Lucky :)
Gost
- Poruka
- 9.414
Sto je to tako hitno, ajde dogg dodji na taj glupi msn!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tkacio:
.
)..
pa eto nekog na slicnoj izlozbi 
Да вам ја нешто кажем:
изложба је имала слаб одзив, да ли због лошег времена или незаинтересованости власника мешанаца па се зато и стиче такав утисак! И ово мало што их је било било их је разноразних. Мени је било мало незгодно да идем од једног до другог и сликам сваког понаособ, па сам зато сликала тако како сам сликала. Кад се дође на такву једну манифестацију, глупо је рећи за неког пса да је ружан или леп - мешанци су такви какви су. Манифестација је искључиво хуманитарног карактера и уопште није битно да ли пас добија пехар, да ли добија титулу, ми смо дошли искључиво ради дружења и забаве (оно хумано се подразумева), тако да ....
Мина, какви год да су ти пси, ти их волиш такве какве су! И штета што ниси могла да дођеш! Ни моја Ели није била баш сјајна у понашању, распомамила се од толике количине паса, нисам могла да је смирим да буде у месту, па ником ништа. Многима се допала. Онај сладак пас, Ћуфта, јесте овако јако симпатичан али како је победио у категорији весело штене? Лепо је само прошетао бином, ништа посебно, ни грама од веселости, тако да не треба обраћати пажњу на такве ствари.
Ја сам јако срећна што сам била тамо и што сам упознала Алал (која је оставила на мене изузетно позитиван утисак, а и чула сам за њу лепе ствари), што су поред мене били и моја породица и пријатељи које ценим. Драго ми је да сам упознала и Љиљу!
meni je mnogo mili sto sam upoznala i tebe (i eli naravno) i fibi E pa nameravala samЈао, па што ниси пришла?![]()

A moja Zone nacisto prehladjena, povracala jutros i imala temperaturu, tako da smo mi umesto na izlozbi bili kod veta ... a taman sam se juce nadala da ce joj biti bolje.I eto, propade nam ova prilika, to vam je kao sa malom decom, kad su moji bili mali, svaki nas planiran i zeljen izlazak je dolazio pod znak pitanja zbog njihove iznenadne bolesti...
Jedva cekam da vidim slike, kad vec ni ja sama nisam bila tamo ...

bas vam je bilo super!
aliiskreno ja sam ocekivala da cu na slikama da vidim gomilu mesanaca.onih najobicnijih..
izgleda da bih se ja tamo samo izblamirala..moji kucici totalni nisu rasni..cini mi se kao da su skoro svi imali rasne pse..i par mesanaca alli lepih ko lutke..
ove moje dve..lepe su i one..al rekoh bice malih cudovista...
Зашто си овако одреаговао? Тотално ти је безвезе.
brzo bi se udruzilineeeeeeee bi se svadjali, i meš i harras su pitomcibrzo bi se udruzili
Ма ок је, Мими, само се мало шалимо! Наравно сваки пас другачије реагује. Имала сам пекинезера није било шансе да се не потуче са другим мужјаком, али су зато мачке могле да шетају испред њега као од шале, ништа се не би десило. Рот, опет, није био одушевљен дружењем, али није смео да први нападне нити да одреагује док му не дозволим. Сумњам да би са њим пала игра са Харасом и Мешом. Што јес, јес!

Ali Mico, on ima neko skin condition, da ga ne krstim nekako gore. Da ne širim diskusiju na temu genetike, ja bih te mutante tipa golokožih pasa i kratkonoge živine istrebila i to bi bio akt milosrđa.