plava_mala
Zainteresovan član
- Poruka
- 307
Procitaj jos jednom!
Pa NIGDE nisam napisala da je blam vec da ljudi ne veruju kad im se iskreno odgovori !!!
Pa NIGDE nisam napisala da je blam vec da ljudi ne veruju kad im se iskreno odgovori !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvini.. proma$io sam temu :wink:plava_mala:Procitaj jos jednom!
..nikad ne govori istinu lazovima se samo veruje...plava_mala:Procitaj jos jednom!
avanje tipa: Budi miran, kresnuću ti devojku ili ženu i svi vriska a desilo se stvarno! Mislite da su verovali jedni drugima??? Ma kakvi a žene na 9-tom nebu, malo, malo pa kod komšinice na kafu ili stalno se nešto traži ili itd, itd!!! Da nisam naleteo ne bih ni ja verovao! TRAGEDIJA...Ma nije ni to sve...Ima i gorih stvari...Aleksej_BASO:Ne seriiiiii.....
Skuvas ima kafu sa tom vodom????
Strasno....
plava_mala:Nikad ne veruju kad napises ili kazes nesto iskreno!
Tako se setam ja sa deckom i prolazi moj svaler i lepo se javimo jedno drugom. A decko me pita "Ko ti je ovaj?" i ja iskreno odgovorim: "Svaler". On se samo nasmejao i rekao "ma da, vazi"!!! Naravoucenije, uvek govorite istinu!
2pike:Nista, "Sinak" i ja se izvinjavam. Ajd, sad, kad si vec ovde, izbaci i ti nesto

recepcionerka:nije da se foliram,ali stvarno nikada nisam imala blamove u sexu,najgore mi je bilo kada je moja vagina ispustila neki mnooooooogoooooo chudan i neprijatan zvuk,meni je bilo koma,ali provalim ja da se to desava i drugim cicama i da je normalno,vakuum cini svoje jbg...desava se...to mi je bilo nesto najgore
@2pike
ne znam zasto se svi frajeri tripuju oko toga bwe!
pa desava se svima,ja imam razumevanja za takve stvari,osim ako nije problem u meni...mislim,zbog mene
Psihologue:Gde si Sinnkeeeeeeeee pun si blamova sigurno?

2pike:Ti, be, sobarice (he, he), samo kazi tipu da ga ne vadi non-stop i manje ces da prdis, nije ti to vakuum,grdna, nego kompresija