Najveci dozivljeni blam !!!

Nije najveci, al' mi neshto pade na pamet...Pretopao letnji dan, a ja chekam bus,na stanici kod Hayata i chekam...i chekam ...i dosadno mi...Pridjem halo govornici,telefoniram, krajichkom oka snimim OGROMNOG, fino odnegovanog ,zutog psa koji prolazi pored mene. Ne obracam paznju,brbljam,kad odjednom,neko me obgrli oko struka i ja zgranuta vidim ,da je to ON! :shock: Majko moja mila,ker se ''okachio'',ne pushta.Ja u shoku,skidam mu jednu shapu,on se okachi sa drugom,pokushavam da se izmigoljim,a mali se napalio,ochi zacaklile i fino uz nogu hopa-cupa.Ogroman je ,njushka mi skoro do ispod vrata.Ceo svet na stanici gleda, nekima je i smeshno, a ja menjam boje, shto od blama,shto od frke.Preslishavam se ''nemoj da oseti strah...ujeshce te(nesvesno hehe) :roll: ..''.Nekako ga ''nezno i suptilno''skinem sa sebe i krenem polako preko ulice, ne smem da potrchim,a on caka-caka,prati me coolerski,u stopu.Na semaforu,stanem ja ,stane on,pa me ''spopada''.Utrchim u hodnik prve zgrade,s jedne strane stakla ja,s druge on seo ispred vrata i gledamo se ''u ochi''.Ne odlazi,a babe blenu u mene,kao da sam ja kriva''jel' to vash pas?''''NIJE!!!''. :confused: Nazovem drugaricu mobilnom''Boze sachuvaj,da dozivim da me ker kresne na sred ulice.Shta da radim ,choveche,ovaj ne mrda...''Ona me''razume,ali crkava od smeha'' :-D i ja pochnem da se smejem svome jadu''Sta mi savetujesh,dal' da mu dam na prvom sastanku''(babe zgranute)..Posle 15 min,on je i dalje tu,ali sedi okrenut ledjima,a ja odshkrinem vrata i krenem da bezim(pa ako me stigne...)...Brzi korak,vidim tramvaj,spas,ker me ganja,chekam vrata da se otvore, on me obgrli za nogu.Sva sreca neki chovek se prodere na njega, a ja uskochih, a ker josh krenu za tramvajem,valjda iznenadjen,shto ga ostavljam. 8-)
...Stvarno volim pse, a ovo je bash bila''ljubav na prvi pogled...'' :roll:

ketis:
e a zamislite ovo..
lezimo na plazi..pobegli sa partya..mrkli mrak..ja se krijem kao zena predsednika republike(u najmanju ruku) jer na izvesnom partyu svi znaju mog dragog...on me ubedjuje 1,5 h ...ma ajde...ja se neckam....ma necu ...ma ajde bash te briga...ma necu bezveze je ...i kad je moja neprikosnovena volja napokon popustila...prolaze pored nas dva ronioca ...cccc...ma nije mi blam zbog poze...nego zbog onog razgovora...a oni lezali pored nas na lezaljkama...sve vreme...e shta su se baljezgarija naslushali...
Bitch.

BluEyes:
Pa ovo ispada da niko nije doziveo nijedan blam ...:):):)

za mene je bio blam veliki kad mi je prvi put pao prilikom sexualnog pokušaja sa jednom slatkom crnom vatrenom ribom na koju sam se puno naložio i sve to prilikom prvog puta sa njom, međutim sa njom sam i danas posle 12,5 godina tako da sam to i skoro zaboravio (kenjam neću zaboraviti ceo život)

Jedan moj ortak trpao neku ribu u kolima na nekom "ljubavnom"parkingu.Bilo leto vrucina pa otvorio prozore.Kaze riba ga stegne u jednom trenutku za bulju,a on se onda jos vise popali.Al ga zaintrigira kako je to moguce kad su njene ruke oko njegovog vrata.Uhvati onu "trecu"ruku kad ono tip sa izbuljenom ocima cuci pored kola.

Ne verujem da je posle uspeo da nastavi ....

Blam...bio srednju skolu i djevojcica koja je ucila sa mnom u klas pozvala me kod nje....i u redu dosla vecera..ja tinejdjer sve nesto u fazoni...i ..i palo mi na pamet (vidio na filmovima) kako ispod mase se radi nesto s nogama...pustim nogu i ono kao ceshkam...ova cuti nista..ja jooo dobro je povalicu je..i..i nista posle vecere idemo u sobe kao nista se nije desilo..ona cuti ja cutim nesto je zadevam...ali ne reaguje..i trgnem ja kuci i na vrata i njena mam..e ajt..i opet nam dodji..ali pripazi na noge.....uuuuuuuuuh............:(

The2ndSun:
Blam...bio srednju skolu i djevojcica koja je ucila sa mnom u klas pozvala me kod nje....i u redu dosla vecera..ja tinejdjer sve nesto u fazoni...i ..i palo mi na pamet (vidio na filmovima) kako ispod mase se radi nesto s nogama...pustim nogu i ono kao ceshkam...ova cuti nista..ja jooo dobro je povalicu je..i..i nista posle vecere idemo u sobe kao nista se nije desilo..ona cuti ja cutim nesto je zadevam...ali ne reaguje..i trgnem ja kuci i na vrata i njena mam..e ajt..i opet nam dodji..ali pripazi na noge.....uuuuuuuuuh............:(

HAhaha, jel bar mama bila neka.....???

Pa ovako!
Rešili smo da malo budemo zlobni i izblamiramo dvr drvojkr kojr su bile totalni foliranti. Žurka je bila idealna prilika a kako? Bilo je uptilno i lako, za sve je kriva kafa i pampur ili bolje rečeno pluta! Narendali plutu (ili 2-3 pampura ili iseckaš), prokuvali, procedili vodu i ostavili da se ohladi. Onda smo im skuvali kafu u neko doba a onda... Zamisli... One u miniću, smontirane na izvolte i kada su krenule da ustaju sa troseda nastala je nekontrolisana PALJBA kao od najboljeg tetovac pasulja. E ljudi moji, da ste to videli, bilo je bruka, ne možeš da kontrolišeš a ono rafali kako naprave korak ili krenu! To je bila osveta do ...Ma, mislim da veču blamažu neće ni doživeti u životu!

Evo jučer. Ja na tekmi i 5 minuta prije početka odem po 4 pive. Kako sam bio malo u dimu, a pive nespretne za nosit, ja odma na tribinu i naravno krivo. Tekma počela svi bleje u mene, a još mi jedna piva padne i prolije se. Izgubio se skroz, ne vidim svoje, ljudi skužili, yebote pola istoka mi se smije. Nisam znao šta bi pa sam sjeo na prolaz i zapalio cigaru...

emotivac:
Pa ovako!
Rešili smo da malo budemo zlobni i izblamiramo dvr drvojkr kojr su bile totalni foliranti. Žurka je bila idealna prilika a kako? Bilo je uptilno i lako, za sve je kriva kafa i pampur ili bolje rečeno pluta! Narendali plutu (ili 2-3 pampura ili iseckaš), prokuvali, procedili vodu i ostavili da se ohladi. Onda smo im skuvali kafu u neko doba a onda... Zamisli... One u miniću, smontirane na izvolte i kada su krenule da ustaju sa troseda nastala je nekontrolisana PALJBA kao od najboljeg tetovac pasulja. E ljudi moji, da ste to videli, bilo je bruka, ne možeš da kontrolišeš a ono rafali kako naprave korak ili krenu! To je bila osveta do ...Ma, mislim da veču blamažu neće ni doživeti u životu!

Ne seriiiiii.....

Skuvas ima kafu sa tom vodom????

Strasno....

BluEyes:
Eto, ne veruju a napišeš iskreno. Ma ne lupam, časna reč ali kako god želite!

Nikad ne veruju kad napises ili kazes nesto iskreno!
Tako se setam ja sa deckom i prolazi moj svaler i lepo se javimo jedno drugom. A decko me pita "Ko ti je ovaj?" i ja iskreno odgovorim: "Svaler". On se samo nasmejao i rekao "ma da, vazi"!!! Naravoucenije, uvek govorite istinu!

Back