Najveci dozivljeni blam !!!

ja sam jednoj zheni u apoteci...reko sisa umesto lazha...zhena trazhila lazhu-varalicu za dete...i ja neshto pricham imamo ove imamo one...

i pitam..."imamo gumene i silikonske sise"...a njoj dojka...brrrr...da se sledish...pocrveneo sam ko bulka..al me isqlirala...ona se kao neshto nasmejala u brk i teraj dalje

soba23:
Darkomir:
ne mogu ni da se setim devojke sa kojom sam spavao vise puta,a da joj se nesto slicno ponekad ne bi desilo...meni to dodje nekako normalno... :?: :!:

Oces da kazes da si vrlo iskusan :?: Pa dobro,meni pi cka pr di samo kad imam jako jako dobar sex,i dug dug,ali na srecu dragi nije provalio nikad,jer obicno pr di poslije sexanja...
ma prdi ti kad hoces :idea: :roll: ...to sam rekao...bah...nije vredno objasnjavanja...

Sladja NS:
Duso promasio si temu. Ja ni jedan blam nisam dozivela sa gdinom V
:? Postaje zanimljivo Slađo ovde. Jeste sex normalni deo života i normalna i neibežna tema pa zašto bi ga zaobilazili? Bilo je još bisera ali...Kako da se kontrolišeš i razmišljaš u takvoj situaciji? Onda to nije to ako je kontrolisano. Desilo se meni više puta kada sam sa devojkom vodio ljubav da li zbog položaja, preteranog uzbuđenja ili ludila da je bilo ''vetrovito'' samo tako, da ne kažem da je njena ribica palila ko petarde da pucaju ali... Iznenađenje jeste ali toliko ti je lepo, do jajaaaaaaaaaaaaaaa da nema teorije da reaguješ, još kada je čuješ kako uzdiše ali baš onako strasno 100% i uživa odlepiš još više. Bruka ali fenomenalna, kakvo je to onda se.sovanje dragi moji. Nisam sigurno jedini koji je to doživeo. Biće tu još pričica, samo dok se svi opuste. Od mene pozdrav svima velikiiiiii...:):):)

A zamislite scenu koja se sigurno svima desila ... :o Uđeš u bus, gužva, ne možeš da mrdneš a neka devojka ili žena ti se uvali u krilo, tj. pripije uz tebe!!! :o :o :o Hormoni prorade pa šta ćeš onda??? A ima i manijaka koji to jedva čekaju pa rade namerno??? :o Šta onda??? Praviš se lud/luda ili...?

:o Ma ne mislim da je guza kriva, to jeste lep deo ženskog tela , pogotovu ako je anatomski oblikovan, ali to mu dođe ko magnet, ko polovi, ko + i - pa kako onda da ostanu neki ravnodušni. Da, ima stvarno svega, pogotovu pacijenata na slobodi... ;-)

BluEyes:
Ajde da budemo iskreni kada je tema ljubav i sex!
Počeću od sebe, stvarno je bilo...

Vraćali smo se iz Mađarske, poluprazan bus, pogotovu pozadi. Bila je sa nama devojka koja mi se sviđala ali i ja njoj. Onako premoren posle celog dana švrljanja otišao sam pozadi da se ispružim i spavam.
U jednom trenutku osetio sam nečije prste na sebi, nežne i suptilne kako plove po mom licu, svuda. Nisam znao da li sanjam ili... Otvorio sam oči mi ugledao nju!!! Totalno iznenađenje, bila je skoro gola i sedela na meni. Rekla je da ovo radi prvi put i da želi baš sada. Bio sam iznenađen i sluđen, pokušavao sa objažnjenjima raznoraznim ali ništa. Pošto su torbe bile nabacane skoro da se i nismo videli. Nisam ni mogao nešto da se branim i izvlačim jer sam lešao na leđima, sa jedne i druge strane nasloni od sedišta i nemaš gde i... desilo se a onda je usledila blamaža! Bus se zaustavlja, svetla se pale, ulazi carinik i u jednom trenutku kapiram da smo na granici! K A T A S T R O F A ! ! ! ! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ooo ti mali bezobraznice
Milsilila sam da to nikada nikome neces otkriti.
Ufff! Jopet sam se zaHebala :oops:

e a zamislite ovo..
lezimo na plazi..pobegli sa partya..mrkli mrak..ja se krijem kao zena predsednika republike(u najmanju ruku) jer na izvesnom partyu svi znaju mog dragog...on me ubedjuje 1,5 h ...ma ajde...ja se neckam....ma necu ...ma ajde bash te briga...ma necu bezveze je ...i kad je moja neprikosnovena volja napokon popustila...prolaze pored nas dva ronioca ...cccc...ma nije mi blam zbog poze...nego zbog onog razgovora...a oni lezali pored nas na lezaljkama...sve vreme...e shta su se baljezgarija naslushali...

Back