fidziks
Ističe se
- Poruka
- 2.986
kako ne razumes pa baba sirila triper cetnicimaovaj jos manje razumem
al ajde neka![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako ne razumes pa baba sirila triper cetnicimaovaj jos manje razumem
al ajde neka![]()
razumio sam ovaj prvi, samo trebali su umesto deda da stave cetnik
Kako od spomenika banu Jelačiću napraviti spomenik Franji Tuđmanu? Pa skinite bana sa konja,a konju stavite naočare![]()
![]()
![]()
Imao jedan farmer farmu kokošaka i samo jednog, već ostarelog pijetla. Kupi on novog cverglana, i pusti ga u kokošinjac. Najzanimljiviji je bio susret starog i novog pijetla.
Priđe stari mladom i reče: E, 'ajde da se dogovorimo, jeste da si nov, al' evo: pola koka tebi, pola meni!
Ma hajde matori, tvoje vrijeme je prošlo, sve koke su moje!
Dobro, mlad si, uzmi sve, al' ostavi mi bar dvije koke, one najstarije...
Ma čuješ šta ti kažem matori - pali. Ne dam ti ni jednu jedinu!
Dobro, daj da se dogovorimo... Evo, da se trkamo do onog plota, pa ako ti stigneš prvi tebi sve koke, a ako ja stignem prvi meni daš samo dvije najstarije.
Hm, blesav si, nemaš šansi, al' 'ajde!
E, al' da mi daš 5 metara fore, ipak star sam...
Dobro, eto ti i tih 5 metara, opet nemaš šansi!
I krenuli oni da trče, stari pijetao prvi, a za njim onaj novi, a sve to gleda farmer, i iznenada uleće u kuću, zgrabi pušku i ubi onog mladog pijetla: Majku mu hebem, treći p.eder ove nedelje!
Kako se na hrvatskom kaže ukrasti? - OTuđmaniti
Šta kaže majmun u Hrvatskoj kada siđe sa drveta?
Ovo je mali korak za mene,ali veliki za hrvatsko čovečanstvo...
Prijavi se jedan srpski seljak za eksperiment u vezi mozga,
i lepo mu oni amputiraju 90% mozga,sačekaju da se čovek
probudi,da vide da li funkcioniše.
Seljak se budi i u tom trenu reče- Kaj me gledate dečki?Živjela lipa naša Hrvatska...
U čemu je razlika između Hrvata i sunca?
Pa nema razlike- ni jedno ni drugo ne možeš da gledaš...
Stavim na glavu četničku šajkaču,obujem opanke,upalim kola i krenem za Hrvatsku,kad me zaustaviše Hrvati na granici i rekoše ne može u Hrvatsku umro Tuđman.Okrenem kola,pa se opet vratim,oni opet ne može u Hrvatsku umro Tuđman,ja okrenem kola,pa se ponovo vratim,kad oni Ne može u Hrvatsku umro Tuđman,lepo ti kažemo,a ja njima -Pa milo mi je to da čujem zbog toga se i vraćam prostaci...
Na tajnoj večeri pred Kosovski boj knez Lazar okupio sve vojskovođe i reče-
neko će me od vas sutra izdati...Svi se okreću i gledaju Vuka Brankovića,kad on- Kaj je bilo? Kaj me gledate dečki?
Pita Mujo zenu:
-Gde su deca?
-Na engleskom...
-Ok..Where are the children?
(;