Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zar ne bi trebalo da je ovako :

Mars je momak, mladić, kao takav, najprivlačniji je Veneri, devojci.

Sunce je zreo muškarac, ostvaren, uspešan i kao takav najprivlačniji je Mesecu, zreloj ženi.

I na kraju, Saturn, đed, nije privlačan nikome. :mrgreen:

Pa da. Na to sam i mislila.

Samo, Saturn je stariji čovek, koji jeste privlačan recimo starijim ženama, Neptunu. :mrgreen: Ili kome već.

Odakle ti to da stariji ččovek ili žena nisu nikome privlačni... Svašta, nisu svi pedofili. :mrgreen:

Pa da. Na to sam i mislila.

Samo, Saturn je stariji čovek, koji jeste privlačan recimo starijim ženama, Neptunu. :mrgreen: Ili kome već.

Odakle ti to da stariji ččovek ili žena nisu nikome privlačni... Svašta, nisu svi pedofili. :mrgreen:
Или девојкама којима треба такав шмекерчина, који осим тога што је грациозан и уме да заплеше, уме да их подучи разним стварима у животу и да их просветли.

Da, vidiš, Neptun.

Teško mi je da zamislim neke dve mlade ženske od 20 kako komentarišu nekog deda od 80 godina da im je seksi. :mrgreen:

Ali eto mogu međusobno.

Neće ti biti teško to da zamisliš kad pređeš šezdesetu.

Sve je perspektiva... :mrgreen::hahaha:

- - - - - - - - - -

Или девојкама којима треба такав шмекерчина, који осим тога што је грациозан и уме да заплеше, уме да их подучи разним стварима у животу и да их просветли.

Videćemo nas u staračkom domu da li će nam biti smešno. :mrgreen: ili ... :per: :cool:

Recimo da bi ti prosao neprimecen pored Zvonka Bogdana.

Nije istina.

Jer sam ja u RL u stvari Vlado Georgijev,samo imam kripi hobi da se na forumima predstavljam kao Škorpija Strelac i da sam '95. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

:mrgreen::cool:

:D

Šta ja znam ima nas raznih...

Nekome nije jasno nešto što je meni super, i obrnuto...

Ok, ako je individualno.

Ali sigurno nije generalno. :mrgreen:

Ala me čovek razotkrio. :eek:

Ja sam Blizanac Devica, i '76. sam godište, muzičar po zanimanju, volim da pijem, jure me devojčice i najviše volim svoj evergrin Zbogom ljubavi. :lol:

A na forumu sam Škorpija Strelac '95., muzičar koji je zalutao među astrologe, volim mačke, lazanje, šetnju po parku, vatanje u mraku i toplu reč na kraju teškog dana.

I imam spor internet. :lol:

Back