Najveci dozivljeni blam !!!

BluEyes:
Ajde da budemo iskreni kada je tema ljubav i sex!
Počeću od sebe, stvarno je bilo...

Vraćali smo se iz Mađarske, poluprazan bus, pogotovu pozadi. Bila je sa nama devojka koja mi se sviđala ali i ja njoj. Onako premoren posle celog dana švrljanja otišao sam pozadi da se ispružim i spavam.
U jednom trenutku osetio sam nečije prste na sebi, nežne i suptilne kako plove po mom licu, svuda. Nisam znao da li sanjam ili... Otvorio sam oči mi ugledao nju!!! Totalno iznenađenje, bila je skoro gola i sedela na meni. Rekla je da ovo radi prvi put i da želi baš sada. Bio sam iznenađen i sluđen, pokušavao sa objažnjenjima raznoraznim ali ništa. Pošto su torbe bile nabacane skoro da se i nismo videli. Nisam ni mogao nešto da se branim i izvlačim jer sam lešao na leđima, sa jedne i druge strane nasloni od sedišta i nemaš gde i... desilo se a onda je usledila blamaža! Bus se zaustavlja, svetla se pale, ulazi carinik i u jednom trenutku kapiram da smo na granici! K A T A S T R O F A ! ! ! ! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

I onda je mrmot zavio cokoladu...

BluEyes:
Kad_LupimLupim:
Da, pazi kad mi je ista asocijacija pala posle prve recenice. Tacno onaj stereotip koji se provalaci kroz sve takve pricice za decu!

E nick ti stvarno dobar! Lupila si baš ali... Nema veze. Zar misliš da se ljudima dešavaju samo normalne stvari? Iznenađenja su tamo gde ih ne očekuješ skoro nikada!

Znas kako... da si malo drugacije pristupio. Tj, da nisi otvroio temu koja pocinje pricom kako te spopala riba u sred basa na grani, da imas vise postova iza sebe, pa da znamo sta si i kakav si. Da prica ne deluje toliko stereotipna itd itd... Verovatno bi ti poverovali.

Ovako delujes kao da si dosao samo da se hvalis. Sto veruj mi ostalima nije ni malo interesantno. U stvari lazem, dajes odlican materijal za zaјеbavanje. Ko sto i vidis.

Groucho_Marx:
Jel se sećate one istinite ispovesti, ne znam više ko je ovde pisao, o sexanju sa dve lepe carinice, plavuše i crnke, negde u Tadžihistanu, Kazahstanu ili tako već negde. E, to je bila priča.
hehe... sećam se ja :lol:
Misliš da je ova isto toliko ISTINITA :?

Ma, ja sam ovom plavookom poverovala... Bar onako kao urbana legenda - NEKO je sigurno doživeo 8)

mackica ns:
Groucho_Marx:
Jel se sećate one istinite ispovesti, ne znam više ko je ovde pisao, o sexanju sa dve lepe carinice, plavuše i crnke, negde u Tadžihistanu, Kazahstanu ili tako već negde. E, to je bila priča.

Ma, ja sam ovom plavookom poverovala... Bar onako kao urbana legenda - NEKO je sigurno doživeo 8)

Bolje da jeste neko nego niko, jer, onda bi ovo bila pusta izmishljotina i to ne previshe mashtovita.

mackica ns:
Groucho_Marx:

ma to je, čini mi se, Tommy izmislio sa carinicama :?

Ima interesantnih dogadjaja u putovanjima i bez prelaska granice....

SPOON position......
Mada je bez uvoda rečima moglo dok sam bio malko mladji, sad sam već "iskusan" stereotip i ne pali kad se pravim da sam napaljeni srednjoškolac...

Kao nema mesta u autobusu...

A nikad se ništa ne dešava na ekskurzijama...

A voz tek...."moram da odem do toaleta, hoćeš da me otpratiš zbog ovih pijandura..."

Back