Najveci dozivljeni blam !!!

:( :? :oops:

Ma nije laž a nije ni stereotip. Nisam ni nov, ali... Da li sam OK ili NE procenite sami. Ne bi Vam bilo zanimljivo da znate sve samo... Nađeš se u nebranom grožđu pa ni tamo ni tamo. Ali ajde da završimo priču pa da čujemo Vaše ili bar one iz mašte a ja ih mogu napisati još. Svidelo mi se ono da sam agent i da je gospojica poverovala,i treba, pa NS je posebna priča, lepo ja kažem. U suštini sjajni ste samo kako ko to ukapira!

'' Jeste bila šverc tura ali ja nisam bio u švercu. Pa šta da vučem? Parizer ili...? Poluprazan bus, torbe ulavnom pozadi, skoro do zadnjih sedišta a izgleda ko Berlinski zid. Znali smo se od ranije, bila je mlađa nekih 6-7 godina a to je bilo početkom 90-tih. Viđali smo se slučajno ili namerno slučajno tu i tamo. Prijatelji, kafići, žurkice, roštiljanje, radio, kej ... Te stalno šeta kuče pa da joj pravim društvo, te dolazi kod drugarice u komšiluk, te svrati na kafu i .... Tada sam radio na radiju. Zamislite te godine, kriza, radi se za 2-3 marke a ti deliš povratne karte busom Beograd – Segedin!!! Ma opšti haos, svi te zovu mesec dana ranije da im ostaviš koju kao nagradu. Mislim se ja šta je bre to, kakvo ludilo, svi trk tamo pa ajde, mogu da se prošetam. Ne lezi vraže naletim ja na gospojicu pri polasku ne znajući da ide. Kako bih i znao kada se prijavila pod drugim imenom. Neko mi je samo stavio dlanove na oči i rekao:'' Pepeljuga''! Ostao sam bez teksta, osetio nju, miris njenog parfema i odlepio u sekundi. Okrenuo sam se onako iznenađen a ona će na to:''Paa, htela sam da te obradujem''! I naravno da jeste, ma koji jeste, samo što nisam počeo kolo da igram od sreće. Na sebi je imala letnju široku haljnu, crnu kosu skupljenu u repić, naočare za sunce i plavo-zelene okice, kao boja planinskog jezera. A ja bi da se štipam po obrazu i udaram da vidim da li sanjam. U putu zezanje, priča, muzika i ona do mene. Prosto, vidiš da joj se sviđaš, ne krije, ona isto tebi, ne kriješ i ko deca. Te da se nasloni, te da je zagrlim, te me poljubi koliko je srećna, tekao ustane nešto da vidi preko mene a njene grudi završe na mom licu i sve tako. Ja ne znam šta ću, te hoću da jeljubim te neću, sramota me od ljudi u busu a ona samo cvrkuće. Pomislio sam:'' Kuku meni, ako se vratim živ i ne riknem uz put od svega biće dobro''! Stigli smo tamo, švrljali ceo dan, bili zajedno i ko klinci, da ne poveruješ, odjednom promena. OK, ma nema veze, vratićemo se za Beograd pa eto, valjda će mo biti zajedno. Pošto sam bio smlaćen od sunca i tabanja po gradu, plus hteo bus da me zgazi zbog mađarice, jer sam se u jedan butik vraćao 6 puta da kupim razne gluposti, ustvari svaki put po 1 CD, jedva sam čekao povratak da se uvalim i spavam. Krenuli smo najzad nazad oko 7-8, više se i ne sećam. Naravno, ekipa se dobro zezala i nije bilo spavanja ali ja nisam više mogao da izdržim i otišao sam pozadi da spavam. Bio je to kraj maja, toplo, šorc, majica, patike. Zadremao sam razmišljajući šta je to bilo sa njom, toliko i nagla promena. U jednom trenutku sam zaspao. Osetio sam miris parfema, onaj isti, njen, i prste na sebi. Da bilo mi je lepo, neko me je tako nežno ljubio i mazio a ja nisam bio svestan da ne sanjam, da se dešava. Baš sve ono što sam želeo da mi se desi, baš sa njom ali ne ovako. Shvatio sam da ne sanjam kada sam osetio njeno telo na sebi. Osetio sam njene usne na svojim, otvorio oči i…ostao bez teksta. Toliko mi je bilo lepo da sam zaboravio sve, i gde smo i ko je pored nas. Nije ni čudo, svetla pogašena, svi spavaju ili dremaju sem nas. I drndanje motora izgledalo mi je u tom trenutku kao muzika a ona... Mislio sam da ću se istopiti, nisam znao da li od poljubaca ili vreline njenog tela. Nije ni morala da se svlači, haljina je bila široka a ona ispod nije imala ništa, to je već bila skinula pretpostavio sam ranije. Da sam razmišljao šta to radim u busu i gde sigurno ne bih ni doživeo ali…To je bila ona, devojka koju sam želeo za sebe više od svega a u 20-set i nekoj i ne razmišljaš uopšte o nekim situacijama. Bila je na meni, to je bio jedini način. Oboje smo uživali. Stavio sam ruku na njene usne da se ne čuje kako uzdiše a ona je zagrizla zubima i nije puštala. Kako se vrhunac bližio stezala je sve jače a onda… Baš tada, kada smo se oboje tresli, kada sam sa jedne strane hteo da urlam od zadovoljstva a sa druge od bola koliko me je jako grizla zubima i stezala rukama, upalila su se sva svetla (autobus je već stao a da nisam ni osetio), i začuo se glas carinika: ''Pripermite pasoše''! Tajac, No coment, ona se okrenula i pogledala u pravcu vrata pa mene i sručila se na sedište. Mislim da sam bio crven ko svetlo na semaforu, totalni blam, katastrofa! Mislio sam da nikome neću moći da pogledam u oči ali… Niko ništa nije primetio jer bila je to šverc tura, sve torbe i stvari pozadi i mi se uopšte nismo ni videli. To sam saznao par gogine kasnije od druga koji je bio u busu i totalno iznenađen kada sam mu ispričao šta se desilo. To je epizoda totalno neplanirana, situacija koju ne očekuješ i kojoj se ne nadaš ali desi se, i može svakome!
:( :? :oops: :roll: :wink:

mackica ns:
snoshaj efendija:
Naravno da ne veruju.Ovde niko nikome nista ne veruje. Jedino bi poverovali da si rekao da te kresnuo carinik, i onda bi te naravno zaebavali.
:lol: :lol: :lol: Baš tako...

Ja ti verujem, samo nije baš neki blam :?

Eeee micamaco, ovaj mačkice!
Pa sada to nije ali tada :oops: , bilo je joijjjjjj, baš tako. Ali život ide dalje, šta ćeš! :wink:

mislim da je ovo malopre bio blam , samo takav, kad je drugar
dok sam ja pored telefonirala krenuo da otvara neke moje foldere na kompu, a ja da sprechim dalje razgledanje otvorim josh gore

jesus, ne pamtim kad me je ovako bio blam :!:

a mene uglavnom nishta nije blam :roll: :oops: :oops: :oops:

Sladja NS:
Mislim da ovde treba da ispricate svoj blam!
Ja hocu iako me je jako sramota.
Mi kod njega,pozvao me na kafu, gledamo tv, pocinjemo da se ljubimo. On silazi nize, zadize mi suknjicu, pocinje da me ljubi dole. Pocinjem i ja njega da mazim, ljubim ga. Odlazimo u spavacu sobu. Skidamo se, vodimo ljubav...i tako mi u zanosu strasti, s guza (da izvinete ) i u jednom momentu moja pica prdnula, mislila sam da cu umreti od sramote. On je iscoolirao maksimalno kao da se nije nista dogodilo.
to ti se samo jednom desilo :?: :?: :?: veruj,to uopste nije blam,i ako je decko malo iskusniji nije ni cudo sto je iskulirao :wink:

Ma dešava se svima, ništa strašno. Uvek je neko u nekoj misiji pa...nema veze, sve je deo igre i života a nikada ne znaš šta će te iznenaditi. Naravno u intimnim trenucima i sitnice mogu izgledati kao katastrofa ali ako je kraj tebe neko ko te voli i razume ili bar želi ako je samo kress varijanta sve je OK. Sve je priča!!! :wink:

Ma ja njega volim, a on je mnogo misteriozan. Kod njega nikad ne znas na cemu si. Kad smo sa drustvom on je muskarcina, cool, ne pokazuje osecanja (da se razumemo fin je, nikad bezobrazan,...)a kada smo sami kao bebica je, divan, osecajan, strastven,osecam se kao da sam jedina zena u njegovom zivotu. mada sigurno nisam :(
Dosta o tome dajte blamove

Back