sproveli lopovsku privatizaciju.
Zar ti mislis da je eu rusila komunizam u evropi, da bi napravila istok bogatim? Ne bih rekao, vise mi se cini, da je to radila da bi prigrabila to trziste, njihove prirodne resurse, njihove fabrike, i naravno jeftinu radnu snagu.

Komunizam je propao jer nije valjao...licno ne priznajem sistem koji ima zabranu prikazivanja podataka o ucinjenim krivicnim delima i pociniocima istih...to su autokratski sistemi koje ne mirisem nikako...
...drugo, obrni okreni nama je najbolje bilo do I sv. rata, seti se Carinskog rata...realno, mi smo poljoprivredna zemlja i imamo privilegiju kao retko ko na svetu, zali boze zemlje koja nas trpi ovako nezahvalne...jos je '70-ih profesor politicke ekonomije kazao mojoj majci - sansa Srbije je bila u stocarstvu ali su u medjuvremenu svi stocari doktorirali (misleci na sebe). Moramo tu vezu u glavi da prekinemo ako planiramo da imamo svoju slobodu i svoju proizvodnju. Ko zeli jos jedna usta da hrani - niko! Sa druge strane sam uvek nalazila vezu izmedju standarda i nivoa ljudskih prava, stepena toleracije kako ti drago. Ljudi su danas naelektrisani svako iz sebi znanih razloga, neretko egzistencijalnih. Derer zna da se slazem sa njim sto se placenih udruzenje tice, licno ih prezirem i da su imali gram mozga sacekali bi da se materijalno malo podignemo sa kolena jer pricu o gay pravima nismo mogli da izbegnemo. Servirana nam je u najgorem mogucem trenutku, umorni od svega, omladina zatvorena i besna, siromasni i razocarani u sve i svakog, kako naciji kojoj su kolektivno ugrozena prava pricati o tudjem ponizenju kad je njoj dosta i svog sopstvenog...eto, izvuce ti meni iskren post

It does not follow. Nonsense in BASIC.

Ти као здраво друштво дефинишеш оно где педери уживају овакве или онакве привилегије и са том стартном позицијом онако у круг судиш о томе да ли је неко друштво здраво. Ја бих ти скренуо пажњу да за скоро све дефиниције 'здравог друштва' - рецимо, оно где је већина задовољна - права и постојање педера нису релевантни. Најуређеније земље Запада су такве биле далеко пре него што је питање педера икад допрло до јавности.

То је зато што је питање педера сасвим споредно на све могуће начине, свима и увек, осим неколицини педера самих.

Komunizam je propao jer nije valjao...licno ne priznajem sistem koji ima zabranu prikazivanja podataka o ucinjenim krivicnim delima i pociniocima istih...to su autokratski sistemi koje ne mirisem nikako...
I zapad ga je potkopavao i ulagao milione da ga rusi.
I zapad nije nista bolji, jos niko ne odgovara za zutu kucu. Evropljani zmure, sta da im radimo.
...drugo, obrni okreni nama je najbolje bilo do I sv. rata, seti se Carinskog rata...realno, mi smo poljoprivredna zemlja i imamo privilegiju kao retko ko na svetu, zali boze zemlje koja nas trpi ovako nezahvalne...jos je '70-ih profesor politicke ekonomije kazao mojoj majci - sansa Srbije je bila u stocarstvu ali su u medjuvremenu svi stocari doktorirali (misleci na sebe). Moramo tu vezu u glavi da prekinemo ako planiramo da imamo svoju slobodu i svoju proizvodnju. Ko zeli jos jedna usta da hrani - niko! Sa druge strane sam uvek nalazila vezu izmedju standarda i nivoa ljudskih prava, stepena toleracije kako ti drago. Ljudi su danas naelektrisani svako iz sebi znanih razloga, neretko egzistencijalnih. Derer zna da se slazem sa njim sto se placenih udruzenje tice, licno ih prezirem i da su imali gram mozga sacekali bi da se materijalno malo podignemo sa kolena jer pricu o gay pravima nismo mogli da izbegnemo. Servirana nam je u najgorem mogucem trenutku, umorni od svega, omladina zatvorena i besna, siromasni i razocarani u sve i svakog, kako naciji kojoj su kolektivno ugrozena prava pricati o tudjem ponizenju kad je njoj dosta i svog sopstvenog...eto, izvuce ti meni iskren post
Cenim iskrenost. Mada buducnost nije u poljuprivredi i stocarstvu nego u industriji. Sto se tice standarda, ne vidim da ce se skoro bitno promeniti.

koliko ima pedera u srbiji?

Ima vas mnogo, i smetate ovima kao npr forumas iz Velike Britanije koji ima bugarski nik a koji ovde prosipa
mudrosti za koje zaista mogu da kazem reci hvale, fantasticno stivo za citanje

Vas nekoliko kojima je gej populacija kriva za sve ste konstantno na svim gej temama. To je najveci problem.

A dole na forumu se dogovaramo za proteste i kako da smenimo Zhuto Preduzece i sad kad neko opet stavi
nesto gej Vas nekoliko cete opet bla bla truc truc ## !@ i corak.

Jasno sam napisao "neka medicinaska istraživanja". To nije moja profesioanlna oblast, ali se ljudi time bave i treba ih pustiti da rade na rešavanju problema.
Tako je jednog dana Aleksandar Fleming 1928. godine pronašao penicilin, a pre njega su ljudi umirali.
Kanadskog lekara Frederik Banting je otkrio insulin 1921. godine, a pre toga su ljudi umirali od dijabetesa.
Američki medicinski istraživač Vilson Grejtbač je izumio pejsmejker, koji je prvi put ugrađen u ljudsko telo 1960. godine. Pre toga su ljudi umirali zbog problema sa srcem.
Zanimljiv je i Egas Moniz, koji je prvi izvršio lobotomiju i tako počeo primenu hirurške metode u lečenju psiholoških poremećaja.
Danas se koriste razni antidepresivi u lečenju svakavih psiholoških problema.
Neki ljudi mogu i žele da naprave prekretnice, i da pokažu da je napredak moguć i pored trenutnih tvrdnji da se određene bolesti i poremećaji ne mogu lečiti. Meni je logičnije njih podržati i tragati za rešenjem, nego ga "prihvatiti" i po malo zarađivati na tom problemu.

Homoseksualizam nije bolest. Ako ti mislis da je moguce da neki naucnik pronadje neki antibiotik za gejeve, onda si u debeloj zabludi. 'Lekovi' za homoseksualizam mogu da budu samo prisila, ucena, i slicne metode koje bi naucile gejeve da foliraju sami sebe.

Većina ljudi su potpuni idioti???
Bravo za tolerantnog tebe.

Nego da te pitam, ali iskreno da odgovoriš:
Kako bi ti reagovao da pored tebe prođe lik sa majicom na kojoj je lik Voje Koštunice ili Voje Šešelja ili možda znak SNP1389? Ne bi poželeo da mu rascopaš glavu?

Iskidao bih se od smeha koji je on bolid.

U svakom slucaju, cak i kada bih pozeleo da mu rascopam glavu, ne bih to uradio, jer sam racionalno bice koje se kontrolise. Niko od tih bolida ne trazi da ih gejevi ne nerviraju. Koga boli patka sta sam ja pozeleo, ili sta je neko drugi pozeleo?:dontunderstand: Bitno je da ja apsolutno ne mogu da udaram nekog po glavi zato sto on hoce da glasa za DSS. To sto ja mislim da je doticni apsolutni moron, je potpuno nebitno za bilo koje javno delovanje ili raspravu. Naucite bre vec jednom sta je politika, to nisu razgovori o individualnim zeljama i nadama.

Poslednja izmena:
Ima vas mnogo, i smetate ovima kao npr forumas iz Velike Britanije koji ima bugarski nik a koji ovde prosipa
mudrosti za koje zaista mogu da kazem reci hvale, fantasticno stivo za citanje

Vas nekoliko kojima je gej populacija kriva za sve ste konstantno na svim gej temama. To je najveci problem.

A dole na forumu se dogovaramo za proteste i kako da smenimo Zhuto Preduzece i sad kad neko opet stavi
nesto gej Vas nekoliko cete opet bla bla truc truc ## !@ i corak.

lik sa golishavim mushkarcem u avataru nekome kaze da je *****
samo ti nastavi slushamo te pazljivo

Nikad nisam pisao protiv prava gej osoba, niti da je to bolest. Čak smatram da se zalažem za njihova prava daleko više od onih koji im odobravaju poremećaj i stavljaju znak jednakosti između homo i hetero osoba. Taj znak ne postoji nigde među ljudima, ni u jednom društvu.

Pa ne postoji jednakost u smislu da nije isto da najvise volis da citas Bajrona, ili da najvise volis Bukovskog, posto su to dva razlicita pisca, sa razlicitim delima, mentalitetima, identitetima. Ali jeste isto u smislu da me zabole da li vise volis Bajrona ili Bukovskog.

Можемо, за почетак, да престанемо с "увозом" европских лицемерних закона.

Pa otkad je Srbija moderna drzava, mi uvozimo evropske zakone. To nam je deo tradicije- prepisati evropski zakon. To radimo 150 godina. Tako da SUR, kada trazis da prestanemo da prepisujemo evropske zakone, trazis da se odreknemo nase vekovne tradicije:sad2::sad2::sad2::sad2:

Sansa ne samo Srbije, nego i bilo koje poljoprivrede jeste u stocarstvu. Ali Srbe zabole ona stvar da se bave stocarstvom, jer tu nema para sad i odma' k'o kod malina. Plus, kod stoke nema 'sezone setve i zetve psenice, a ostatak godine gledam Zvezde Granda'; komplikovano bre to i treba da se vise radi.:rtfm:

Homoseksualizam nije bolest. Ako ti mislis da je moguce da neki naucnik pronadje neki antibiotik za gejeve, onda si u debeloj zabludi. 'Lekovi' za homoseksualizam mogu da budu samo prisila, ucena, i slicne metode koje bi naucile gejeve da foliraju sami sebe.

Tako su govorili i za navedene probleme, uključujući i one psihološke. Pošto ni ti ni ja nismo stručnjaci za tu oblast, mi ne možemo da znamo da li je moguće ili nije. Ali mogu da ti kažem da su i kod nas rađena određena istraživanja, ima ljudi koji se bave sličnim problemima. U našoj vodi se nalazi puno hormona iz antibebi pilula. Preko mokraće i kanalizacije, oni dospevaju u našu vodu. Uticaj tih hormona je prilično veliki na ljude. Možda bi istraživanja mogla da krenu u tom pravcu... ali ne, lakše je nalepiti etiketu HOMOFOB i ko proba da pomogne da se u startu ukloni. Uostalom, kako bi onda razni kamiončići, vazduhčići i jutarnji obroci ispoljavali svoje ličnosti? Da li su vama potrebni homoseksualci i "homofobi" da bi funkcionisali?

Pa ne postoji jednakost u smislu da nije isto da najvise volis da citas Bajrona, ili da najvise volis Bukovskog, posto su to dva razlicita pisca, sa razlicitim delima, mentalitetima, identitetima. Ali jeste isto u smislu da me zabole da li vise volis Bajrona ili Bukovskog.

Ne, mi smo skup klasnih društava, to je najveća razlika, zatim ide rasna, polna, intelektialna, pa sve ostale. Na svakom koraku su nalaze različitosti, ali se na ovoj nekako najviše insistira da ne postoji. Mada samo dve osobe iz GSA dobijaju platu.

Iskidao bih se od smeha koji je on bolid.

U svakom slucaju, cak i kada bih pozeleo da mu rascopam glavu, ne bih to uradio, jer sam racionalno bice koje se kontrolise. Niko od tih bolida ne trazi da ih gejevi ne nerviraju. Koga boli patka sta sam ja pozeleo, ili sta je neko drugi pozeleo?:dontunderstand: Bitno je da ja apsolutno ne mogu da udaram nekog po glavi zato sto on hoce da glasa za DSS. To sto ja mislim da je doticni apsolutni moron, je potpuno nebitno za bilo koje javno delovanje ili raspravu. Naucite bre vec jednom sta je politika, to nisu razgovori o individualnim zeljama i nadama.
Politika po tebi to je kada one koji razmišljaju drugačije od tebe nazivaš moronima.

Koliko puta si na ovom forumu izvalio kako ovoga ili onoga treba uza zid, kako ove treba povešati i slično?
I sada si ti kao neko koga ne bi baš puno dotaklo da pored tebe prođe neko sa majicom na kojoj je recimo slika Koštunice????
Da, da.. baš si ti neki tolerantan lik, baš kao i oni što su lane lomili Beograd pošto nisu mogli gejeve.

Наравно да йе мужеложништво душевна болест и поремећай, као и свака друга изопаченост и настраност. Таквим људим трѣба помоћи, али на прави начин, лѣчењем, а не увѣравањима да су здрави, када нѣсу, и подстрѣкивањем да свойу настраност намећу другим. Толики људи имайући такву дѣцу су унесрећени, и трѣба им помоћи да их потомство буде здраво и нормално.
Уосталом, питайте њих, родитеље мужеложников, шта они мисле, да ли йе то болест или врлина, па ћете видѣти шта ће ви казати.

dva puta nista je nista, crva nije ni bilo
Пола ништа и још пола ништа је ништа!
Софроније је геније, наравно!
Иначе гледе теме најбоље оцене о дерперима даће хришћанство у својој бескрајној мудрости, а не излобирани, уцењени и подмићени психијатри.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back