- Poruka
- 215
Bik, tako kaze najbolji americki astrolog- Linda Gudmen! Sta vi iskreno mislite o tome?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A_W:najjaci i najsnazniji fizicki? masu bikova koje ja znam izgledaju ''ko od brega odvaljeni'' ali ne preterano snazni, taman toliko koliko im treba da dignu kasiku
mentalno psihicki? tesko
Aaaaa, TO tebe tišti ?!?Zana:Bikovi koje ja znam imaju jedva 175 cm, mrsavi, sitni... NIKAKVI....
I nisu u uopste tako mocni... Ni u kom obliku...
Sorry.....
krvolok:Aaaaa, TO tebe tišti ?!?
Intimnije prirode ?!?Zana:Sto me tisti?
Hvala Bogu, pa nemam nekih dodirnih tacaka sa Bikovima.
Ovi o kojima sam pricala su poznanici....
Ala si ti decko balsamovan...dekart:ala si ti decko gay....
Ja sam visok 192... nisam mrsav, ni debeo... i lep sam!Zana:Bikovi koje ja znam imaju jedva 175 cm, mrsavi, sitni... NIKAKVI....
I nisu u uopste tako mocni... Ni u kom obliku...
Sorry.....
Samanta, nisi ti procitala knjigu "Suncevi znaci Linde Gudmen"... Ako jesi, sigurno si zaboravila recenicu na str. 49, Linda kaze da je Bik najjaci i da moze da UNISTI Skorpiona...Samantha Jouns:hahahahah O svatsa
ja sam bik i ne mislim da sam najsnazniji niti najjaci znak u zodijaku jer nijedan znak pogotovo kod Linde Gudmen nije opisan kao takav (p.s. imam knjige njene).Svaki znak ima i dobre i lose strane. A bikovi ima nas raznih i krupnih i mrsavih,...mada ja jedino sto mislim da je tacno za bikove je to da su materijalisti, da vole da uzivaju u komfopru i da puno jedu,..a ono uporan (ja nisam) i tvrdoglav (nisam) zavisi od osobe i naravno da sve zavisi od podznaka....A skorpije imam tetku koja je skorpija i ona mi je super osoba....a imam brata koji je takodje skorpija i ne mozemo ocima da se gledamo....
Defektu, lupas k'o otvoren prozor, nemas ti pojma o Bikovima... a sto se tice knjige, nisi znala da postoji dok je ja nisam spomenuo, zato je bolje da cutis...Nestasna Ameba:Kakva je ovo tema? Dobro došli u zabavište?
Dave je očigledno isfrustriran raznim temama koje se ne tiču Bikova, a naročito isfrustriran Škorpijama, pročitao je u Sunčevin znacima Linde Gudman samo deo o Bikovima, pa sad došao da demonstrira silu
Begaj bre, da si ti neki Bik, bio bi ladan kao špricer. Ovako... Niti si Bik niti si najjači. Smešan si do zla boga
Nestasna Ameba:Kakva je ovo tema? Dobro došli u zabavište?
Dave je očigledno isfrustriran raznim temama koje se ne tiču Bikova, a naročito isfrustriran Škorpijama, pročitao je u Sunčevin znacima Linde Gudman samo deo o Bikovima, pa sad došao da demonstrira silu
Begaj bre, da si ti neki Bik, bio bi ladan kao špricer. Ovako... Niti si Bik niti si najjači. Smešan si do zla boga
Dave:Samanta, nisi ti procitala knjigu "Suncevi znaci Linde Gudmen"... Ako jesi, sigurno si zaboravila recenicu na str. 49, Linda kaze da je Bik najjaci i da moze da UNISTI Skorpiona...
Ala ste nedokazani...
1. SkorpiJonSamantha Jouns:e mnogo si ti bre dosadan decko.....mnooogoooo.......... A TO STO SI TI NAPISAO DA BIK MOZE DA UNISTI SKORPIONA Linda je mislila u BUKVALNOM SMISLU ,.....kao BIK(zivotinja) i skorpijon(zivotinja) :shock:
Dave:1. SkorpiJon
2. Nije mislila u BUKVALNOM smislu, vec o osobama koje su rodjene u tim periodima...
3.Nisi procitala tu knjigu, vec lazima pokusavas da dokazes neku tvoju sumanutu filozofiju...
A ti si ruzna ko kamion shiptara, pa se krijes iza slike matore Samante...Samantha Jouns:Ne nego si ti toliko debilan koliko i ta tvoja slika....