Najpopularniji/a decko/devojka u razredu.

Imam li sanse kod nje/njega?

• Nemam sanse

glasova: 9 17,3%
  • Imam neke sanse

glasova: 13 25,0%
  • Imam realne sanse

glasova: 16 30,8%
  • Imam veoma mnogo sanse

glasova: 14 26,9%

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene su najpopularnije dve shtreberke, ali nisu uopshte neke ribe, jedna je zgodna al' gaborka, a druga je simpatichna, al' ima noge metar i po, tako da joj nishta ne stoji lepo! Tako da one su glavne zato shto- jedna zimi dolazi u shkolu sa golim stomakom, a druga je kao ''nedodirljiva'' netje da pricha sa svakom budalom, ''ispaljuje sve oko sebe'' (kako bi ona to rekla), lozhi se na zastarele fore...

meni je to jadno,glupo,otrcano strasno je meni to,to ne mogu da podnesem,takve nazovi ribe treba sikanirati do bola pa da vidis kako ce se povuku

ne mora da znaci,al su zato povrsni i ja ne mogu da podnesem takve fuxe:twisted:
Žao mi je što živiš u iskvarenom svetu i obitavaš u izopačenom društvu. Popularnost je u zdravoj sredini druga reč, očigledno... :|
Znaš, to bi možda značilo - družiš se sa svima, svi su ti super(koliko-toliko), sa nekima se družiš više, ali svako od njih može da računa na tebe kada si mu potreban, pa si tako opštepoznat i šire od tog kolektiva. Nema potrebe za nekim 'naduvavanjem'... Al' dobro, sve to ide s godinama, kvalitetom obrazovanja i vaspitanjem, bez uvrede i po koga. :cool:

Žao mi je što živiš u iskvarenom svetu i obitavaš u izopačenom društvu. Popularnost je u zdravoj sredini druga reč, očigledno... :|
Znaš, to bi možda značilo - družiš se sa svima, svi su ti super(koliko-toliko), sa nekima se družiš više, ali svako od njih može da računa na tebe kada si mu potreban, pa si tako opštepoznat i šire od tog kolektiva. Nema potrebe za nekim 'naduvavanjem'... Al' dobro, sve to ide s godinama, kvalitetom obrazovanja i vaspitanjem, bez uvrede i po koga. :cool:

ja se u potpuosti slazem sa tobom,alista ces takvo je vreme ovde u mom okruzenju ovo gore sto si naveo ne postoji,svima je to nebitno i smesno:cool:

Slazem se...:)

Taman sam htela nesto da napisem,i sipada da se slaze sa prethodnim psotom,spadam u poznatije ribe i u razredu i uskoli,samo ejr sma jedina iz Beograda(idem u pancevo u skolu)...Ne smatram da se nesto hvalim itd,ali cujem razne komentara,a i upisan jednom liku,kao Ana-Fuxa...uzas kad sam videla...Po meni je popularnost kada si sa svima extra,a ja to ejsam...

Taman sam htela nesto da napisem,i sipada da se slaze sa prethodnim psotom,spadam u poznatije ribe i u razredu i uskoli,samo ejr sma jedina iz Beograda(idem u pancevo u skolu)...Ne smatram da se nesto hvalim itd,ali cujem razne komentara,a i upisan jednom liku,kao Ana-Fuxa...uzas kad sam videla...Po meni je popularnost kada si sa svima extra,a ja to ejsam...

a jer ti stvarno mislis da si skoro svima extra,zapitaj se malo,nazalost sistem vrednosti odavno opada i bilo kakav da si vise od pola skole te mrzi jer si popularan!!!!!!!:confused:

samo devojke koje su zeljne da neko obratni paznju na njih su ljubmorne

E DA to si u pravu,brate moje drugarice toliko mrze te popularne one bi je zadavila,mislim ja ne gotivim njih nekoliko jer misle da su tako iznad svih itd,ali nikad se nisam opterecivala stim,dok moje drugarice u skolskom wc u pisu npr masa fuxa,ja pitam sta ti je uradila ta masa a one kazu ,,pa bila je sa pola skole,, razumem to je ocajno i gadno za mene ali da ih mrzim zbog toga pa sa me boli ***** za njih,ne gotivim nerviraju me te poznate face ne sve ali vecina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kod mene u skoli nije faca onaj ko se trudi da je sa svima extra itd,vec onaj ko je veca fuxa!!!!!!!!!!!:mad::mad::shock::(:mrgreen:

Odvratno je kada neko misli da si fuxa,ali taj neko mora da ima razlog.Ili da ne ponavljam dzabe sta je rekla Daca.Ona je skroz u pravu!Neko moze da te ogovara samo na osnovu tvog izgleda,i da bude ljubomoran sto ta devojka ne izgleda kao ti.U osnovnoj niko pojedine devojke ne znaju da izgled cesto vara!:mrgreen:

Odvratno je kada neko misli da si fuxa,ali taj neko mora da ima razlog.Ili da ne ponavljam dzabe sta je rekla Daca.Ona je skroz u pravu!Neko moze da te ogovara samo na osnovu tvog izgleda,i da bude ljubomoran sto ta devojka ne izgleda kao ti.U osnovnoj niko pojedine devojke ne znaju da izgled cesto vara!:mrgreen:

da,ima stvarno dobrih devojaka,doduse malo al sta ces.mozda si nekom bezveze odbojan a mozda neko ima razlog npr,zaljubila se u decka skim si u vezi i slicno.svejedno nervira me tolika opterecenost tim fuxama i prevelika ljubomora.

p.s ana,ti nisi fuxa ali neko iz ljubomore tako smatra ali ne zivis ti valjda od tudjeg misljenja:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back