Najbrzi i najludji automobili

nesha taxista:
Nisam video, prošao je brzo, a i gužva je bila. Zašto, je li tvoj?
Nije. . . Mada neverujem da bi ja ikad kupio Bently da mogu. . . Malo mi je sada postao izlizan. . .
Video sam ga pre mesec ili vise dana u centru, onako parkiran ispred Norka posred raskrsnice gde pesaci stoje da predju ulucu, i htedoh da ga slikam i onda sam se predomislio. . . Imam vec slika sa Bentlyjem, a onda mi je i proslo kroz glavu kakav ga debil verovatno vozi pa sam odustao. Garant ga vozi neki idijot pa bi da se pravi vazan, ja da slikam njegov autic. . . Neka, necu, ma koliko to bio redak prizor na nasim ulicama. Ali zapamtio sam table :)

HEMI 426:
ni ja ne volim porshcee ali ih postujem
ipak, u svakoj prici o fabrici 911 se najvise spominje ( sa razlogom ) ali on nije najbolji auto porschea
928 je bio zakon kad je izasao i zakon je i danas!
Transaxle, 6 speed, V8, progresivni amorti, elektronika....bullet proof!
Da, i meni se dopadao, baš sam ih postavio na ovoj strani
http://forum.krstarica.com/threads/156329&page=27&pp=25
I sledećoj.

7272007184731.jpg

nego i menjac ;) :D
Ma kao da ce neko moci da proveri te podatke, oni svi testiraju u veoma idealnim uslovima kakve ce buduci vlasnik tesko imati.
Nego pade mi napamet, kako nisu izmislili neku pokretnu traku za testiranje brzine, da ne moras da zakupljujes Bonneville stazu ili neku slicnu?

Marauder:
U veoma losim uslovima (plus auto nije bio potpuno pripremljen) Aero je dostigao brzinu od 230 mph sto je za 22 mph manje od Veyrona.

Citao sam negde da ce novi test biti uradjen do kraja meseca.
Da, kiša, vetar, a on na slikovima. Nije bio pripremljen, peta i šesta brzina mu nisu radile...
k022.gif

Ovo me podseća na Šumaherovu izjavu kada je jednom završio drugi ili treći, a onda na press konferenciji izjavio da mu dva cilindra nisu radila...

Tužne su ovo stvari...

Back