Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne pokrecu Jarcevi nista nego upravo suprotno. Jarac je znak tradicije, i on se trudi da odrzi vec postojecu strukturu. Pokrece Ovan. Za njim sledi ostatak vatrene ekipe.Jarac je melanholican temperament, spor. Inicijalnu pokretacku varnicu uvek daje Vatra.

Slažem se, da je vatra inspiracija.

Ali oba su kardinalna.

Svaki kardinalni znak je pokretač, samo ih različite stvari nagone na akciju, tj. na promenu. Svaki kardinalni znak je vođa u nekoj oblasti ili smislu.

Dok sam ja sa promenljivim energijama uvek neko ko je fleksibilan, kardinalni znaci će nešto da promene, ako im ne odgovara. Od znaka zavisi šta će da bude okidač.

Vagu nepravda, diskriminacija, neravnoteža, Jarca moć, položaj, javni ugled...

Нпр. Ракови.

Ima i Rakova. Tu su i Strelčevi, Škorpije, Ovnovi, Vodolije...

U crnom humoru su u samom vrhu,bez obzira na humor Jarcevi su najjaci znak zodijaka,pokrecu svet napred vise nego bilo koji drugi znak.

Ni blizu samog vrha.
Nisu ni najjači, niti pokreću svet više od pojedinih (iako spadaju u grupu iznadprosečnih po tom pitanju).

To je samo zvanično, nema kompletnog popisa svih ljudi, po svim znakovima i zaposlenju, i nema svih oblasti.

Nisu oni svuda najuspešniji.

Uprošćeni su možda po TA, ne i u MA.

Oni u stvari nisu uprošćeni, nego mogu uprošćavanjem da prežive više nego drugi. Bikovi mogu da se svedu na prost opstanak, oni predstavljaju opstanak. Mogu da opstanu pojednostavljivanjem svog načina života.

Znak Bika se vezuje za početak civilizacije kakvu je mi danas poznajemo. A počeo je građenjem prvog zida i ograđivanjem svog poseda (Bik).

Ovo je njihovo vreme možda... Materijalizam, kapitalizam...

Nisam...

Hajde sad ću ti ono poslati...

Hha, kad smo već kod Bika.

Prema evolutivnoj sam arehtip Bik, zbog Plutona u drugoj. Moja duša je znači Bik.

Taj znak mi je inače slabo naglašen, i zemlje generalno imam malo u krti (samo SUnce u Devici).

Ali imam negde usađeno (zaista intuitivno to osećam) da mogu svašta da preživim, da sam žilava. I imam neki čudan osećaj lagodnosti u smislu materijallnog. Kao da sam bila neko mnogo moćan i bogat, pa me sad boli uvo. Ima se može se, ceo život imam taj stav prema svemu. Lako ćemo. Ono ako se nešto desi, tačno se skupljam i svodim na golu egzistenciju.

Znam da svi imamo te porive, ali ja ih nekako osećam kao svoj identitet.

Nekako nemam potrebu da dokazujem nekome svoju moć u tom smislu, jer kao da to već sve imam, i znam da mogu.

Pluton u evolutivnoj astrologiji duše, predstavlja ono što je duša već iskusila (mada zasvisi od svih aspekata i JMČ-a).

A u Drakonskoj karti, koja takođe predstavlja neku našu spiritualnu kartu, sam isto dupli Bik dobro, Asc je na prvom stepenu Blizanaca, ali to govori o već nekom apsolviranom Biku. Sunce (na Algolu) i Venera u Biku. Isto naglašena druga itd.

U tropskoj karti mi je na toj tački gde mi je u drakonskoj Sunce - Kiron, koji se po MA često vezuje za Devicu, a ja sam dupla Devica.

Ima i Rakova. Tu su i Strelčevi, Škorpije, Ovnovi, Vodolije...

Ni blizu samog vrha.
Nisu ni najjači, niti pokreću svet više od pojedinih (iako spadaju u grupu iznadprosečnih po tom pitanju).

Najjaci su,koji to znak pokrece svet vise od Jarceva?Koji si ti znak?

Bikovi su najuspesniji. Jos uvek nemam konkretan astroloski odgovor na to zbog cega, jer je preterano uproscen znak u astroloskoj literaturi. Ali Bikovi uvek daju najznamenitija postignuca u bilo kojoj oblasti koja postoji.

Priroda Bikova je takva da su dopadljiviji nego Jarcevi,poprilicno su uspesan znak ali ne uspesniji od Jarceva.Nabroj mi te Bikove.

C jok,imam 3 koze u okruzenju ,jos jedna u duzoj komunikaciji i na kraju andja slag na tortu,sve iste sbablonski predvidjive najbolje znam s njima sta ih izludjuje a mazohisti su pa ih lako navuces na sta hoces

Negde sam procitao da si Vaga a ako lazes to objasnjava tvoj znak.Muskarci rodjeni u znaku Vage su mekani,slabici,kad postane gusto pobegnu.Nisu za donosenje teskih odluka,nisu za donosenje odluka uopste,lazljivi prevrtljivi,zene ih dozivljavaju kao zabavu.Kada je tesko,kad " zagusti" pobegnu i ostave zene,devojke,nisu potpora niti podrska..Ne mozes se osloniti na njih jer nisu muskarci,nikada ni jedna zena nece gledati na musku Vagu kao na muskarca.

Nisam vaga i ne smaraj ne prabacuj loptu ,jarcevi su sve fejk ,ko ih ne zna mozda bi ih i platio

Jarcevi su broj jedan u kojoj god da su oblasti.
John Smith je odigrao vaznu ulogu u stvaranju Jamestown kolonije.
Benjamin Franklin jedan od osnivaca Deklaracije za nezavisnost i ustava SAD.
Elvis Presley Kralj Rokenrola jedan od znacajnijih kulturnih figura 20 veka.nema boljeg
Martin Luther King borac za ljudska prava,nema boljeg govora od njegovog "I have a dream"
Isaac Newton najveca licnost u svetu nauke,nema boljeg.
Tiger woods nema boljeg u svetu golfa
Michael Schumacher broj jedan,nema boljeg,mozda bolji bude bio Hamilton a on je takodje Jarac.
Humphrey Bogart jedan od najboljih glumaca,nema boljeg,takvi se vise ne prave
Gamal Abdel Nasser osnivac modernog Egipta,nacionalizovao Suecki kanal,vodja Arapskog sveta
cija je politika bila povezivana sa panarabizmom,jedan od osnivaca Pokreta Nesvrstanih,nasledjuje
ga Anwar el Sadat koji je pokusao da Egipat priblizi Izraelu sto ga je kostalo zivota,dobitnik Nobelove nagrade za mir.
Muhammad ali jinnah osnivac Pakistana
Luis paster najznacajnije ime u medicini.
Muhammad Ali "najveci" u svetu boksa.
J. Edgar Hoover osnivac FBI jedan od najmocnijih ljudi u 20. veku
Mao Tse-tung najvaznija licnost u modernoj kineskoj istoriji.
Joseph Stalin sovjetski diktator.
John A. Macdonald zahvaljujuci njemu postoji Kanada.

Negde sam procitao da si Vaga a ako lazes to objasnjava tvoj znak.Muskarci rodjeni u znaku Vage su mekani,slabici,kad postane gusto pobegnu.Nisu za donosenje teskih odluka,nisu za donosenje odluka uopste,lazljivi prevrtljivi,zene ih dozivljavaju kao zabavu.Kada je tesko,kad " zagusti" pobegnu i ostave zene,devojke,nisu potpora niti podrska..Ne mozes se osloniti na njih jer nisu muskarci,nikada ni jedna zena nece gledati na musku Vagu kao na muskarca.

Nažalost, moje životno iskustvo sa muškim vagama (deda, brat, muž) u potpunosti potvrđuje svaku reč...:(

Zavisi, ima raznih žena, a i raznih muških Vagi.

Uostalom, Vaga je muški znak, to nije bez razloga. Po meni bi viši tip muškarca Vage baš trebalo da bude strogo racionalan i da uvek donese najbolju odluku u trenutku.

Bežanje od problema je tipično za Ribe.
A svi mi manje ili vise bezimo od problema... ima ovakvih i onakvih, a neke cak uopste ne mozemo nibda vidimo. Ljudi su pravo cudo!
Sve ribe koje znam su resavale probleme. Mozda su i vise prakticne i prizemne nego sto ljudi zele da budu (drugi ljudi) zele da ribe sa njihovim vodenim ocima sa drugog sveta budu sasvim magicna bica, a onda ih tresne hladna riblja krv.

Ah, ribe nisu krive sto ih vi idelizujete.

- - - - - - - - - -

Ne postoji najsnazniji znak jer svaka snaga je u isto vreme i ogranicavajuca okolnost tj slabost. Tj svaka izrazena crta makar bila i SNAGA otkriva nekoliko mana, to je kao vaga kad prevagne na jednu stranu i ostavi rupu tamo gde je podignut tas. Tako mi “slabi” vidimo vas “jake”. Mnogo ste jaki, ali voda sve nosi, naucite da plivate.

Back