Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ide diferencijal ulicom i naidje na funkciju ...
Diferencijal : More funkcijo, daj mi sve pare inache ti ne gine prvi izvod a mogu ja i da nastavim !!
Funkcija1 : Nemoj molim te, evo ti sve shto imam !
ide dalje diferencijal i naleti na Funkciju 2 ...
Diferencijal : More funkcijo ...
Funkcija2 : Evo, evo ti sve shto imam!
Ide dalje nash diferencijal i naleti na Funkciju3 pa kaze : More funkcijo ...
Funkcija3 : Evo tebi **** od mene, ja sam e na x

hahahhahahaha
:D:D:Dhttp://forum.krstarica.com/images/icons/icon10.gif
Talkinghttp://forum.krstarica.com/images/icons/icon10.gif
Talking
Svaka cast brate!!! Vic je vrh hahahahahah

Otisli Kostunica,Putin,i Bush u pakao.I sad kaze Putin djavolu:"Jel mogu da pozovem Rusiju tamo su sad izbori zanima me kako su prosli...Kaze djavo "ok 1000$".Sledici Bush kaze mogu li ja Ameriku takodje glasanje da saznam kako je proslo:"moze 2000$"...Dodje Kostunica kaze:"Jel mogu ja da zovem Srbiju da vidim kako je porsla nezavisnost Kosova,nezaposlensot,akcije,koja su preduzeca prodata,izbori i tako nabraja sve...Kaze djavo naravno da moze...Kad je zavrsio kaze Kostunica koliko dugujem,a djavo mu kaze nista.Ovaj ga upita kako nista bre,ja sam zvao ceo dan sve moguce,i nsita mi ne naplatis,ove si odrao...a djavo mu odgovara;"Pa kad zoves iz pakla pakao onda je to lokalni poziv pa se ne palca"

Otisli Kostunica,Putin,i Bush u pakao.I sad kaze Putin djavolu:"Jel mogu da pozovem Rusiju tamo su sad izbori zanima me kako su prosli...Kaze djavo "ok 1000$".Sledici Bush kaze mogu li ja Ameriku takodje glasanje da saznam kako je proslo:"moze 2000$"...Dodje Kostunica kaze:"Jel mogu ja da zovem Srbiju da vidim kako je porsla nezavisnost Kosova,nezaposlensot,akcije,koja su preduzeca prodata,izbori i tako nabraja sve...Kaze djavo naravno da moze...Kad je zavrsio kaze Kostunica koliko dugujem,a djavo mu kaze nista.Ovaj ga upita kako nista bre,ja sam zvao ceo dan sve moguce,i nsita mi ne naplatis,ove si odrao...a djavo mu odgovara;"Pa kad zoves iz pakla pakao onda je to lokalni poziv pa se ne palca"

extra je...:lol:

Stariji profesor Sima oženio svoju učenicu.Zbog razlike u godinama neko je od učenika na tabli napisao:"Oženio se stari Sima,biće p.čke svima".Ujutru je učenike dočekala poruka na tabli:"Kad je bio mlad Sima,j.bo vam je mater svima,zato vas i toliko ima,p.čka li vam materina"!

Rekao učitelj đacima da kod kuće naprave maketu škole, i da je donesu sutra. Sutradan svi lepo doneli makete, samo Perica doneo jednu veliku dasku, i na toj dasci jedna kravlja balega i oko nje ovcji brabonjci. Učitelj se začudi: U: Je li Perice, šta ti to predstavlja?
P: Pa vidite, ova balega, to je naša škola, a ovi brabonjci to smo mi đaci.
U: A gde smo tu mi, učitelji?
P: E, toliko ***** nisam mogao da nađem.

Sjeverno Kosovo.
Šiptar pozvoni Srbinu:

- Dobar dan, komšija, koljiko oćeš za tvoja kuća?
- Pa, da kupim lepi stan u Beogradu i da ne brinem puno - dve kile
u zlatu.
- Evo tebi ćetiri kiljograma u zljatu.
- Zašto?
- Idi kupi stan u Ljubljana, da te ne seljim dvaput!
:)

Vozila se vozom grupa etf-ovaca i grupa matematišara. Svaki od etf-ovaca je imao jednu kartu, a cijela grupa matematičara samo jednu. Dolazi kondukter, matematičari brzo pobegnu u WC. Etf-ovci pokažu svaki svoju, i kondukter ode do WC-a, pokuca i jedan od njih mu ispod vrata gurne kartu, ovaj je pogleda i ode dalje. U povratku se etf-ovci dogovore da će oni probati istu foru, pa kupe samo jednu kartu, a matematičari nijednu. Kad vide konduktera, etf-ovci brzo otrče u WC i zaključaju se. Jedan
matematičar ode do WC-a, pokuca uzme im kartu i s drugim matematičarima
ode u drugi WC.
Koja je poenta vica? I matematičari i etf-ovci koriste matematičke metode, s tim da ih etf-ovci ne razumiju.

Resili narkomani da prave zurku, ali da se niko ne "uradi". Tip u cijem se stanu pravila zurka krene da sredjuje stan. U jednom trenutku pronadje kesicu kokaina. Razmislja on, steta je da se baci, pa resi da se "uradi", ali ce za svaki slucaj da napise tekst, pa kad dodju ortaci da zna sta da prica. Dodje vreme zurke i njemu zvoni interfon.
Uzima on papir i cita"
- Ko je?
A glas iz interfona:
- Mi smo zarez tvoji drugari!

Imali Fata i Mujo mačku. Fata je prilično voljela, ali Mujo je mrzio i odluči da je se nekako otarasi.
Skont'o da je odnese i ostavi negdje u naselju. To sljedeći dan, kad nije bilo Fate i učini. Vrati se kući, kad tek što je uš'o na vrata, ugleda mačku na trosjedu.
Odluči on da je slijedeći dan odnese na drugi kraj grada. To i učini.
Vrati se kući, kad ista slika kao od prethodnog dana, mačka na trosjedu.
Otiđe on narednog dana u šumu daleko od grada i ostavi tamo mačku.
Kad se vraćao, izgubi se. Međutim, imao je mobilni te nazva Fatu:
- Je li mačka kod kuće?
- Jes.
- Daj mi je na telefon...

Stariji profesor Sima oženio svoju učenicu.Zbog razlike u godinama neko je od učenika na tabli napisao:"Oženio se stari Sima,biće p.čke svima".Ujutru je učenike dočekala poruka na tabli:"Kad je bio mlad Sima,j.bo vam je mater svima,zato vas i toliko ima,p.čka li vam materina"!

To je inace anegdota koja se pripisuje Simi Matavulju.

razgovoraju slijepac(ako sam se dobro izrazio) i invalid.
i tokom razgovora oni se posvadjaju,
a radi slijepac: mrš da te ne vidim!!!
a na to će invalid: nemoj da ti se ustanem i da te napunim noga:lol:

Vozila se vozom grupa etf-ovaca i grupa matematišara. Svaki od etf-ovaca je imao jednu kartu, a cijela grupa matematičara samo jednu. Dolazi kondukter, matematičari brzo pobegnu u WC. Etf-ovci pokažu svaki svoju, i kondukter ode do WC-a, pokuca i jedan od njih mu ispod vrata gurne kartu, ovaj je pogleda i ode dalje. U povratku se etf-ovci dogovore da će oni probati istu foru, pa kupe samo jednu kartu, a matematičari nijednu. Kad vide konduktera, etf-ovci brzo otrče u WC i zaključaju se. Jedan
matematičar ode do WC-a, pokuca uzme im kartu i s drugim matematičarima
ode u drugi WC.
Koja je poenta vica? I matematičari i etf-ovci koriste matematičke metode, s tim da ih etf-ovci ne razumiju.

Hahahhaahahahhaahahahah vrh!

Rekao učitelj đacima da kod kuće naprave maketu škole, i da je donesu sutra. Sutradan svi lepo doneli makete, samo Perica doneo jednu veliku dasku, i na toj dasci jedna kravlja balega i oko nje ovcji brabonjci. Učitelj se začudi: U: Je li Perice, šta ti to predstavlja?
P: Pa vidite, ova balega, to je naša škola, a ovi brabonjci to smo mi đaci.
U: A gde smo tu mi, učitelji?
P: E, toliko ***** nisam mogao da nađem.

ha ha ha:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back