Agent Orange
Ističe se
- Poruka
- 2.241
Imate li neki favorit za tu operaciju,neki sa nekim dobrim encoderom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Logitech:Sesta strana...YES!!! Uvek zaboravim....Sta koristite da bi ste MP3 snimili u AUDIO formatu na disk(dal sa HDD ili sa drugog cd,nije vazno).![]()
Imate li neki favorit za tu operaciju,neki sa nekim dobrim encoderom?
Piraterija ®:NAJBOLJI PROGRAM ZA KOPIRANJE DISKOVA :
Bolje reci najbolja kombinacija za kopiranje diskova i zasticenih diskova je :
Alcohol 120% 1.4.8 1222
..feat Alcoholer 4.0 beta
& ClonyXXL 2.0.1.5
Do desetog februara 2004 godine nije pronadjena zastita koju ova tri porograma nisu uspela da probiju. Napominjem da sva trojica rade u "savezu" pa tako da iz Alcoholera mozete direktno uci u Alcohol i dati mu najnovije informacije o zasticenim diskovima koje alcoholer direktno proma od ClonyXXL-a (koji otkriva sve zastite koje trenutno postoje). U slucaju da se pojavi neka nova zastita samo kliknite na update (*u clonyxxl-u*) i eto jos novijih informacija.
Dakle ako imate sva tri programa mozete biti sigurni da cete iskopirati SVAKI disk na ovom svetu (koji trenutno postoji)
p0z~![]()
Logitech:Koliko se secam moze i WinON da pravi kompilacije....
O,nero,sve je to lepo.Ali,da li je njegov encoder dovoljno dobar?
Piraterija ®:Leko, postoje neke nove igrice sa zastitom koje stare verzije Alcohola i CloneCD-a ne mogu da prepoznaju i zato izlaze nove verzije. Ali da ne bi stalno kupovao novu imas ClonyXXL koji je besplatan (za sada) i koga mozes da obnovis cim se pojavi nova zastita a rekao sam da on daje informacije Alcoholu CloneCD_u i BlindWrite-u (ali najnoviju verziju BlindWrite ne moze da prepozna). Zato ti programi rade u savezu koji je neoboriv do danasnjeg dana...
Leka:Piraterija ®:Leko, postoje neke nove igrice sa zastitom koje stare verzije Alcohola i CloneCD-a ne mogu da prepoznaju i zato izlaze nove verzije. Ali da ne bi stalno kupovao novu imas ClonyXXL koji je besplatan (za sada) i koga mozes da obnovis cim se pojavi nova zastita a rekao sam da on daje informacije Alcoholu CloneCD_u i BlindWrite-u (ali najnoviju verziju BlindWrite ne moze da prepozna). Zato ti programi rade u savezu koji je neoboriv do danasnjeg dana...
Na koju verziju ClonyXXL mislis?Jel na 2.0.1.5,jer sledeca verzija ne podrzava "saradnju",o efikasnosti CloneCd-a govori i njegova zabrana dalje proizvodnje,poslednja verzija je 4.3.1.9.
Ice:jel moze neko da mi posalje na mail CloneXXL ali engleski posto sam skinuo zadnju verziju ali na nemackom koji nista nerazumem a i kao da mi neradi dobro ( izbaci ekran sa cdrom-ovima ja valjda izaberem jedan i onda trazi resetovanje i tako to u nedogled )
:?

Anonymous:Ja ne mogu da shvatim kako da pomocu nero 6 napravim kopije igara.Odgovori te mi
Ja! 8) 5.5.10.14 ali express.milospv:eh, znam ko ima Orginalni Nero 5.5![]()