Najbolji program za KOPIRANJE diskova...?

devillist.gif
Sesta strana...YES!!! Uvek zaboravim....Sta koristite da bi ste MP3 snimili u AUDIO formatu na disk(dal sa HDD ili sa drugog cd,nije vazno).
Imate li neki favorit za tu operaciju,neki sa nekim dobrim encoderom?

Logitech:
devillist.gif
Sesta strana...YES!!! Uvek zaboravim....Sta koristite da bi ste MP3 snimili u AUDIO formatu na disk(dal sa HDD ili sa drugog cd,nije vazno).
Imate li neki favorit za tu operaciju,neki sa nekim dobrim encoderom?

MP3 u audio? Nero slobodno. Tu nije losh i ne moze da pogesi i da hoce. A imas dosta malih programcica koji izuzetno dobro rade ovu operaciju ali da ne bi mnogo eXperimentisao slobodno Nero.
PS : rekao si mp3, ali kada je u pitanju wma nero je tu nemocan.

A mogao bi i preko Winampa 5. Ma svaki program koji pravi mp3 u audio je efikasan i ne moze da pogresi ma kakav bio. Sam proces je veoma prost pa zato postoji mali milion takvih programa na netu...

p0z~ :roll:

NAJBOLJI PROGRAM ZA KOPIRANJE DISKOVA :

Bolje reci najbolja kombinacija za kopiranje diskova i zasticenih diskova je :

Alcohol 120% 1.4.8 1222
..feat Alcoholer 4.0 beta
& ClonyXXL 2.0.1.5

Do desetog februara 2004 godine nije pronadjena zastita koju ova tri porograma nisu uspela da probiju. Napominjem da sva trojica rade u "savezu" pa tako da iz Alcoholera mozete direktno uci u Alcohol i dati mu najnovije informacije o zasticenim diskovima koje alcoholer direktno proma od ClonyXXL-a (koji otkriva sve zastite koje trenutno postoje). U slucaju da se pojavi neka nova zastita samo kliknite na update (*u clonyxxl-u*) i eto jos novijih informacija.
Dakle ako imate sva tri programa mozete biti sigurni da cete iskopirati SVAKI disk na ovom svetu (koji trenutno postoji)

Piraterija ®:
NAJBOLJI PROGRAM ZA KOPIRANJE DISKOVA :

Bolje reci najbolja kombinacija za kopiranje diskova i zasticenih diskova je :

Alcohol 120% 1.4.8 1222
..feat Alcoholer 4.0 beta
& ClonyXXL 2.0.1.5

Do desetog februara 2004 godine nije pronadjena zastita koju ova tri porograma nisu uspela da probiju. Napominjem da sva trojica rade u "savezu" pa tako da iz Alcoholera mozete direktno uci u Alcohol i dati mu najnovije informacije o zasticenim diskovima koje alcoholer direktno proma od ClonyXXL-a (koji otkriva sve zastite koje trenutno postoje). U slucaju da se pojavi neka nova zastita samo kliknite na update (*u clonyxxl-u*) i eto jos novijih informacija.
Dakle ako imate sva tri programa mozete biti sigurni da cete iskopirati SVAKI disk na ovom svetu (koji trenutno postoji)
:D :D :D :D :D

Da, tako je.
Jedine programe za koje ja znam da mogu da prave razlicite kompilacije na disku su Nero i Easy Burning 1.60a ali tema je kao sto vidite samo NAJBOLJI PROGRAM ZA KOPIRANJE DISKOVA tako da... :D

Leko, postoje neke nove igrice sa zastitom koje stare verzije Alcohola i CloneCD-a ne mogu da prepoznaju i zato izlaze nove verzije. Ali da ne bi stalno kupovao novu imas ClonyXXL koji je besplatan (za sada) i koga mozes da obnovis cim se pojavi nova zastita a rekao sam da on daje informacije Alcoholu CloneCD_u i BlindWrite-u (ali najnoviju verziju BlindWrite ne moze da prepozna). Zato ti programi rade u savezu koji je neoboriv do danasnjeg dana...

Logitech:
Koliko se secam moze i WinON da pravi kompilacije....
O,nero,sve je to lepo.Ali,da li je njegov encoder dovoljno dobar?

Ma bez brige, pazi...Ja sam narezao preko 20 diskova preko NERA sa mp3 u audio i nista ima ne fali a kvalitet zvuka ( :D ) je 192 tako da ne treba Nero previse da te brine...
U nekoj novoj verziji ce mozda biti dozvoljeno rezanje WMA na audio kao u Windows Media Player-u.

Piraterija ®:
Leko, postoje neke nove igrice sa zastitom koje stare verzije Alcohola i CloneCD-a ne mogu da prepoznaju i zato izlaze nove verzije. Ali da ne bi stalno kupovao novu imas ClonyXXL koji je besplatan (za sada) i koga mozes da obnovis cim se pojavi nova zastita a rekao sam da on daje informacije Alcoholu CloneCD_u i BlindWrite-u (ali najnoviju verziju BlindWrite ne moze da prepozna). Zato ti programi rade u savezu koji je neoboriv do danasnjeg dana...

Na koju verziju ClonyXXL mislis?Jel na 2.0.1.5,jer sledeca verzija ne podrzava "saradnju",o efikasnosti CloneCd-a govori i njegova zabrana dalje proizvodnje,poslednja verzija je 4.3.1.9.

Leka:
Piraterija ®:

Na koju verziju ClonyXXL mislis?Jel na 2.0.1.5,jer sledeca verzija ne podrzava "saradnju",o efikasnosti CloneCd-a govori i njegova zabrana dalje proizvodnje,poslednja verzija je 4.3.1.9.

Na 2.0.1.5 jer novija verzija ne postoji.
-----------------------------------------
Ne znam da li citao sve textove od pocetka ali pisalo je i to da CloneCD moze da zataji na polovini kopiranje diska ako naidje na ERROR iako je ukljucena opcija Fast Error Skip (desilo se prilikom kopiranja diska Windows Xp). Na 82% (ako se secam) , naglo je opao bafer i kopiranje je nastavljeno dalje tek posle 15min, a to se na Alcoholu nije desilo NIKADA. CloneCD je dobar, ne kazem da nije, koristio sam ga sve dok nisam nabavio Alcohol 1.4.8 1222 i od tada CloneCD samo zauzima dragoceno mesto na HDD-u... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
------------------------------------------

Ice:
jel moze neko da mi posalje na mail CloneXXL ali engleski posto sam skinuo zadnju verziju ali na nemackom koji nista nerazumem a i kao da mi neradi dobro ( izbaci ekran sa cdrom-ovima ja valjda izaberem jedan i onda trazi resetovanje i tako to u nedogled )

ClonyXXL ima vec dva jezika na raspolaganju : engleski i nemacki. Ako ti je na nemackom klikni na "Optionen/Tools" i videces posle toga nemacku i englesku zastavu. Klikni na englesku i automatski ce prebaciti na engleski jezik (ClonyXXL 2.0.1.5)

Anonymous:
Ja ne mogu da shvatim kako da pomocu nero 6 napravim kopije igara.Odgovori te mi

Pre svega uopste ti ne preporucujem kopiranje diskova preko Nera jer je taj program napravljen pretezno za stvaranje kompilacija na jednom CD-u. Znaci da mozes da narezes ta hoces.
-----------------------------------------------------
...Ali ne mozes da izkopiras sta hoces jer nero ne moze da reze diskove sa zastitom (odnosno moze, ali ne moze da je sacuva). Zato nabavi programe koji su namenjeni iskljucivo za KOPIRANJE diskova kao sto su Alcohol 120% (1.4.8 1222), CloneCD (4.3.2.2) & BlindWrite 5.
Ako si reshen da pokusas da kopiras preko Nera otvori Nero eXpress a ne Nero Start Smart i videces opciju "Copy Entire Disk" i posle ces sve ukapirati..

Back