Na protestu je pročitana i poruka napadnute A.Ž. učesnicima skupa:
Ja sam jedna od mnogih kojima se ovo dešava – moglo je da se dogodi bilo kome od vas!
Znam da se moji prijatelji boje da prijavljuju slične napade koji im se dešavaju ali ja sam odlučila da se ne povlačim. Branila sam se te noći, a sada ne želim da ćutim! I nije bitno da li sam lezbejka ili strejt – neko je pokušao da me ubije!
Ogorčena sam i besna što su pustili onog koji je hteo da mi uzme život... Šta je trebalo da se dogodi da bi ga nadležni zadržali i tako opasnog sklonili sa ulica? Da nisam pružila otpor i da je uspeo da me izbode ili ubije, da li bi to bio dovoljan razlog za pritvor? Ovo što se meni desilo će nastaviti da se dešava sve dok se ne suprotstavimo i nasilnicima i onima koji ih potpiruju.
Jer ljudi, život je vredan! Ne dajte na sebe, nemojte da se povlačite u svoja „četiri zida“ i da imate strah od slobode!
Ja želim da živim i želim da se moj život nastavi dalje. Ja ne želim da idem nigde, ovo je moj grad koji volim i ne dam takvim manijacima da me sklone iz njega. I ne želim da oni budu slika Srbije i naše budućnosti!
Hvala vam neizmerno na podršci svih ovih dana, stvarno mi to mnogo znači.
DOSTA JE!