Najveci dozivljeni blam !!!

Ma ovo je tragedija!

Što više lažeš više ti veruju, nažalost ovo je obostrano. Kada si iskren svi te gledaju belo. Zamislite scenu: Znam ljude, drugari smo, stalno neko prepucavanje i podje:)avanje tipa: Budi miran, kresnuću ti devojku ili ženu i svi vriska a desilo se stvarno! Mislite da su verovali jedni drugima??? Ma kakvi a žene na 9-tom nebu, malo, malo pa kod komšinice na kafu ili stalno se nešto traži ili itd, itd!!! Da nisam naleteo ne bih ni ja verovao! TRAGEDIJA...

plava_mala:
Nikad ne veruju kad napises ili kazes nesto iskreno!
Tako se setam ja sa deckom i prolazi moj svaler i lepo se javimo jedno drugom. A decko me pita "Ko ti je ovaj?" i ja iskreno odgovorim: "Svaler". On se samo nasmejao i rekao "ma da, vazi"!!! Naravoucenije, uvek govorite istinu!

Ccc i jos smes to javno da kazes....

Ej, moracemo da se uozbiljimo, da nas vise ne bi zatvarali. Dakle, samo o temi, molicu, da nas ne bi zatvorili, pa polako posle, valjda se i ovaj administrator odljuti. Evo, dakle, moje (pardon, jedne od mnogih mojih blamaza): Bejah nekad davno nasao ribu svojih snova (ha!), ma, ljubav na prvi pogled. Izgleda ko zmaj, pametna, duhovita, opicena, sve sto sam ikad zeleo od zene! I sad, ispala tu neka turbo muvaza, za par dana vec je to bila ono, da kazes veza, sve ide kao po loju, samo jedno fali: nikako da se opalimo! A nije da necemo, i ja i ona odlepili kolko nam se oce, jadnici. Al sve nesto smeta! Te nemamo kondome,te se ja inatim pa necu, te se ona inati pa nece, te njoj upadaju gosti, a taman smo krenuli, ma cudo jedno kolko nas nije htelo. I tako jednog lepog dana padnem ispit na faksu, pa se posvadjam sa matorcima, pa mi nije dobro, nagutam se bensica ko poslednji kreten i legnem da kunjam, kad, ona zove: DA DODJEM!!! Aha! Zaboravim ja, naravno, da sam nadrogiran i pojurim na sex. Krece akcija, sve OK, zahuktava se, Djole fala bogu uzdigo mi se za ponos, kad ona meni: OVO TI JE NAGRADA STO SI POLOZIO ISPIT! Liii, momentalno mi proradili oni bensedini i moj Djole- iiiiuuuuu, poce da pada. Jaooooo, brzo ja to kao sakrijem nekim izvatavanjem, te se spustam dole, te joj nesto zalazim iza ledja, kao "situacija" se popravlja, nije ko pre, al ce da prodje (pardon, da udje). Taman da ga udenem, neko joj zvoni na vrata! NJENA SESTRA!!! Mi ne otvaramo, ona ne prestaje da zvoni, meni opet pao, sestra odustaje, mi opet nesto pokusavamo, ne ide pa ne ide. E sad se ja tu nesto iznerviram, proradi mi bes, onako muski, OOOOP, MASALA, CE SI BUDE! I, taman da opet nacentriram, NJOJ ZVONI TELEFON!!! Opet njena sestra. Tu sam vec totalno zakazao, otiso kao posran kuci i posle par dana smo raskinuli. Sad se vec svi pitate u cemu je poenta price. Dakle: Ako hoces da se nekim opalis makar i prvo vece, uradi to! Moze da ti se desi da ti neka sitnica pokvari sve ako suvise planiras i odlazes, pa da propustis priliku da budes sa pravom osobom. I dan danas se pitam sta bi bilo sa nama da je njena sestra dosla pola sata kasnije. Malko sam skrenuo sa teme, al sam morao nekom da se izjadam. Internet trpi sve...

nije da se foliram,ali stvarno nikada nisam imala blamove u sexu,najgore mi je bilo kada je moja vagina ispustila neki mnooooooogoooooo chudan i neprijatan zvuk,meni je bilo koma,ali provalim ja da se to desava i drugim cicama i da je normalno,vakuum cini svoje jbg...desava se...to mi je bilo nesto najgore

@2pike
ne znam zasto se svi frajeri tripuju oko toga bwe!
pa desava se svima,ja imam razumevanja za takve stvari,osim ako nije problem u meni...mislim,zbog mene

2pike:
Nista, "Sinak" i ja se izvinjavam. Ajd, sad, kad si vec ovde, izbaci i ti nesto

Mene je jedna sutnula u jaja zato sto je htela da joj svrsim po kosi a ja promasio i pogodio njenu mamu jer je u tom momentu odskrinula vrata. Posle sam samo mamu torbao. A to sam morao da mi ona ne bi zabranila da se i dalje vidjam s njenom cerkom.:lol:

Isto je u pitanju situacija sa njenom sestrom.Sve lijepo krenulo, opustena atmosfera, muzikica, vatanje... Nakon nekog vremena mala sjela tamo gdje treba,... ma bas onako kako treba krenulo...
A zaboravio sam napomenuti d aje na kucnim vratima brava onog tipa da sa unutrasnje strane ne bude kljuc nego onaj tocak sto se okrece....
Znaci, mozete pretpostaviti sta se desilo.... :mrgreen:

recepcionerka:
nije da se foliram,ali stvarno nikada nisam imala blamove u sexu,najgore mi je bilo kada je moja vagina ispustila neki mnooooooogoooooo chudan i neprijatan zvuk,meni je bilo koma,ali provalim ja da se to desava i drugim cicama i da je normalno,vakuum cini svoje jbg...desava se...to mi je bilo nesto najgore

@2pike
ne znam zasto se svi frajeri tripuju oko toga bwe!
pa desava se svima,ja imam razumevanja za takve stvari,osim ako nije problem u meni...mislim,zbog mene

To nije nista. Moja kita je jednom opsovala picu zbog tog prdeza. Rekla joj nesto u stilu sto prdis u drustvu.

Back