onaj ko ima anti-gej stav, po mom misljenju nije inteligentan, ili mozda je bolje reci nije pametan
ili u prevodu ako nisi sa mnom onda si protiv mene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onaj ko ima anti-gej stav, po mom misljenju nije inteligentan, ili mozda je bolje reci nije pametan
ma provaljeni ste bre
paraziti nadjite poso
Ne vezano za temu.ok pa znamo da nije politicki korektno govoriti istinu
zato i ne treba biti politichki koretkan jer je to samo moderna supstitucija za fashizam
Homoseksualizam nije bolest. Cisto da informisemo ljude.
То се да назвати једноставније, и тачније - лицемерје.
DA!
To je EU sta mi tu mozemo.
ma provaljeni ste bre
paraziti nadjite poso
Niti odgovara istini.
DA!
To je EU sta mi tu mozemo.
lol
ne moras da budes clan neke organizacije da bi znao nesto o njoj.
sta je inace sa tobom i tolikim pominjanjem posla i dzabalebarenja? kao da imas i japansku krv u sebi, priznaj odmah da li si cistokrvan srbin ili nisi!!!!!
Можемо, за почетак, да престанемо с "увозом" европских лицемерних закона.
a kad kazes da su vernici stoka to se zove ateizam i moderno jeVidis kolega, prema eu merilima, ti kad pises protiv prava gay osoba i kad kazes da je homoseksualizam bolest siris govor mrznje. Dobio bi tamo etiketu da si netolerantan, da ne kazem nesto gore.
Politicka korektnost je danas veoma bitna u eu. Sve sto kazes mora biti lepo upakovano.
Ne mozes reci ``gresite`` nego ``mislim da niste u pravu``.
Можемо, за почетак, да престанемо с "увозом" европских лицемерних закона.
...e pa nece moci, docice Keti da ti izvuce varvarske usi a kako od njenih para 'leba jedemo nekako mi se cini da moramo da igramo na ringli sve cupkajuci...
...druga opcija je promena sistema drzave i aps za krimose ali kako to niko nece izvesti ne preostaje nam drugo no da trpimo dvostruko teglenje usiju, sto Obrazovaca sto tog pederaja, dok nas ne naprave na totalne magarce onako u duetu!
Ja kao vernik se zgrozavam takvih tvrdnji.a kad kazes da su vernici stoka to se zove ateizam i moderno je
EU je raspadajuci organizam,lesina koja zaudara,al boze moj ovde ima gomila nekrofila koji se pale na toJa kao vernik se zgrozavam takvih tvrdnji.
Ebiga. To je prihvatljivo, ali samo iz raloga zato sto ONI to govore. To ti je sad moderno, eu fura takav fazon. Eu je stkana od dvostrukih standarda i laznog morala.
Bobmarduju jednu zemlju navodno zbog ugrozenih ljudskih prava, a africku sirotinju pustaju da umire na sredozemnom moru, i samo ih nadlecu avionima da vide da li jos ima zivih, boze sacuvaj da bi bacili koju konzervu hrane. (ako se secas slucaja od prosle godine)
Tako je.To je bio protest protiv nekaznjenog nasilja, a ne Pride.
Posle otkazivanja parade, to je najmanje sto su mogli da ucine.Nisam ni u kakvom pokretu, ali cu pobedom smatrati ostavke Dacica i Djilasa, i ostre kazne protiv psihopata koji napadaju mirne prolaznike.
Tako je.
Ove godine nije bilo prajda, drzava je porazena, ali bice sledece godine, kad eu pritisne.
kojih bre para?
nema vishe para
nema donacija
nema zlatne obecanje zemlje i puta od chokolade i marmelade
europa pushta evropsku srbiju niz klozetsku sholju a sa njom i pederske aktiviste![]()
...zaboravih na tvoj horoskopski znak madre de dios, 'ajmo ponovo...jel Srbija nesto proizvodi? Proizvodi my ass, a koliko ja ucih ekonomiju svako mora nesto da proizvodi da bi ziveo, bilo sta sto se inace moze prodati.
Nama je proizvodnja stota rupa na svirali, puna nam usta Kosova, Evrope, investicija, izvoza kompletne proizvodnje u Rusiju, ma ne u Rusiju - u Kinu, ma ne u Kinu - u Nemacku i tako...dok se mi usaglasimo gde cemo da izvezemo ono sto nismo ni proizveli svi oni idu napred a mi smo u snovima, razgaceni na oblacicima jer nama treba tako malo pa da postanemo Svajcarska ali hebi ga, necemo mi da budemo Svajcarska tamo smrdi 'ocemo Putina, ma ne Putina Obamu, e bas Putina, e bas Obamu i tako...svadji nikad kraja, fabrike nula, izvoz skoro pa nula a zemlja lezi i odmara...valjda ceka neke bolje ljude od nas, ako i treba kad je nismo zasluzili. Pederaj isto kao i tradicionalne vrednosti, pravi muskarci i prave zene, evropa i tata putin su za mene kranje ali kranje sporadicne stvari nego je simpa na ovom blentavom forumu ubedjivati se sa blentama kao sto si ti...
....pfffffffffff nasi kao mnogo valjaju...jedini iole normalni zakoni u ovoj zemlji su uvezeni iz EU...ako su Srbi za nesto nesposobni nesposobni su da donesu valjan zakon koji ce da prezivi primenu bar dva proleca uzastopce!
Постојање ,, само А и Б" искључује постојање сваког другог, па и Х.mozda je vazna rec...
jer i kada postoje samo A i B, to sto nijedno A nije X, ne znaci da sva B jesu X, kao sto sam vec napisala...
Sa ovim lopovima na vlasti, ni to nije iskljuceno.Ако се настави пропадање српске привреде, следеће године ћемо имати репризу ’93.
cela ova pricha oko pedera je cirkus zbog para to svako zna pa i ti ako nisi totalni retard
to plus politichko skretanje paznje sa gorucih egzistencijalnih problema
ili hocesh da mi racionalno objasnish kako problemi pedera nisu postojali do pre godinu dve kad je krenulo masivno upumpavanje love raznoraznim fantomskim organizacijama koje su se samoproglasile za predstavnike pedera i borce za njihova prava
frljnesh josh koji burek i cevap besplatno raznoraznim oloshima i olupinama po etru kao jugoslav cosic i slichne kreature i dobijesh da ti "prava pedera"ispadaju iz ormara svakog jutra kao fol neshto jako znachajno i veeoma vezno po nashu javnost loool
drzava se raspada,ekonomija u ***** shiptari prave sranja na kosovu ali glavni problem su ****** jadni oni![]()
Ne proizvodimo nista upravo zbog eu, (bombardovanje, sankcije, izolacija,) i zutih koji su sproveli lopovsku privatizaciju....zaboravih na tvoj horoskopski znak madre de dios, 'ajmo ponovo...jel Srbija nesto proizvodi? Proizvodi my ass, a koliko ja ucih ekonomiju svako mora nesto da proizvodi da bi ziveo, bilo sta sto se inace moze prodati.
Nama je proizvodnja stota rupa na svirali, puna nam usta Kosova, Evrope, investicija, izvoza kompletne proizvodnje u Rusiju, ma ne u Rusiju - u Kinu, ma ne u Kinu - u Nemacku i tako...dok se mi usaglasimo gde cemo da izvezemo ono sto nismo ni proizveli svi oni idu napred a mi smo u snovima, razgaceni na oblacicima jer nama treba tako malo pa da postanemo Svajcarska ali hebi ga, necemo mi da budemo Svajcarska tamo smrdi 'ocemo Putina, ma ne Putina Obamu, e bas Putina, e bas Obamu i tako...svadji nikad kraja, fabrike nula, izvoz skoro pa nula a zemlja lezi i odmara...valjda ceka neke bolje ljude od nas, ako i treba kad je nismo zasluzili. Pederaj isto kao i tradicionalne vrednosti, pravi muskarci i prave zene, evropa i tata putin su za mene kranje ali kranje sporadicne stvari nego je simpa na ovom blentavom forumu ubedjivati se sa blentama kao sto si ti...