Najpopularniji/a decko/devojka u razredu.

Imam li sanse kod nje/njega?

• Nemam sanse

glasova: 9 17,3%
  • Imam neke sanse

glasova: 13 25,0%
  • Imam realne sanse

glasova: 16 30,8%
  • Imam veoma mnogo sanse

glasova: 14 26,9%

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U mom razredu postoji oko deset popularnih devojaka iz sest odeljenja oko kojih se vrti vecina muskaraca.
Ja sam bio sa tri, ali to nije to, zato sto ti ne budes sa njima jer ti se nesto preterano svidjaju ili si u njih zaljubljen nego tu mnogo stvari ima neki uticaj i to one stvari koje u normalnoj vezi ne bi trebale da imaju veliki uticaj.
Tako da to u vecini slucajeva ne izadje na dobro.

A koje su te stvari? Zashto ne izadje na dobro? Samo zato shto su popularne?

U osnovnoj to nije svidjanje nego samo da budes sa sto popularnijom. I to obicno radis da bi bio cenjen u drustvu, a ne zbog simpatisanja ili tako neceg. A ne ispadne dobro zato sto ces ovoj sigurno dosaditi i htece da bude sa nekim koji je veca faca. Ili je jednom od njih dvoje glupo da budu zajedno kad se ne svidjaju jedno drugom.... Ovo su uglavnom razlozi.... :) ;-)

U osnovnoj to nije svidjanje nego samo da budes sa sto popularnijom. I to obicno radis da bi bio cenjen u drustvu, a ne zbog simpatisanja ili tako neceg. A ne ispadne dobro zato sto ces ovoj sigurno dosaditi i htece da bude sa nekim koji je veca faca. Ili je jednom od njih dvoje glupo da budu zajedno kad se ne svidjaju jedno drugom.... Ovo su uglavnom razlozi.... :) ;-)

Mina lepo si joj to pojasnila;)
Pozz

Aaaauuuu te forice oko popularnosti **** to, kod mene u razredu kad smo krenuli kao tu je bilo par popularnih, ali su se ti popularni poceli druziti sa ovim manje popularnim i sve se to izmesalo i sad smo jedan debilan razred koji svi mrze od profesora pa do drugih razreda ... shala , al tako je kod mene ... :p

Er,izvini ali,jel si ti gledala malo previse americkih tinejdzerskih filmova?Jer,uopste nije tako,bar ne u mojoj skoli.:lol:

PA u mom razredu ....se dele devojcice i decaci... to me Jako izludjuje .... poludim ... pokusavaju mnogi da budu popularni al ne uspeva im...meni u opste nije bitno da ja budem popularna ...TAKVA SAM KAKVA SAM I GOTOVO >>>>kome se svidjam svidjam se a kome ne ... ne svidjam mu se .... naj bitnije mi je da me niko ne mrzi ... ne racunam one koji mi zavide pa su LJUBOMORNI >>>:)

kod mene u razredu ... nema weze ko je sa kakvim ocenama - uglavnom nema .... a najpopularniji ... to ...neko ko hoce da bude "popularaN" mora da se toliko ulizuje drugima da.... pa to nije popularnost.... poularnost se stice onakvim karakterom kakvim i jeste itd... a ne ... JA NIKADA NE BIH GUBILA DOSTOJANSTVO da bih bila IN !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back