Trandaiflko
Aktivan član
- Poruka
- 1.572
A тај Сафари, какав је он? Чему налик?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je Apple-ov browser, podrzan samo na Mac racunarima.A тај Сафари, какав је он? Чему налик?
Хвала, да не губим време гледајући какав је.To je Apple-ov browser, podrzan samo na Mac racunarima.
Nijedan od tih.koji je po vama najbolji internet browser?
1.opera
2.internet explorer
3.google chrome
4.mozilla firefox
![]()
Vise volim derivate .обрни, окрени - фајерфокс
Ubedljivo najbolji ako hoces privatnost na internetu. Testirao ga, ne otvaras mnogo tabova nego koristis istoriju, ekstenzije za privatnost najbolje.A тај Сафари, какав је он? Чему налик?
Preteruje Google sa servisima.Sa telefonima su bezobrazno preterali!
Који броуѕер?Onda pogledam lindzu koji je 64bitni i pri istoj upotrebi ali sa više otvorenih tabova pri surfu, 1,5gb...![]()
FF ne poshtuje privatnost, ali mi treba zbog toga da mogu da pristupim FB.Probao sam popriličan broj,ali verujte svaki od njih ima poneku manu,tako da sam se vratio na Mozillu.
Isto Hrom.Који броуѕер?
A kako gledaš?Brate, kako to kod tebe, hrom jede memoriju, ali zavisi koji sajt posetjujesh. Meni recimo samo "benchmark" pojede giga i po rama u Safariju.
Vise ne razmisljam o tome.Nemam nalog na FB,ali mi Mozilla odgovara kao pretrazivac.Bilo je verzije oko 50 i neke do 60 i neke kada je brljavio kao lud,a posle 72-ge je pocelo kako treba.To dal me neko prati i prisluskuje,uopste me ne tangira.Nemam sta da krijem,a pisem sta mislim.FF ne poshtuje privatnost, ali mi treba zbog toga da mogu da pristupim FB.