chipy94
Početnik
- Poruka
- 19
koja je razlika izmedju dobrih i losih zenskih grudi?pa izmedju dobrih se nalazi lancic a izmedju losih pupak!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ide diferencijal ulicom i naidje na funkciju ...
Diferencijal : More funkcijo, daj mi sve pare inache ti ne gine prvi izvod a mogu ja i da nastavim !!
Funkcija1 : Nemoj molim te, evo ti sve shto imam !
ide dalje diferencijal i naleti na Funkciju 2 ...
Diferencijal : More funkcijo ...
Funkcija2 : Evo, evo ti sve shto imam!
Ide dalje nash diferencijal i naleti na Funkciju3 pa kaze : More funkcijo ...
Funkcija3 : Evo tebi **** od mene, ja sam e na x
Idu dve babe ulicom jedna upadne u saht a drugoj sin radi u Nemackoj.
Idu dve babe ulicom jedna upadne u saht a druga ni pet ni sest nego sedam.
Otisli Kostunica,Putin,i Bush u pakao.I sad kaze Putin djavolu:"Jel mogu da pozovem Rusiju tamo su sad izbori zanima me kako su prosli...Kaze djavo "ok 1000$".Sledici Bush kaze mogu li ja Ameriku takodje glasanje da saznam kako je proslo:"moze 2000$"...Dodje Kostunica kaze:"Jel mogu ja da zovem Srbiju da vidim kako je porsla nezavisnost Kosova,nezaposlensot,akcije,koja su preduzeca prodata,izbori i tako nabraja sve...Kaze djavo naravno da moze...Kad je zavrsio kaze Kostunica koliko dugujem,a djavo mu kaze nista.Ovaj ga upita kako nista bre,ja sam zvao ceo dan sve moguce,i nsita mi ne naplatis,ove si odrao...a djavo mu odgovara;"Pa kad zoves iz pakla pakao onda je to lokalni poziv pa se ne palca"
Stariji profesor Sima oženio svoju učenicu.Zbog razlike u godinama neko je od učenika na tabli napisao:"Oženio se stari Sima,biće p.čke svima".Ujutru je učenike dočekala poruka na tabli:"Kad je bio mlad Sima,j.bo vam je mater svima,zato vas i toliko ima,p.čka li vam materina"!
Vozila se vozom grupa etf-ovaca i grupa matematišara. Svaki od etf-ovaca je imao jednu kartu, a cijela grupa matematičara samo jednu. Dolazi kondukter, matematičari brzo pobegnu u WC. Etf-ovci pokažu svaki svoju, i kondukter ode do WC-a, pokuca i jedan od njih mu ispod vrata gurne kartu, ovaj je pogleda i ode dalje. U povratku se etf-ovci dogovore da će oni probati istu foru, pa kupe samo jednu kartu, a matematičari nijednu. Kad vide konduktera, etf-ovci brzo otrče u WC i zaključaju se. Jedan
matematičar ode do WC-a, pokuca uzme im kartu i s drugim matematičarima
ode u drugi WC.
Koja je poenta vica? I matematičari i etf-ovci koriste matematičke metode, s tim da ih etf-ovci ne razumiju.
Rekao učitelj đacima da kod kuće naprave maketu škole, i da je donesu sutra. Sutradan svi lepo doneli makete, samo Perica doneo jednu veliku dasku, i na toj dasci jedna kravlja balega i oko nje ovcji brabonjci. Učitelj se začudi: U: Je li Perice, šta ti to predstavlja?
P: Pa vidite, ova balega, to je naša škola, a ovi brabonjci to smo mi đaci.
U: A gde smo tu mi, učitelji?
P: E, toliko ***** nisam mogao da nađem.