Ne ali mozes ti da dunes malo :*
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, možda bih po sveopštoj jakosti istakao Rakove, Bikove i Lavove.
Muški Ovnovi imaju poseban šarm i energiju. Zaista znaju biti autentnični i unikatni. Po tom 'parametru' su naznačeniji od Vodolijana.
Uh, Agatha, mon cheri, pročešljao sam dosta listi znamenitih glava...Veruj mi, ovaj znak je u tom smislu ostavio dubok trag. Svakako više od Škorpija, a i od Jarčeva vrvtn, iako ima dosta znamenitih Kozana. Na stranu uvrežena tumačenja i predstavljanja Rakova, opasne su to mange u reali. Napravio sam previd u vezi Jarčeva, i njih treba spomenuti...ali onaj trojac ostaje - Bikovi, Rakovi i Lavovi.
Naravno, tema je preširoka, svako tu ima svog udela, no, Bikovi su zasebna priča, priča za sebe. Ti su u gotovo svim listama koje su se ticale uticajnih, velikih ličnosti, bivali na prvom mestu ili u samom vrhu. Lavovi isto daju pamtljive persone...Rakovi takođe zapaženi....ima tu još i Vodolijana, Jarčeva, pa možda i Vagana. Ovo je na jednoj apstrahovanoj razini napisano, naravno, i tiče se više realnog preseka nego astroloških predložaka. Svakako, ima i nezaboravnih Sco, ali u nešto manjem realtivnom broju naspram pomenutih znakova...ali su u nekim oblastima (slikarstvo, medicina, pesništvo, šah, možda gluma) prilično istaknuti. I tako dalje, i tako dalje.
Nego, kako mi je ljupka Strelčica ovih dana, nedelja, meseci? To je znak koji je uvek bio upečatljiv kod žena...i vizuelno i energetski...Uvek mi zapadnu za oko, jer mi njihova vatra prija.
Mešaš Strelca i Jarca.
Stannis objasnio.![]()
Gomila napisanih gluposti:Strelac se dodvorava vec postojecem autoritetu tako sto se uvlaci i slihta kroz osmeh,izmislja kad je potrebno jer zna da nema dubinu za donosenje teskih odluka i nesvestan je posledica niti brine o njima pa je uvek po strani i iznosi svoje pubertetsko misljenje onda kada se oseca sigurno a oseca se sigurno kada popije jer nema jacinu u karakteru da iznese trezan niti ima jacinu u karakteru da stoji iza reci pa je danas odlucio da se bavi jogom,sutra je pcelar a prekosutra se vratio sviranju gitare i uvek je u proslosti bilo bolje a u proslosti je bilo bolje jer je onda bilo ostalih 9 da ga brane od Jarca a sad je sam i ne znam sta bi sa sopstvenim zivotom dok Jarac stremi da bude autoritet,ide sam protiv ostalih 10. sa iskalkulisanim planovima i celicnom voljom i tako stice potrebno iskustvo pred Jarcem se ne mozes sakriti iza porodice,partnera,religijskog opredeljenja,sexualnog opredeljenje,politickog misljenja ili toga sto si nacionalna manjina ili bilo cega drugog sto mislis da ce te izdvojiti od drugih jer ti jesi drugi,ostali,Strelac je jak samo u grupi.
Hm, možda bih po sveopštoj jakosti istakao Rakove, Bikove i Lavove.
Muški Ovnovi imaju poseban šarm i energiju. Zaista znaju biti autentnični i unikatni. Po tom 'parametru' su naznačeniji od Vodolijana.
Ponovo pišeš isto što si prethodno napisao, k'o pokvarena ploča.
Strelca ne interesuje da se bilo kome šlihta, baš naprotiv, strelac je individua koja najviše od svega ceni sopstvenu slobodu. Strelac poštuje red i mir, dokle god drugi poštuju strelčev red i mir. To što se Strelac nasmeje ne znači da se šlihta nekome, već ima lep osmeh i može da se zeza sa drugima na načine na koje jedan Jarac može samo da ljubomoriše i zajedljivo ćuti pućeći ustašca.
Svi Jarčevi koje znam se nikada ne bi usudili da izvređaju bilo koga ko im može ''sutra zatrebati'', plaše se od toga da izgube kontakte sa imućnim ljudima preko kojih mogu da ostvare neki profit, bilo materijalni ili socijalni. Iz tog razloga Jarac se plaši za svoje dupence i nema herca da se suoči sa izazovima. Povlači se jer želi da istraje i sačuva ono malo što ima.
Strelac nema problema sa tim i prezire novac, odnosno sve što predstavlja materijalna dobra. Strelcu ne smeta da živi u siromaštvu ako je potrebno jer ima bogastvo duha i potpuno se razume u ljudsku psihu, odnosno društveno-socijalne odnose.
![]()
Upravo je Jarac taj znak koji ne može da živi bez nekog uzora ili idola, tako da stalno luta i traži za uspešnim ljudima, pokušava da se kiti tuđim perjem, da se očeše o tuđ uspeh, da ''i njega sreća pogleda'' što se kaže, i zbog toga je jarčić miran k'o bubica i mora da se povinuje autoritetima i ''značajnim'' figurama, često se vezujući ne za njihovo znanje već za njihovu titulu – prvenstveno. Za Jarca nema veće srećice od one kada govori o ljudima koje poštuje jer suptilno pokušava da bude kao i oni, da se pokaže i dokaže važnim. Zbog toga se ne upušta ni u kakve avanture, ni u kakve stvari koje su rizične, ništa što ga može naterati da izgubi satus ili položaj s obzirom da se oko toga najviše trudio i sve žrtvovao radi toga – prijateljstva, porodicu, zabavu itd. Iz tog razloga oseća ogromnu potrebu da ispuni svaki dogovor sa ljudima koje poznaje, dokle god su mu potrebni za lične planove. Licemeran je poprilično, a često zbog toga žrtvuje iskrene prijatelje oko sebe.
Iz tog razloga Jarac je jedno docilno stvorenje koje nema vremena ni za šta drugo osim za sopstvene potrebe, izuzetno sebične, koje su isključivo štedljive prirode. Jarcu nije poenta da nešto pametno i korisno nauči već da se pokaže statusom koji u realnosti ne čini ljude niti dušu ćoveka.
Ovo nauče dosta, dosta kasnije u životu i tada mogu da dožive preobražaj kada postaju darežljivi ili svu ljubav usmere ka unucima, mada su to retki slučajevi.
Iz tog razloga Jarac važi za jedan od najdosadnijih horoskopski znakova, dok s druge strane Strelac važi za jedan od najzabavnijih horoskopskih znakova.
![]()
Strelac je u stanju da iz korena promeni svoj život bez mnogo napora, isto tako i društvo, sredinu stanovanja kao i da za veoma krako vreme ispuni svoje ambicije bez mnoggo nerviranja ili napora. Strelca ne interesuje ko je neko već isključivo nečija akcija. Ako nisi čovek od akcije, kod Strelca gubiš sve poene. Ako se premišljaš da li da potrošiš 50 evra na nešto, kod Strelca gubiš sve poene.
Saturnovom tipu ljudi nije potrebno da zaista steknu znanje već da se okruže sa uspešnim ljudima jer smatraju da će tako i oni postati uspešni, što nikako nije slučaj.
Strelcu je mana to što je neodgovoran znak i promeniće plan i po nekoliko puta ako mu se nešto ne dopada. To se pogotovo dešava kada neko Strelca ubaci u priču da mora nekuda da ide, što može biti apsolutno poražavajuće za Strelca koji je isplanirao druge stvari poput pijuckanja soka i gledanja u lišće bašte uz radovanje životu i prirodi dok tiho duva povetarac. Strelac ne voli da mu neko naređuje i zato je nemoguće da se Strelac nekome povinuje.
Strelac ne poznaje socijalni status između ljudi i ne interesuje ga da li neko zarađuje 300 evra ili 3.000 evra.Štaviše, radije će se družiti sa ljudima koji manje zarađuju jer će ih smatrati iskrenijim i društvenijim osobama.
Strelca kad izvuces iz komforne zone odgovara fizickim nasiljem pa zavrsi u zatvoru
Upravo si dokazao da nemaš pojma o znaku Strelca niti o astrologiji generalno, pišući tu gomilu gluposti.
Neke činjenice o znaku Strelca :
- Individualnost i sloboda na prvom mestu. Kao Vatreni znak stavlja se visoka cena na dinamiku i slobodu mišljenja.
- Pravolinijsko postizanje cilja (gde Strela padne, tu se ide galopom)
- Strelac i Autoriteti su dva odvojena pojma (Strelac ne podnosi autoritete, primer Lucky Luciano poznati otac organizovanog kriminala u U.S., Kristijan Golubović jedan od retkih koji su preživeli podzemlje i haos 90ih)
Pisanjem protiv Animea dokazuješ jedino sopstvenu nemogućnost razumevanja toga šta krasi jednu vrstu umetnosti, dovodeći sebe u poziciju ismevanja. Poznajem puno odraslih ljudi koji i dalje gledaju crtane filmove ili čitaju stripove s obzirom da im te stvari pričinjavaju zadovoljstvo. Ako si u nemogućnosti to da shvatiš, to znači da si nezreo. Ljudima je umetnost potrebna kako bi mogli da se duhovno uzdižu ili da se odmore od posla i rada.
Ovo drugo što si napisao ne verujem da će bilo ko da ti čita jer realno ti niti si astrolog, niti poznaješ astrologiju, niti imaš dodirnih tačaka sa istom. Ako pokušavaš da budeš komičan, nisi nimalo. Ako pokušavaš da se zajebavaš misleći da meni možeš da naškodiš, tu si se zajebao, jer bez obzira šta pokušaš da napišeš ili učiniš džabe ti je ako to jednostavno - nije istina.
Retko ko može da iznervira Strelca, smatraš li da poseduješ tak(v)o nešto u želucu?!
Procedura je sledeća :
1. Moraš biti pametan.
2. Moraš biti dosadan.
3. Moraš biti ohol kao i da pljuješ druge ljude.
Ovo deluje jednostavno, ali da bi uspelo moraš se dokazati Strelcu na tim osnovama. S obziom da tezu br. 1 ne možeš ispuniti ni u narednih 15.godina, dovodiš se isključivo na tezu br. 2. u kojoj vršiš jednostavan spam pišući apsolutne gluposti koje nemaju dodirnih tačaka sa astrologijom. Samim tim, gubiš vreme. Moje vreme ne trošiš, jer ja biram da te diram štapom preko interneta.
![]()
Nemoj sad da me razočaraš i da ponavljaš jednu te istu priču, smisli nešto novo protiv Strelca i nešto novo za Jarca. Hajde da vidimo kome je dosadnije.
Nije Lucky Luciano otac organizovanog kriminala
sta muskarac rodjen u znaku Strelca radi na forumu Krstarica subotom uvece
Bome, Bill Hicks i Richard Pryor su korifeji u svetu humora i stend upa. Dobri su bili i Steven Wright i Flip Wilson i Sam Kinison i Ron White. Od današnjih humorista, Jon Stewart ima mota za kvalitetnu zajebanciju, a ja gotivim i Billa Connollija. Greg Giraldo je ostao kralj roastovanja, ubedljivo najbolji i najbritkiji "roštiljdžija". Vudi Alen je na jedan suptilan i posredan način znao odlično da okiti životne apsurdne prilike dobrim, logoreičnim (tipično Strelčevski) humorom. Patrice O’Neal je ubijao svojevremeno...jedan od najjačih stendapera ikada, bez dileme. Tu je i Nele Karajlić, znamo njegovu energiju i šta je čovek uz Đuru, Zenita i ekipu, radio sa nadrealistima....ubedljivo najbolji humoristički program na ovom prostoru. Saru Silverman ne volim naročito, ali eto, i ona se tu probila kao jedna od retkih ženskih 'komičnih' pojava....Volim rad Stephena Merchanta, isto dobar zezator. Redd Foxx, takođe, jedna od legendi komedije i humora, isto Strelac, Ima ih još, al' ovo su neki koje sam izdvojio napamet, uz malu gugl konsultaciju za pojedine.
Ali Bill Hicks, Pryor, Giraldo i O'Neal su bili majstori svog zanata. Definitivno Sag-ovi imaju žicu za humor, oštar jezik, brze punch-lajnove, i ostalo.
Bome, Bill Hicks i Richard Pryor su korifeji u svetu humora i stend upa. Dobri su bili i Steven Wright i Flip Wilson i Sam Kinison i Ron White. Od današnjih humorista, Jon Stewart ima mota za kvalitetnu zajebanciju, a ja gotivim i Billa Connollija. Greg Giraldo je ostao kralj roastovanja, ubedljivo najbolji i najbritkiji "roštiljdžija". Vudi Alen je na jedan suptilan i posredan način znao odlično da okiti životne apsurdne prilike dobrim, logoreičnim (tipično Strelčevski) humorom. Patrice O’Neal je ubijao svojevremeno...jedan od najjačih stendapera ikada, bez dileme. Tu je i Nele Karajlić, znamo njegovu energiju i šta je čovek uz Đuru, Zenita i ekipu, radio sa nadrealistima....ubedljivo najbolji humoristički program na ovom prostoru. Saru Silverman ne volim naročito, ali eto, i ona se tu probila kao jedna od retkih ženskih 'komičnih' pojava....Volim rad Stephena Merchanta, isto dobar zezator. Redd Foxx, takođe, jedna od legendi komedije i humora, isto Strelac, Ima ih još, al' ovo su neki koje sam izdvojio napamet, uz malu gugl konsultaciju za pojedine.
Ali Bill Hicks, Pryor, Giraldo i O'Neal su bili majstori svog zanata. Definitivno Sag-ovi imaju žicu za humor, oštar jezik, brze punch-lajnove, i ostalo.
Strelac nema gde ni sa kim da ide,
jarac bira drustvo, a strelcevo je odavno izgustirao
jer ga kosta.
Isto to što pokušava da radi muškarac koji se predstavlja kao Jarac, kome je taj isti Strelac jedina opcija za pisanje, s tim što Strelac uspeva u nameri.Da ti toliko zavisiš od toga šta ja kažem onda je pitanje šta ti radiš na forumu tek kada je tebi potrebno da se prepucavaš sa Strelcem koji provodi vreme na Krstarici u subotu uveče, pored drugih 500-1000 ljudi.
![]()
Jim Carrey i Rowan Atkinson