Koji vam je najveći fleks?

Šta vam je atribut glavni kod suprotnog pola?

Ono što se prvo primeti, i daje najveću šansu za prolaz?

Na primer @Paula kaže da ima dobre sise i guz. Što je istina, jel'te.

Ali ima i drugih stvari koje muškarci vole, nije samo to.

Slušaj, niko me nikad nije merkao zbog mog znanja ili posla kojim se bavim, ili formalnog/suštinskog obrazovanja ;)

Ono što se prvo primeti su navedene sekundarne karakteristike, tako kažu muškarci, ne ja ;)

Najbolje se prolazi na prvu loptu ako baš ne kažem ko sam već istaknem te atribute (što retko radim), padnem u zaborav ko sam, i mašem repom !

Budite iskreni

Slušaj, niko me nikad nije merkao zbog mog znanja ili posla kojim se bavim, ili formalnog/suštinskog obrazovanja ;)

Ono što se prvo primeti su navedene sekundarne karakteristike, tako kažu muškarci, ne ja ;)

Najbolje se prolazi na prvu loptu ako baš ne kažem ko sam već istaknem te atribute (što retko radim), padnem u zaborav ko sam, i mašem repom !

Budite iskreni
Evo, ja te merkam, a nisam video ni sise, ni dupe. Meni deluješ obrazovano i to me je privuklo :per:

Dam ja insta tako nekom i evo već 5 dana mi piše kako su fotke umetničke... pa ne zna šta da pita, o planinarenjima, gde sam bila. A fotke umetničke ubilo se, potpuno amaterske fotografije.

Samo je istina da nemam napućene usne i da se ne pućim na fotografijama, što možda deluje čudno , nesvakidašnje.

Evo, ja te merkam, a nisam video ni sise, ni dupe. Meni deluješ obrazovano i to me je privuklo :per:
nes-jebat.png

Back