Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Došla baba sa nožem u kolenu kod doktora i on je pita: zašto ste to uradili, a ona će pa htela sam da se ubijem. Pa zašto onda u koleno zaboste nož? Pa rekli su mi dva prsta ispod sise.:D:lol:Ja sam na ovaj vic baš prsla od smeha.

Došla baba sa nožem u kolenu kod doktora i on je pita: zašto ste to uradili, a ona će pa htela sam da se ubijem. Pa zašto onda u koleno zaboste nož? Pa rekli su mi dva prsta ispod sise.:D:lol:Ja sam na ovaj vic baš prsla od smeha.

:rotf::rotf::rotf:bas je dobar vic
0822.gif

Nije vic,al moze da bude tj to je neki snimak iz mog telefona

Kada je policijac uhvatio anrkomana sa drogom,pitao ga je:Sta ti je to?,a on mu je odgovorio:"to me hrani to me srecnim cinim,to su moji vitamini'

jeste....

Koju poruku je Kolumbo ostavio kada je otkrio Ameriku?-"Prokleta je Amerika,i zlato sto sja"

Sta kaze penzioner kada ceka penziju?-"Da cekam hvala na prjedlogu,cekati ne mogu"

Sta je rekao trener bilderu kada je trebao da potigne teg od 900kg?-'Mozes ti to,znam..."

Sta kazu ljudi koji pate od nesanice?-"Sada ne mogu da zaspim..."

Sta ljudi kazu Bogu?-"Ti zivis u oblacima.."

Posle bacanje bobme Bosko Buha je zapevao..."A oko mene lete svi..."

jeste....

Koju poruku je Kolumbo ostavio kada je otkrio Ameriku?-"Prokleta je Amerika,i zlato sto sja"

Sta kaze penzioner kada ceka penziju?-"Da cekam hvala na prjedlogu,cekati ne mogu"

Sta je rekao trener bilderu kada je trebao da potigne teg od 900kg?-'Mozes ti to,znam..."

Sta kazu ljudi koji pate od nesanice?-"Sada ne mogu da zaspim..."

Sta ljudi kazu Bogu?-"Ti zivis u oblacima.."

Posle bacanje bobme Bosko Buha je zapevao..."A oko mene lete svi..."

Meni ubedljivo najbolji: "Sta kaze vuk ovci?" Dalje verovatno znas... :lol:

pita uciteljica ivicu...ivice reci nam sto je u recenici Jovo vozi traktor sto je predikat a sto subjekt..
ivica odgovara-pa vozi je predikat...
uciteljica-a sto je Jovo..
ivica-Hrvat majku mu *****...

Odmah poslije rata u Bosni, sreli se nekadasnji dobri prijatelji u jednom hrvatskom kaficu. Srbin ljubi Hrvata: jednom, dvaput, triput i htjede nesto reci, kad njega Hrvat stisnu pa nastavi: cetvrti, peti,.. deset puta.
Srbin se odmice i muca:
- "Sssssta ttti jjje, bre?"
Hrvat tiho:
- "Cuti, bolje da ostali misle da smo ******, nego Hrvati!"

Koji je glavni moto hrvatske vojske?

- Važno je sudjelovati!

Što napraviti Hrvatu dok se utapa?Dobaciš mu ženu i decu

Kad vidis crnca i belca kako se utapaju koga bih spasio?
...
Spasio bih crnca jer postoji sansa da je belac Hrvat

:D :D :D :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back