- Poruka
- 65.197
Pa i nisi baš, skromnost je jako lepa osobina, ali siguran sam 100% da ima još nešto.Odgovorila sam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i nisi baš, skromnost je jako lepa osobina, ali siguran sam 100% da ima još nešto.Odgovorila sam.
Da, da, to su bili rođendanimrnjau... uf, zavidim !
nikada se ovako nisam palila na nekog preko neta.
Izgleda sam svašta propustila !
Mozda. To treba drugi da zakljuce, ne ja.Pa i nisi baš, skromnost je jako lepa osobina, ali siguran sam 100% da ima još nešto.![]()
Šta vam je atribut glavni kod suprotnog pola?
Ono što se prvo primeti, i daje najveću šansu za prolaz?
Na primer @Paula kaže da ima dobre sise i guz. Što je istina, jel'te.
Ali ima i drugih stvari koje muškarci vole, nije samo to.
hahaha, ti si video moj insta prema tome, ne izmišljaj
Evo, ja te merkam, a nisam video ni sise, ni dupe. Meni deluješ obrazovano i to me je privukloSlušaj, niko me nikad nije merkao zbog mog znanja ili posla kojim se bavim, ili formalnog/suštinskog obrazovanja
Ono što se prvo primeti su navedene sekundarne karakteristike, tako kažu muškarci, ne ja
Najbolje se prolazi na prvu loptu ako baš ne kažem ko sam već istaknem te atribute (što retko radim), padnem u zaborav ko sam, i mašem repom !
Budite iskreni
Evo, ja te merkam, a nisam video ni sise, ni dupe. Meni deluješ obrazovano i to me je privuklo![]()
Zašto si to tako napisala kao da je to nešto pogrešno?Samo da je žensko m?![]()
Zašto si to tako napisala kao da je to nešto pogrešno?
Pa nisam samo video insta, sto ne kazes lepo ljudima sta je bilohahaha, ti si video moj insta prema tome, ne izmišljaj![]()
Pa napisao sam da me je privuklo obrazovanje, ne znam tačno šta si završila, ali postovi ti odišu elokvencijom i znanjem iz raznih oblastiPa mislim, nama ženama ne laska kada je neko zainteetrsovan samo zato što smo žena. Mora da "vidi" u nama nešto, čak i ako ne vidi![]()
Pa napisao sam da me je privuklo obrazovanje, ne znam tačno šta si završila, ali postovi ti odišu elokvencijom i znanjem iz raznih oblasti![]()
Pa nisam samo video insta, sto ne kazes lepo ljudima sta je bilo![]()
Evo, ja te merkam, a nisam video ni sise, ni dupe. Meni deluješ obrazovano i to me je privuklo![]()
Znaci bio sam los cim si zaboravila tako brzoProsvetli me šta je to tačno bilo hehe
Znaci bio sam los cim si zaboravila tako brzo![]()
Eto, kad si me takva privukla, šta bi tek bilo da si u punom kapacitetuPa meni je mozak na odmoru kad dođem ovde
Samoj sebi sam dosadna kada se čitam
Paula, sahranila si Raspućina.hahahah, mora da nisi potrajao
čudi me da sam tako zaboravna, možda alchajmer ?![]()
Mislim odgovorom ovim.ju, nedajbože
nek je živ i zdrav
Taman pomislili da je bukvalnoMislim odgovorom ovim.