sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Ja sam blam izblamirao. Moj najveci blam je moje rodjenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitch.ketis:e a zamislite ovo..
lezimo na plazi..pobegli sa partya..mrkli mrak..ja se krijem kao zena predsednika republike(u najmanju ruku) jer na izvesnom partyu svi znaju mog dragog...on me ubedjuje 1,5 h ...ma ajde...ja se neckam....ma necu ...ma ajde bash te briga...ma necu bezveze je ...i kad je moja neprikosnovena volja napokon popustila...prolaze pored nas dva ronioca ...cccc...ma nije mi blam zbog poze...nego zbog onog razgovora...a oni lezali pored nas na lezaljkama...sve vreme...e shta su se baljezgarija naslushali...
BluEyes:Pa ovo ispada da niko nije doziveo nijedan blam ...![]()

Imas ti neki.Samantha Jouns:Ma vi upropastite svaku temu ovde .....Neverovatni ste...od 8 staran cak 2 ili 3 blama...ma
The2ndSun:Blam...bio srednju skolu i djevojcica koja je ucila sa mnom u klas pozvala me kod nje....i u redu dosla vecera..ja tinejdjer sve nesto u fazoni...i ..i palo mi na pamet (vidio na filmovima) kako ispod mase se radi nesto s nogama...pustim nogu i ono kao ceshkam...ova cuti nista..ja jooo dobro je povalicu je..i..i nista posle vecere idemo u sobe kao nista se nije desilo..ona cuti ja cutim nesto je zadevam...ali ne reaguje..i trgnem ja kuci i na vrata i njena mam..e ajt..i opet nam dodji..ali pripazi na noge.....uuuuuuuuuh............![]()

emotivac:Pa ovako!
Rešili smo da malo budemo zlobni i izblamiramo dvr drvojkr kojr su bile totalni foliranti. Žurka je bila idealna prilika a kako? Bilo je uptilno i lako, za sve je kriva kafa i pampur ili bolje rečeno pluta! Narendali plutu (ili 2-3 pampura ili iseckaš), prokuvali, procedili vodu i ostavili da se ohladi. Onda smo im skuvali kafu u neko doba a onda... Zamisli... One u miniću, smontirane na izvolte i kada su krenule da ustaju sa troseda nastala je nekontrolisana PALJBA kao od najboljeg tetovac pasulja. E ljudi moji, da ste to videli, bilo je bruka, ne možeš da kontrolišeš a ono rafali kako naprave korak ili krenu! To je bila osveta do ...Ma, mislim da veču blamažu neće ni doživeti u životu!
BluEyes:Eto, ne veruju a napišeš iskreno. Ma ne lupam, časna reč ali kako god želite!
Ovo nije blam vec hvaljenje sa sumnjivim naravnouchenijemplava_mala:Nikad ne veruju kad napises ili kazes nesto iskreno!
Tako se setam ja sa deckom i prolazi moj svaler i lepo se javimo jedno drugom. A decko me pita "Ko ti je ovaj?" i ja iskreno odgovorim: "Svaler". On se samo nasmejao i rekao "ma da, vazi"!!! Naravoucenije, uvek govorite istinu!