Miroljub:A uz sve te programe sto imate jel koristi neko Alkoholer i CCD4 Profiler? I jel zna neko koje verzije rade najbolje?
Koristim Alcoholer 1.4.6 nije losh.
CCD4 nisam probao. Mrzi me da ga trazim na NET-u
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miroljub:A uz sve te programe sto imate jel koristi neko Alkoholer i CCD4 Profiler? I jel zna neko koje verzije rade najbolje?
Sta ti je to "Alkoholer" ako mislis na Alcohol 120% imam verziju 1.4.7 (build 1005) radi kao san 8)Miroljub:A uz sve te programe sto imate jel koristi neko Alkoholer i CCD4 Profiler? I jel zna neko koje verzije rade najbolje?

Bas tako. A moze ovako: otvoris Clony XXL skeniras cd sa njim , on ti kaze sta ima na njemu, zatim iz njega otvoris Alkoholer kliknes na jedno dugmence i on ti pokazuje sta je Clony nasao na cd-u i onda direktno iz njega otvaras Alcohol 120, Blind, CloneCD ili Game Jack.Piraterija ®:Nije brate to Alcohol...
To je nesto drugo sto radi u "savezu" sa Alcoholom, BlindWrite-om, CloneCD_om i GameJackom. Trazi na netu i proveri. Ne radim mnogo na njemu...
Jednostavno,kad ubacim CD u VirtualDrive,umesto da pokazu stvarnu velicinu podataka,u mom slucaju 590MB,
Potom izbacuje neke greske uz napomenu da je snimanje slike pogresno i da je prepisivanje diska ponisteno.[ Inace u programu sam za Tip Podataka uzeo Securom*NEW(4.x/5.x),a kao Metodu Rezanja RAW DAO ,mada i uz ostale opcije se nista ne menja ]
Ako je problem u VirtualDrive-u,da li bi pomoglo da nabavim neku stariju verziju od ove 7-ce ili neki drugi program kojim bih mogao citati VCD fajlove sa Harda.Crni Gruja:![]()
Ljudi stvarno ne znam sta je sa ovim mojim programima.
Verujte,u poslednja 2 dana,skinuo sam sa interneta i CloneCD i Alcohol120% i BlindWrite i nisam uspeo da resim problem prebacivanja podataka sa VirtualDrive.
Jednostavno,kad ubacim CD u VirtualDrive,umesto da pokazu stvarnu velicinu podataka,u mom slucaju 590MB,
Alcohol i BlindWrite pokazuju nekih 80MB.Pored toga,
kada ipak pokusam da snimim "sliku",Alcohol odustaje od procesa i izbacuje sledeci izvestaj:
![]()
>>Prepisivanje Diska: (E:\) DVD_fcs DVD-ROM_fcs7040(0:0)
>>Mod Citanja: RAW Mod , Ignorisati greske citanja (Nemoguce citati Pod-Kanale sa diska)
>>Info Izvora : Sesija: 1, Staza: 1, Duzina: 82.4 MB
>>DPM meri preciznost : Visoko / Maksimum
>>Sacekati za DPM analizu.
>>Data Position Measurement - Utroseno Vreme: 00:00:00
>>Nemoguce naci DPM info sa diska iz uredjaja!
Potom izbacuje neke greske uz napomenu da je snimanje slike pogresno i da je prepisivanje diska ponisteno.[ Inace u programu sam za Tip Podataka uzeo Securom*NEW(4.x/5.x),a kao Metodu Rezanja RAW DAO ,mada i uz ostale opcije se nista ne menja ]
A BlindWriter cim pretisnem COPY,nilazi na gresku i izbacuje poruku:![]()
"Do you want delete partial image files?" i prekida snimanje "slike" i tako u nedogled.
Sto se tice CloneCD on odradi posao do kraja (ako
nisam potvrdio opciju da odustane od greske pri citanju ),ali naravno tako narezan disk je Audio formata i neupotrebljiv ,kao sto sam naveo u prethodnoj poruci ,iako sam vodio racuna da bas koristim opciju DATA DISK kao sto rece Piraterija ®.
Ako je problem u VirtualDrive-u,da li bi pomoglo da nabavim neku stariju verziju od ove 7-ce ili neki drugi program kojim bih mogao citati VCD fajlove sa Harda.
Nadam se,iako sam bio "malo" preopsiran,da nisam dosadan sa ovim mojim problemom,pa ako neko na osnovu prethodno izlozenog,zna kako da resim problem neka javi.
Piraterija ®:Mislim da nema potrebe bas uvek citirati ljude,pogotovu ako imaju veliki post,zbog...bla bla bla...
Dovoljno je staviti @NICK i to je to....Manje mesta zauzima...![]()
Logitech:Piraterija ®:Mislim da nema potrebe bas uvek citirati ljude,pogotovu ako imaju veliki post,zbog...bla bla bla...
Dovoljno je staviti @NICK i to je to....Manje mesta zauzima...![]()
... aj sam samo hteo da oborim rekord u poruci...buaaaa!!!!
![]()
DVD_fcs VCD-CD-RW-DVD(3:0)
Ako sam te dobro razumeo,da bi obavio kopiranje CD-a na CD,moram prvo da kreiram "sliku" na hardu, pa tek onda opcijom Image Burner narezati na CD.
Mislio sam da to moze direktno preko opcije Copy Wizard.Piraterija ® kao gost:Pa i ja imam Virtual Drive 7.11 ali kao sto sam naveo nisam eXperimentisao sa VCD na CD. Ajde narezacu veceras preko VCD-a WinXPSP1 (naravno sa zastitom) pa cu da javim rezultate.
p0z~![]()
Inace,sta je bilo sa kopiranjem sa Virtual Drive.Je li uspeo kod tebe ovaj proces ?
8)