Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uh, Agatha, mon cheri ;), pročešljao sam dosta listi znamenitih glava...Veruj mi, ovaj znak je u tom smislu ostavio dubok trag. Svakako više od Škorpija, a i od Jarčeva vrvtn, iako ima dosta znamenitih Kozana. Na stranu uvrežena tumačenja i predstavljanja Rakova, opasne su to mange u reali. Napravio sam previd u vezi Jarčeva, i njih treba spomenuti...ali onaj trojac ostaje - Bikovi, Rakovi i Lavovi.

Naravno, tema je preširoka, svako tu ima svog udela, no, Bikovi su zasebna priča, priča za sebe. Ti su u gotovo svim listama koje su se ticale uticajnih, velikih ličnosti, bivali na prvom mestu ili u samom vrhu. Lavovi isto daju pamtljive persone...Rakovi takođe zapaženi....ima tu još i Vodolijana, Jarčeva, pa možda i Vagana. Ovo je na jednoj apstrahovanoj razini napisano, naravno, i tiče se više realnog preseka nego astroloških predložaka. Svakako, ima i nezaboravnih Sco, ali u nešto manjem realtivnom broju naspram pomenutih znakova...ali su u nekim oblastima (slikarstvo, medicina, pesništvo, šah, možda gluma) prilično istaknuti. I tako dalje, i tako dalje.

Nego, kako mi je ljupka Strelčica ovih dana, nedelja, meseci? To je znak koji je uvek bio upečatljiv kod žena...i vizuelno i energetski...Uvek mi zapadnu za oko, jer mi njihova vatra prija.

Uh, Agatha, mon cheri ;), pročešljao sam dosta listi znamenitih glava...Veruj mi, ovaj znak je u tom smislu ostavio dubok trag. Svakako više od Škorpija, a i od Jarčeva vrvtn, iako ima dosta znamenitih Kozana. Na stranu uvrežena tumačenja i predstavljanja Rakova, opasne su to mange u reali. Napravio sam previd u vezi Jarčeva, i njih treba spomenuti...ali onaj trojac ostaje - Bikovi, Rakovi i Lavovi.

Naravno, tema je preširoka, svako tu ima svog udela, no, Bikovi su zasebna priča, priča za sebe. Ti su u gotovo svim listama koje su se ticale uticajnih, velikih ličnosti, bivali na prvom mestu ili u samom vrhu. Lavovi isto daju pamtljive persone...Rakovi takođe zapaženi....ima tu još i Vodolijana, Jarčeva, pa možda i Vagana. Ovo je na jednoj apstrahovanoj razini napisano, naravno, i tiče se više realnog preseka nego astroloških predložaka. Svakako, ima i nezaboravnih Sco, ali u nešto manjem realtivnom broju naspram pomenutih znakova...ali su u nekim oblastima (slikarstvo, medicina, pesništvo, šah, možda gluma) prilično istaknuti. I tako dalje, i tako dalje.

Nego, kako mi je ljupka Strelčica ovih dana, nedelja, meseci? To je znak koji je uvek bio upečatljiv kod žena...i vizuelno i energetski...Uvek mi zapadnu za oko, jer mi njihova vatra prija.

Na ovo imam samo da dodam::cmok2:

Mešaš Strelca i Jarca.

Strelac se dodvorava vec postojecem autoritetu tako sto se uvlaci i slihta kroz osmeh,izmislja kad je potrebno jer zna da nema dubinu za donosenje teskih odluka i nesvestan je posledica niti brine o njima pa je uvek po strani i iznosi svoje pubertetsko misljenje onda kada se oseca sigurno a oseca se sigurno kada popije jer nema jacinu u karakteru da iznese trezan niti ima jacinu u karakteru da stoji iza reci pa je danas odlucio da se bavi jogom,sutra je pcelar a prekosutra se vratio sviranju gitare i uvek je u proslosti bilo bolje a u proslosti je bilo bolje jer je onda bilo ostalih 9 da ga brane od Jarca a sad je sam i ne znam sta bi sa sopstvenim zivotom dok Jarac stremi da bude autoritet,ide sam protiv ostalih 10. sa iskalkulisanim planovima i celicnom voljom i tako stice potrebno iskustvo pred Jarcem se ne mozes sakriti iza porodice,partnera,religijskog opredeljenja,sexualnog opredeljenje,politickog misljenja ili toga sto si nacionalna manjina ili bilo cega drugog sto mislis da ce te izdvojiti od drugih jer ti jesi drugi,ostali,Strelac je jak samo u grupi.

Stannis objasnio. :heart:
:heart:

Gomila napisanih gluposti:
Strelac se dodvorava vec postojecem autoritetu tako sto se uvlaci i slihta kroz osmeh,izmislja kad je potrebno jer zna da nema dubinu za donosenje teskih odluka i nesvestan je posledica niti brine o njima pa je uvek po strani i iznosi svoje pubertetsko misljenje onda kada se oseca sigurno a oseca se sigurno kada popije jer nema jacinu u karakteru da iznese trezan niti ima jacinu u karakteru da stoji iza reci pa je danas odlucio da se bavi jogom,sutra je pcelar a prekosutra se vratio sviranju gitare i uvek je u proslosti bilo bolje a u proslosti je bilo bolje jer je onda bilo ostalih 9 da ga brane od Jarca a sad je sam i ne znam sta bi sa sopstvenim zivotom dok Jarac stremi da bude autoritet,ide sam protiv ostalih 10. sa iskalkulisanim planovima i celicnom voljom i tako stice potrebno iskustvo pred Jarcem se ne mozes sakriti iza porodice,partnera,religijskog opredeljenja,sexualnog opredeljenje,politickog misljenja ili toga sto si nacionalna manjina ili bilo cega drugog sto mislis da ce te izdvojiti od drugih jer ti jesi drugi,ostali,Strelac je jak samo u grupi.

Ponovo pišeš isto što si prethodno napisao, k'o pokvarena ploča.
Strelca ne interesuje da se bilo kome šlihta, baš naprotiv, strelac je individua koja najviše od svega ceni sopstvenu slobodu. Strelac poštuje red i mir, dokle god drugi poštuju strelčev red i mir. To što se Strelac nasmeje ne znači da se šlihta nekome, već ima lep osmeh i može da se zeza sa drugima na načine na koje jedan Jarac može samo da ljubomoriše i zajedljivo ćuti pućeći ustašca.
Svi Jarčevi koje znam se nikada ne bi usudili da izvređaju bilo koga ko im može ''sutra zatrebati'', plaše se od toga da izgube kontakte sa imućnim ljudima preko kojih mogu da ostvare neki profit, bilo materijalni ili socijalni. Iz tog razloga Jarac se plaši za svoje dupence i nema herca da se suoči sa izazovima. Povlači se jer želi da istraje i sačuva ono malo što ima.
Strelac nema problema sa tim i prezire novac, odnosno sve što predstavlja materijalna dobra. Strelcu ne smeta da živi u siromaštvu ako je potrebno jer ima bogastvo duha i potpuno se razume u ljudsku psihu, odnosno društveno-socijalne odnose.

sagittarius-traits.jpg

Upravo je Jarac taj znak koji ne može da živi bez nekog uzora ili idola, tako da stalno luta i traži za uspešnim ljudima, pokušava da se kiti tuđim perjem, da se očeše o tuđ uspeh, da ''i njega sreća pogleda'' što se kaže, i zbog toga je jarčić miran k'o bubica i mora da se povinuje autoritetima i ''značajnim'' figurama, često se vezujući ne za njihovo znanje već za njihovu titulu – prvenstveno. Za Jarca nema veće srećice od one kada govori o ljudima koje poštuje jer suptilno pokušava da bude kao i oni, da se pokaže i dokaže važnim. Zbog toga se ne upušta ni u kakve avanture, ni u kakve stvari koje su rizične, ništa što ga može naterati da izgubi satus ili položaj s obzirom da se oko toga najviše trudio i sve žrtvovao radi toga – prijateljstva, porodicu, zabavu itd. Iz tog razloga oseća ogromnu potrebu da ispuni svaki dogovor sa ljudima koje poznaje, dokle god su mu potrebni za lične planove. Licemeran je poprilično, a često zbog toga žrtvuje iskrene prijatelje oko sebe.
Iz tog razloga Jarac je jedno docilno stvorenje koje nema vremena ni za šta drugo osim za sopstvene potrebe, izuzetno sebične, koje su isključivo štedljive prirode. Jarcu nije poenta da nešto pametno i korisno nauči već da se pokaže statusom koji u realnosti ne čini ljude niti dušu ćoveka.
Ovo nauče dosta, dosta kasnije u životu i tada mogu da dožive preobražaj kada postaju darežljivi ili svu ljubav usmere ka unucima, mada su to retki slučajevi.
Iz tog razloga Jarac važi za jedan od najdosadnijih horoskopski znakova, dok s druge strane Strelac važi za jedan od najzabavnijih horoskopskih znakova.

capricorn-traits.jpg

Strelac je u stanju da iz korena promeni svoj život bez mnogo napora, isto tako i društvo, sredinu stanovanja kao i da za veoma krako vreme ispuni svoje ambicije bez mnoggo nerviranja ili napora. Strelca ne interesuje ko je neko već isključivo nečija akcija. Ako nisi čovek od akcije, kod Strelca gubiš sve poene. Ako se premišljaš da li da potrošiš 50 evra na nešto, kod Strelca gubiš sve poene.
Saturnovom tipu ljudi nije potrebno da zaista steknu znanje već da se okruže sa uspešnim ljudima jer smatraju da će tako i oni postati uspešni, što nikako nije slučaj.
Strelcu je mana to što je neodgovoran znak i promeniće plan i po nekoliko puta ako mu se nešto ne dopada. To se pogotovo dešava kada neko Strelca ubaci u priču da mora nekuda da ide, što može biti apsolutno poražavajuće za Strelca koji je isplanirao druge stvari poput pijuckanja soka i gledanja u lišće bašte uz radovanje životu i prirodi dok tiho duva povetarac. Strelac ne voli da mu neko naređuje i zato je nemoguće da se Strelac nekome povinuje.
Strelac ne poznaje socijalni status između ljudi i ne interesuje ga da li neko zarađuje 300 evra ili 3.000 evra.Štaviše, radije će se družiti sa ljudima koji manje zarađuju jer će ih smatrati iskrenijim i društvenijim osobama.

Poslednja izmena:
Hm, možda bih po sveopštoj jakosti istakao Rakove, Bikove i Lavove.

Muški Ovnovi imaju poseban šarm i energiju. Zaista znaju biti autentnični i unikatni. Po tom 'parametru' su naznačeniji od Vodolijana.

Slozio bih se.. samo sto su (po meni) vage pre lavova..jer lavove ubija tastina,ako nisu priznati,ako su ignorisani,ako nemaju veliku publiku koja ih voli, priznaje i ceni,oni umeju da se pretvore u mrtva puvala,ta tastina i/ili sujeta im je ahilova peta.
Mada mogu i lavovi,ali su vage u prednosti zato sto je to znak mehanizma,bez osecaja,malo sta ih pogadja,jedini PREDMET u zodijaku.Objektivno kazem,jer vage i ne gotivim nesto,ne druzim se,nemam kontakt,niti jednu planetu u vagi,nista zajednicko,ali eto.

Poslednja izmena:
Ponovo pišeš isto što si prethodno napisao, k'o pokvarena ploča.
Strelca ne interesuje da se bilo kome šlihta, baš naprotiv, strelac je individua koja najviše od svega ceni sopstvenu slobodu. Strelac poštuje red i mir, dokle god drugi poštuju strelčev red i mir. To što se Strelac nasmeje ne znači da se šlihta nekome, već ima lep osmeh i može da se zeza sa drugima na načine na koje jedan Jarac može samo da ljubomoriše i zajedljivo ćuti pućeći ustašca.
Svi Jarčevi koje znam se nikada ne bi usudili da izvređaju bilo koga ko im može ''sutra zatrebati'', plaše se od toga da izgube kontakte sa imućnim ljudima preko kojih mogu da ostvare neki profit, bilo materijalni ili socijalni. Iz tog razloga Jarac se plaši za svoje dupence i nema herca da se suoči sa izazovima. Povlači se jer želi da istraje i sačuva ono malo što ima.
Strelac nema problema sa tim i prezire novac, odnosno sve što predstavlja materijalna dobra. Strelcu ne smeta da živi u siromaštvu ako je potrebno jer ima bogastvo duha i potpuno se razume u ljudsku psihu, odnosno društveno-socijalne odnose.

sagittarius-traits.jpg

Upravo je Jarac taj znak koji ne može da živi bez nekog uzora ili idola, tako da stalno luta i traži za uspešnim ljudima, pokušava da se kiti tuđim perjem, da se očeše o tuđ uspeh, da ''i njega sreća pogleda'' što se kaže, i zbog toga je jarčić miran k'o bubica i mora da se povinuje autoritetima i ''značajnim'' figurama, često se vezujući ne za njihovo znanje već za njihovu titulu – prvenstveno. Za Jarca nema veće srećice od one kada govori o ljudima koje poštuje jer suptilno pokušava da bude kao i oni, da se pokaže i dokaže važnim. Zbog toga se ne upušta ni u kakve avanture, ni u kakve stvari koje su rizične, ništa što ga može naterati da izgubi satus ili položaj s obzirom da se oko toga najviše trudio i sve žrtvovao radi toga – prijateljstva, porodicu, zabavu itd. Iz tog razloga oseća ogromnu potrebu da ispuni svaki dogovor sa ljudima koje poznaje, dokle god su mu potrebni za lične planove. Licemeran je poprilično, a često zbog toga žrtvuje iskrene prijatelje oko sebe.
Iz tog razloga Jarac je jedno docilno stvorenje koje nema vremena ni za šta drugo osim za sopstvene potrebe, izuzetno sebične, koje su isključivo štedljive prirode. Jarcu nije poenta da nešto pametno i korisno nauči već da se pokaže statusom koji u realnosti ne čini ljude niti dušu ćoveka.
Ovo nauče dosta, dosta kasnije u životu i tada mogu da dožive preobražaj kada postaju darežljivi ili svu ljubav usmere ka unucima, mada su to retki slučajevi.
Iz tog razloga Jarac važi za jedan od najdosadnijih horoskopski znakova, dok s druge strane Strelac važi za jedan od najzabavnijih horoskopskih znakova.

capricorn-traits.jpg

Strelac je u stanju da iz korena promeni svoj život bez mnogo napora, isto tako i društvo, sredinu stanovanja kao i da za veoma krako vreme ispuni svoje ambicije bez mnoggo nerviranja ili napora. Strelca ne interesuje ko je neko već isključivo nečija akcija. Ako nisi čovek od akcije, kod Strelca gubiš sve poene. Ako se premišljaš da li da potrošiš 50 evra na nešto, kod Strelca gubiš sve poene.
Saturnovom tipu ljudi nije potrebno da zaista steknu znanje već da se okruže sa uspešnim ljudima jer smatraju da će tako i oni postati uspešni, što nikako nije slučaj.
Strelcu je mana to što je neodgovoran znak i promeniće plan i po nekoliko puta ako mu se nešto ne dopada. To se pogotovo dešava kada neko Strelca ubaci u priču da mora nekuda da ide, što može biti apsolutno poražavajuće za Strelca koji je isplanirao druge stvari poput pijuckanja soka i gledanja u lišće bašte uz radovanje životu i prirodi dok tiho duva povetarac. Strelac ne voli da mu neko naređuje i zato je nemoguće da se Strelac nekome povinuje.
Strelac ne poznaje socijalni status između ljudi i ne interesuje ga da li neko zarađuje 300 evra ili 3.000 evra.Štaviše, radije će se družiti sa ljudima koji manje zarađuju jer će ih smatrati iskrenijim i društvenijim osobama.

Strelac nije individua,Strelac ne moze bez grupe.Strelac misli da moze bez siromastva dok siromasan ne postane a postane u starijim godinama a u medjuvremenu se svi udaljili od njega jer nemaju koristi od njega i njegovog osmeha i filozofiranje i reci koje nemaju tezinu pa ce Strelac uraditi sve i reci sve samo da opet sija u ocima drugih koji ga dozivljavaju kao pubertetliju,muskarca koji nije odrastao i onda samo i privlaci ostale neuspesne ljude oko sebe jer ostali nemaju vremena da ga slusaju jer znaju da ne stoji iza svojih reci,Strelcevi obicno pokupe one zene koje su bile sa svima i koje su svima dale jer Strelcu nije bitno dokle god ima neko da ga slusa,Strelac se plasi autoriteta pa mu se nikad i ne suprostavlja jer ce izgubiti sjaj ako se zakaci.Jarcu nije potreban niko ako jeste onda je to iz koristi i bice cutljiv i miran i hladan prema autoritetu dok sam ne postane autoritet jer ka tome stremi a to je strast koju nosi iza ledene povrsine,strast koja ga vodi,strast koju Jarcevi ne pokazuju bas svakom pa je tvoje misljenje o Jarcevima povrsno jer te Jarcevi dozivljavaju kao nekog ko samo prica i na tome i ostane jer Strelac ne zeli da izadje iz grupe gde je komforno onda bi grupa imala lose misljenje o njemu i nikad se ne pokrene a grupa mu dodeli da je on buntovnik grupe i tako ga zadrze u komforu iz kojeg izadje tek u kasnijim godinama kad odraste i on i grupa i promeni vrlo brzo svoje misljenje i zivot jer mu je narav da se menja a njegova rec nema snagu,sto znaci kilavac koji nikad ne stoji iza svoje reci i dela ma kolika god bio nasmejan i bio fizicki lepo gradjen nema strast koji ima Jarac,Jarca vuce strast koju vesto skriva i ide sam na njih 10.jer je buntovnik mnogo veci od Strelca koji samo prica a Jarac uradi i ne brine sta ko o njemu misli ako nema koristi preferira samocu jer je ne shvacen a to je zbog ozbiljnosti,ako se odluci pomerice granice koje ostalih 10. u grupi ne smeju jer se plase ko ce sta da misli o njima unutar grupe i zavise jedni od drugih,filozofija kod Strelaca svodi na diskusiju izmedju levo i desno kod Jarceva je pravljenje sopstvenog puta ni levo ni desno vec njihovim putem tezim putem a to im upravo daje strast koja ima gradi narav,ostalih 10. ne voli narav Jarca narav koju ima zbog strasti strasti da zeli vise i da ide svojim putem,Strelca kad izvuces iz komforne zone odgovara fizickim nasiljem pa zavrsi u zatvoru,Jarca ne moze nikakva teska ili losa situacija iznenaditi jer ima spremljene odgovore i ocekuje ih spremno koliko kod puta da padne opet ce ustati i probati i kad tad ce resiti situaciju a onda ce krenuti na drugu prepreku jer ga strast vodi koja je iza besa,gneva,ljubomore i ostalih negativnih stvari,ako ti Jarac zvuci dosadno to je zato sto Jarcevi koje ti poznajes zele da ostave takav utisak na tebe i tvoj rozikasti zivot gde se gledaju Japanski crtani filmovi da te ne bi povredili sa onim sto imaju da ti kazu i time te sa oblaka spuste na zemlju pa je bolje da ostave utisak da su dosadni i da se nista kod njih u zivotu ne desava da bi mogli da budu osolbodjeni od zvocanja ako pogrese iliti delenja ako uspeju u necemu a Strelcevska akcija je samo prica i ne vodi nigde,to jest decije igranje,mlako bez mnogo razmisljanja samo da se uradi ako moze.

Upravo si dokazao da nemaš pojma o znaku Strelca niti o astrologiji generalno, pišući tu gomilu gluposti.

Neke činjenice o znaku Strelca :
- Individualnost i sloboda na prvom mestu. Kao Vatreni znak stavlja se visoka cena na dinamiku i slobodu mišljenja.
- Pravolinijsko postizanje cilja (gde Strela padne, tu se ide galopom)
- Strelac i Autoriteti su dva odvojena pojma (Strelac ne podnosi autoritete, primer >>>Lucky Luciano<<< poznati otac organizovanog kriminala u U.S., >>>Kristijan Golubović<<< jedan od retkih koji su preživeli podzemlje i haos 90ih)

564497._UY500_SS500.jpg

kristijan_kocka.jpg

Evo, kaži njemu da nosi pidžamu za decu. :hahaha:

Pisanjem protiv Animea dokazuješ jedino sopstvenu nemogućnost razumevanja toga šta krasi jednu vrstu umetnosti, dovodeći sebe u poziciju ismevanja. Poznajem puno odraslih ljudi koji i dalje gledaju crtane filmove ili čitaju stripove s obzirom da im te stvari pričinjavaju zadovoljstvo. Ako si u nemogućnosti to da shvatiš, to znači da si nezreo. Ljudima je umetnost potrebna kako bi mogli da se duhovno uzdižu ili da se odmore od posla i rada.

Ovo drugo što si napisao ne verujem da će bilo ko da ti čita jer realno ti niti si astrolog, niti poznaješ astrologiju, niti imaš dodirnih tačaka sa istom. Ako pokušavaš da budeš komičan, nisi nimalo. Ako pokušavaš da se zajebavaš misleći da meni možeš da naškodiš, tu si se zajebao, jer bez obzira šta pokušaš da napišeš ili učiniš džabe ti je ako to jednostavno - nije istina.

Strelca kad izvuces iz komforne zone odgovara fizickim nasiljem pa zavrsi u zatvoru

Retko ko može da iznervira Strelca, smatraš li da poseduješ tak(v)o nešto u želucu?!

Procedura je sledeća :

1. Moraš biti pametan.
2. Moraš biti dosadan.
3. Moraš biti ohol kao i da pljuješ druge ljude.

Ovo deluje jednostavno, ali da bi uspelo moraš se dokazati Strelcu na tim osnovama. S obziom da tezu br. 1 ne možeš ispuniti ni u narednih 15.godina, dovodiš se isključivo na tezu br. 2. u kojoj vršiš jednostavan spam pišući apsolutne gluposti koje nemaju dodirnih tačaka sa astrologijom. Samim tim, gubiš vreme. Moje vreme ne trošiš, jer ja biram da te diram štapom preko interneta.

CarrotStick.jpg

Nemoj sad da me razočaraš i da ponavljaš jednu te istu priču, smisli nešto novo protiv Strelca i nešto novo za Jarca. Hajde da vidimo kome je dosadnije.

Poslednja izmena:
Upravo si dokazao da nemaš pojma o znaku Strelca niti o astrologiji generalno, pišući tu gomilu gluposti.

Neke činjenice o znaku Strelca :
- Individualnost i sloboda na prvom mestu. Kao Vatreni znak stavlja se visoka cena na dinamiku i slobodu mišljenja.
- Pravolinijsko postizanje cilja (gde Strela padne, tu se ide galopom)
- Strelac i Autoriteti su dva odvojena pojma (Strelac ne podnosi autoritete, primer Lucky Luciano poznati otac organizovanog kriminala u U.S., Kristijan Golubović jedan od retkih koji su preživeli podzemlje i haos 90ih)

Pisanjem protiv Animea dokazuješ jedino sopstvenu nemogućnost razumevanja toga šta krasi jednu vrstu umetnosti, dovodeći sebe u poziciju ismevanja. Poznajem puno odraslih ljudi koji i dalje gledaju crtane filmove ili čitaju stripove s obzirom da im te stvari pričinjavaju zadovoljstvo. Ako si u nemogućnosti to da shvatiš, to znači da si nezreo. Ljudima je umetnost potrebna kako bi mogli da se duhovno uzdižu ili da se odmore od posla i rada.

Ovo drugo što si napisao ne verujem da će bilo ko da ti čita jer realno ti niti si astrolog, niti poznaješ astrologiju, niti imaš dodirnih tačaka sa istom. Ako pokušavaš da budeš komičan, nisi nimalo. Ako pokušavaš da se zajebavaš misleći da meni možeš da naškodiš, tu si se zajebao, jer bez obzira šta pokušaš da napišeš ili učiniš džabe ti je ako to jednostavno - nije istina.

Retko ko može da iznervira Strelca, smatraš li da poseduješ tak(v)o nešto u želucu?!

Procedura je sledeća :

1. Moraš biti pametan.
2. Moraš biti dosadan.
3. Moraš biti ohol kao i da pljuješ druge ljude.

Ovo deluje jednostavno, ali da bi uspelo moraš se dokazati Strelcu na tim osnovama. S obziom da tezu br. 1 ne možeš ispuniti ni u narednih 15.godina, dovodiš se isključivo na tezu br. 2. u kojoj vršiš jednostavan spam pišući apsolutne gluposti koje nemaju dodirnih tačaka sa astrologijom. Samim tim, gubiš vreme. Moje vreme ne trošiš, jer ja biram da te diram štapom preko interneta.

CarrotStick.jpg

Nemoj sad da me razočaraš i da ponavljaš jednu te istu priču, smisli nešto novo protiv Strelca i nešto novo za Jarca. Hajde da vidimo kome je dosadnije.

Nije Lucky Luciano otac organizovanog kriminala nego Alphonse Gabriel Capone.Strela oznacava da ide u jednom smeru dok suprotni znak Blizanci ide u vise smerova.Humor Strelceva je nikakav prva asocijacija mi je Boris Bizetic,humor Jarceva je dobro poznat jer su Jarcevi jedan od duhovitijih znakova.Anime sam gledao kad sam bio u pubertetu.Imam prijatelja u znaku Strelca i poznajem dosta osoba rodjenih u ovom znaku ne treba im puno da bi se iznervirali,nije mi cilj da te iznerviram niti da pljujem druge ljude iznosim svoje stavove da hocu da te iznerviram napisao bi sta muskarac rodjen u znaku Strelca radi na forumu Krstarica subotom uvece slozices se da bi trebao da bude aktivan i potrosi energiju ipak je to extrovertan znak.

Nije Lucky Luciano otac organizovanog kriminala

Nego ko je, baba sera?

Nemoj ti tu neke filmove da mi postavljaš :lol: to što ti ne poznaješ druge krimose osim Al Kapone-ta ne znači da je on izmislio svet kriminala :hahaha:

- - - - - - - - - -

sta muskarac rodjen u znaku Strelca radi na forumu Krstarica subotom uvece

Isto to što pokušava da radi muškarac koji se predstavlja kao Jarac, kome je taj isti Strelac jedina opcija za pisanje, s tim što Strelac uspeva u nameri. :hahaha: Da ti toliko zavisiš od toga šta ja kažem onda je pitanje šta ti radiš na forumu tek kada je tebi potrebno da se prepucavaš sa Strelcem koji provodi vreme na Krstarici u subotu uveče, pored drugih 500-1000 ljudi. :hahaha:

Bome, Bill Hicks i Richard Pryor su korifeji u svetu humora i stend upa. Dobri su bili i Steven Wright i Flip Wilson i Sam Kinison i Ron White. Od današnjih humorista, Jon Stewart ima mota za kvalitetnu zajebanciju, a ja gotivim i Billa Connollija. Greg Giraldo je ostao kralj roastovanja, ubedljivo najbolji i najbritkiji "roštiljdžija". Vudi Alen je na jedan suptilan i posredan način znao odlično da okiti životne apsurdne prilike dobrim, logoreičnim (tipično Strelčevski:)) humorom. Patrice O’Neal je ubijao svojevremeno...jedan od najjačih stendapera ikada, bez dileme. Tu je i Nele Karajlić, znamo njegovu energiju i šta je čovek uz Đuru, Zenita i ekipu, radio sa nadrealistima....ubedljivo najbolji humoristički program na ovom prostoru. Saru Silverman ne volim naročito, ali eto, i ona se tu probila kao jedna od retkih ženskih 'komičnih' pojava....Volim rad Stephena Merchanta, isto dobar zezator. Redd Foxx, takođe, jedna od legendi komedije i humora, isto Strelac, Ima ih još, al' ovo su neki koje sam izdvojio napamet, uz malu gugl konsultaciju za pojedine.

Ali Bill Hicks, Pryor, Giraldo i O'Neal su bili majstori svog zanata. Definitivno Sag-ovi imaju žicu za humor, oštar jezik, brze punch-lajnove, i ostalo.

Bome, Bill Hicks i Richard Pryor su korifeji u svetu humora i stend upa. Dobri su bili i Steven Wright i Flip Wilson i Sam Kinison i Ron White. Od današnjih humorista, Jon Stewart ima mota za kvalitetnu zajebanciju, a ja gotivim i Billa Connollija. Greg Giraldo je ostao kralj roastovanja, ubedljivo najbolji i najbritkiji "roštiljdžija". Vudi Alen je na jedan suptilan i posredan način znao odlično da okiti životne apsurdne prilike dobrim, logoreičnim (tipično Strelčevski:)) humorom. Patrice O’Neal je ubijao svojevremeno...jedan od najjačih stendapera ikada, bez dileme. Tu je i Nele Karajlić, znamo njegovu energiju i šta je čovek uz Đuru, Zenita i ekipu, radio sa nadrealistima....ubedljivo najbolji humoristički program na ovom prostoru. Saru Silverman ne volim naročito, ali eto, i ona se tu probila kao jedna od retkih ženskih 'komičnih' pojava....Volim rad Stephena Merchanta, isto dobar zezator. Redd Foxx, takođe, jedna od legendi komedije i humora, isto Strelac, Ima ih još, al' ovo su neki koje sam izdvojio napamet, uz malu gugl konsultaciju za pojedine.

Ali Bill Hicks, Pryor, Giraldo i O'Neal su bili majstori svog zanata. Definitivno Sag-ovi imaju žicu za humor, oštar jezik, brze punch-lajnove, i ostalo.

Obožabam Bil Hiksa
Bravo majstore!

Želimo brz oporavak Jarčevima nakon ove poruke. :hahaha:

giphy.gif

Meni ta imena nista ne znace jer su svi do jednog nepoznati osim Bill Hicksa,imali su odredjen period vremena kad su bili zanimljivi to jest kada su "pobedjivali" dok Jarcevi "dominiraju" i sto se tice humora.Steven Wright,Sam Kinison,Ron White prosecna osoba ih ne zna jer nisu ostavili utisak a Jarceve svi pamte i ne mogu ta navedena imena da se mere sa imenima kao sto su Jim Carrey i Rowan Atkinson.Nele Karajlic uopste nije duhovit ima energiju ali nije duhovit imao je svoju emisiju Nadrealna televizija i zavrsilo je neslavno niti je bilo duhovito niti zanimljivo jer Strelcevi nemaju zicu sa humor a mozda je tebi taj projekat Nadrealna televizija zanimljiv i duhovit koncept meni je bilo ocajno da gledam jer nista nije bilo smesno i poprilicno je bilo "slabo".Nele Karajlic je bio zanimljiv dok je bio u Nadrealistima to jest dok se slihtao Djuri i ostalima to jest dok je bio u grupi a sa druge strane Jarac Micko Ljubicic ima kvalitetniji humor njegove imitacije su nezaboravne a pogotovo Pozovi M ili ce on tebe sto je radio sam.

Isto to što pokušava da radi muškarac koji se predstavlja kao Jarac, kome je taj isti Strelac jedina opcija za pisanje, s tim što Strelac uspeva u nameri. :hahaha: Da ti toliko zavisiš od toga šta ja kažem onda je pitanje šta ti radiš na forumu tek kada je tebi potrebno da se prepucavaš sa Strelcem koji provodi vreme na Krstarici u subotu uveče, pored drugih 500-1000 ljudi. :hahaha:

Mnogo veci impakt na 20 vek i drustvo je imao Al Capone.
Nije mi Strelac jedina opcija za pisanje,tema se zove Najsnazniji i najjaci znak pa sam i napisao mnogo puta zasto je Jarac Najsnazinji i Najjaci znak i zasto ostali nisu i/ili jesu u istom rangu sa Jarcem i ne samo ja i mnogi drugi a tebi to kao Strelcu smeta jer nisi na to navikao,nesvstan si da postoji svet izvan tvog ruzicastog anime sveta.

Kao prvo, ponovo dokazuješ svoju glupost. Taj čovek je u podznaku Bika gde presudnu ulogu igra njegova Druga kuća koja je u znaku Blizanaca koji vlada telefonijom i komunikacijama generalno, a njegov Merkur je u Jarcu što u prevodu znači ''gluvi telefoni''.

Osim toga, njegov Mesec je na trećem stepenu Strelca u VII kući veza što označava da poziva oglase koji su pomalo čudniji ili nesvakidašnji.

Pozvati nekoga preko telefona i onda ih zajebavati nimalo nije JARČEVSKI već BLIZANAČKI humor, deca to najčešće rade, pogotovo muška deca kada im je dosadno što je vidno okarakterisano Merkurom.

Inače, Merkur mu je najbliža planeta njegovom MC-u (njegova glavna kuća) što vidno označava tipičan Merkurovski mentalitet sakriven iza fasade jednog Jarca koji deluje ozbiljno.

Jarac je znak koji najmanje voli humor, a i kada je isti prisutan uglavnom je poprilično sarkastičan. Ovo nije to niti je to dobar primer Jarčevskog humora.

Kao drugo, to što nisi obavešten o nekim ljudima koji su bili bitni za neke segmente istorije ne znači da su oni bili niko i ništa, već da si ti upravo to vodeći se generalizacijom. Da li možeš reći da si ikada pogledao neki standup?

- - - - - - - -

Pravi Jarčevski komičar je Brad Williams jer mu se komedija zasniva na INVALIDITETU (Saturn), s tim što ima konjunkciju Marsa i Plutona u Škorpiji kao i par bitnijih planeta u znaku Strelca. Saturn mu je, naravno, na stepenu Blizanaca (veoma bitno za komičare koji moraju da izazivaju poput smeha koja je intelektualnog i vazdušnog karaktera).

Jim Carrey i Rowan Atkinson

Dva lika koji prave mimike lica na fazon crtanih likova koji imaju Mesec u Blizancima?!

To je mimika i oponašanje, nešto što inače rade dečica. To nije humor koji opstaje dugo, komičan je možda par minuta, ali vrlo brzo dosadi.

Mr. Bean relativno više naginje ka Saturnovskom humoru s obzirom da je mentalno zaostao pa ga ni Bog neće.

Poslednja izmena:

Back