- Poruka
- 8.271
kad bi se salili..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BluEyes:Ajde da budemo iskreni kada je tema ljubav i sex!
Počeću od sebe, stvarno je bilo...
Vraćali smo se iz Mađarske, poluprazan bus, pogotovu pozadi. Bila je sa nama devojka koja mi se sviđala ali i ja njoj. Onako premoren posle celog dana švrljanja otišao sam pozadi da se ispružim i spavam.
U jednom trenutku osetio sam nečije prste na sebi, nežne i suptilne kako plove po mom licu, svuda. Nisam znao da li sanjam ili... Otvorio sam oči mi ugledao nju!!! Totalno iznenađenje, bila je skoro gola i sedela na meni. Rekla je da ovo radi prvi put i da želi baš sada. Bio sam iznenađen i sluđen, pokušavao sa objažnjenjima raznoraznim ali ništa. Pošto su torbe bile nabacane skoro da se i nismo videli. Nisam ni mogao nešto da se branim i izvlačim jer sam lešao na leđima, sa jedne i druge strane nasloni od sedišta i nemaš gde i... desilo se a onda je usledila blamaža! Bus se zaustavlja, svetla se pale, ulazi carinik i u jednom trenutku kapiram da smo na granici! K A T A S T R O F A ! ! ! !ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
BluEyes:Kad_LupimLupim:Da, pazi kad mi je ista asocijacija pala posle prve recenice. Tacno onaj stereotip koji se provalaci kroz sve takve pricice za decu!
E nick ti stvarno dobar! Lupila si baš ali... Nema veze. Zar misliš da se ljudima dešavaju samo normalne stvari? Iznenađenja su tamo gde ih ne očekuješ skoro nikada!
snoshaj efendija:Mislim da je ovaj covek agent Madjarskog ministarstva turizma.

hehe... sećam se jaGroucho_Marx:Jel se sećate one istinite ispovesti, ne znam više ko je ovde pisao, o sexanju sa dve lepe carinice, plavuše i crnke, negde u Tadžihistanu, Kazahstanu ili tako već negde. E, to je bila priča.
mackica ns:hehe... sećam se jaGroucho_Marx:Jel se sećate one istinite ispovesti, ne znam više ko je ovde pisao, o sexanju sa dve lepe carinice, plavuše i crnke, negde u Tadžihistanu, Kazahstanu ili tako već negde. E, to je bila priča.![]()
Misliš da je ova isto toliko ISTINITA :?
Ma, ja sam ovom plavookom poverovala... Bar onako kao urbana legenda - NEKO je sigurno doživeo 8)
mackica ns:hehe... sećam se jaGroucho_Marx:Jel se sećate one istinite ispovesti, ne znam više ko je ovde pisao, o sexanju sa dve lepe carinice, plavuše i crnke, negde u Tadžihistanu, Kazahstanu ili tako već negde. E, to je bila priča.![]()
Misliš da je ova isto toliko ISTINITA :?
Ma, ja sam ovom plavookom poverovala... Bar onako kao urbana legenda - NEKO je sigurno doživeo 8)
Groucho_Marx:Meni samo nije jasno šta je tu blam...
8)mackica ns:Pa, eto...
ON je ispao frajer... A ONA![]()
Možda je on njen blam preuzeo na sebe8)

Kad_LupimLupim:Ona je tu ispala ona najgora, ne pita ni kako se zoves ni dal oces nego ni pet ni sest nego vata pravo za kitu.

Otkud znaš da je mlada :?NaraYan:Kad_LupimLupim:Ona je tu ispala ona najgora, ne pita ni kako se zoves ni dal oces nego ni pet ni sest nego vata pravo za kitu.
Navalentna neka omladina. :?![]()

e liche...brankobranko:KAKVA LAZ!!!DA JE ISTINA NE BI TU BIO KRAJ<JER NIJE AUTOBUSKA STANICA NA GRANICI!!!!!!!!HaHaHaHaHaHaHaHaHa
![]()
![]()
![]()
Neva:Mozda se ona bas na to i nalozila? Sta znas, mogao je i carinik da se pridruzi! Gde bi onda bio kraj? :shock:
eh Pero..kad sam ja ovde nesto licno iznela???Pera_Zdera:ops: Postidecu se sada. A mogla bi i ti neku tvoju konacno...