Najave izložbi pasa!

Gledam ove fotkice i moram da vas pohvalim sto ste tako lepo sve odradili i preneli nam delic te lepe atmosfere - kad vec nismo bili tamo, da i mi malo uzivamo. :klap:
Inace sam ovih dana u haosu, jer (pored ostalog) Dona je bu teranju i svi komsinski dzukci se okupljaju ispred kuce! Sve smo zatarabili, svaki delic ograde pregledali da niko ne moze unutra i Donu ostavili u dvoristu od recimo 5 ujutro do 9-10. Zamislite uzas kad sam pogledala kroz prozor i videla nekog novog frajera u mom dvoristu :otkacio::dontunderstand:.
Ispostavilo se da je badza preskocio ogradu visoku 1,60m!
Drugog (malac je presladak: mali, crn, cupav... ma lutka!) ne mozes da odvojis od kapije... Samo sedi i povremeno zacvili (tuga jdna! :cry:)..
Htedoh reci da je moguce da je onaj sto je preskocio ogradu "nesto" i uradio :confused:... p cemo imati kombinaciju :rotf: pa eto nekog na slicnoj izlozbi :whistling:

Да вам ја нешто кажем:

изложба је имала слаб одзив, да ли због лошег времена или незаинтересованости власника мешанаца па се зато и стиче такав утисак! И ово мало што их је било било их је разноразних. Мени је било мало незгодно да идем од једног до другог и сликам сваког понаособ, па сам зато сликала тако како сам сликала. Кад се дође на такву једну манифестацију, глупо је рећи за неког пса да је ружан или леп - мешанци су такви какви су. Манифестација је искључиво хуманитарног карактера и уопште није битно да ли пас добија пехар, да ли добија титулу, ми смо дошли искључиво ради дружења и забаве (оно хумано се подразумева), тако да ....

Мина, какви год да су ти пси, ти их волиш такве какве су! И штета што ниси могла да дођеш! Ни моја Ели није била баш сјајна у понашању, распомамила се од толике количине паса, нисам могла да је смирим да буде у месту, па ником ништа. Многима се допала. Онај сладак пас, Ћуфта, јесте овако јако симпатичан али како је победио у категорији весело штене? Лепо је само прошетао бином, ништа посебно, ни грама од веселости, тако да не треба обраћати пажњу на такве ствари.
Ја сам јако срећна што сам била тамо и што сам упознала Алал (која је оставила на мене изузетно позитиван утисак, а и чула сам за њу лепе ствари), што су поред мене били и моја породица и пријатељи које ценим. Драго ми је да сам упознала и Љиљу!

:) meni je mnogo mili sto sam upoznala i tebe (i eli naravno) i fibi :D drustvo ne samo sa klj, nego nekadasnje sa fotografije ;) gde je nekada bilo lepo boraviti kao i na klj... sada bas i nije...

A moja Zone nacisto prehladjena, povracala jutros i imala temperaturu, tako da smo mi umesto na izlozbi bili kod veta ... a taman sam se juce nadala da ce joj biti bolje.:( I eto, propade nam ova prilika, to vam je kao sa malom decom, kad su moji bili mali, svaki nas planiran i zeljen izlazak je dolazio pod znak pitanja zbog njihove iznenadne bolesti...

Jedva cekam da vidim slike, kad vec ni ja sama nisam bila tamo ...

Poznat scenario, meni je Milica slinava tako da nisam smela da je ostavljam samo da bih se sa džukelom smucala po BG i družila se sa ekipom sa foruma, ma kako da sam želela... :sad2:

bas vam je bilo super!
aliiskreno ja sam ocekivala da cu na slikama da vidim gomilu mesanaca.onih najobicnijih..
izgleda da bih se ja tamo samo izblamirala..moji kucici totalni nisu rasni..cini mi se kao da su skoro svi imali rasne pse..i par mesanaca alli lepih ko lutke..
ove moje dve..lepe su i one..al rekoh bice malih cudovista...

Da, i ja sam snimila da su uglavnom u tipu neke rase, uglavnom onih malih terijera tipa tibetanaca, vestija, skaja... Dosta je i mešanaca iz IX FCI... Gizmo uopšte ne bi odudarao, samo bi se pod garant posvađao sa Harasom i Mešom jer ne podnosi velike mužijake osim labradora. Ali viša sila! Nego, vama dvema (tebi i Mici) nije palo na pamet, kad smo vam već razradile plan kako vozom do tamo, da iskoristite tu opciju? Da vreme i Mimi nisu ovako slinavi, Gizmo i ja bi možda i došli, vozom se voze za pola karte bez frke.

A и сама изложба је била у близини железничке станице. Штета! Ма боље ћемо се организовати следећи пут, предлажем Mushu да има у виду неку пролећну изложбицу, ако је изводљиво!

neeeeeeee bi se svadjali, i meš i harras su pitomci :hahaha: brzo bi se udruzili

Ali je Gizmo matori baksuz sa artritisom u začetku, niti voli druge mužijake, niti bi mu prijala grublja igra... Šta da radim, jednostavno je takav pas. I jako je uobražen! Ali to ne menja činjenicu da ga volim skoro najviše na svetu, možda čak odmah posle moje Milice.

Ма ок је, Мими, само се мало шалимо! Наравно сваки пас другачије реагује. Имала сам пекинезера није било шансе да се не потуче са другим мужјаком, али су зато мачке могле да шетају испред њега као од шале, ништа се не би десило. Рот, опет, није био одушевљен дружењем, али није смео да први нападне нити да одреагује док му не дозволим. Сумњам да би са њим пала игра са Харасом и Мешом. Што јес, јес!

Ма ок је, Мими, само се мало шалимо! Наравно сваки пас другачије реагује. Имала сам пекинезера није било шансе да се не потуче са другим мужјаком, али су зато мачке могле да шетају испред њега као од шале, ништа се не би десило. Рот, опет, није био одушевљен дружењем, али није смео да први нападне нити да одреагује док му не дозволим. Сумњам да би са њим пала игра са Харасом и Мешом. Што јес, јес!

mili kako si to uspela da ga naucis?

Па, стекла сам контролу над својим псом .... дресура и само дресура. И била сам алфа, јер је или он или ја. Таква је раса. Значи, приђе му пас који се костреши на њега, ја кажем "неее" док газда не дође и ништа се не деси. Ако дође до туче, чим приђемо да раздвојимо псе само викнем "пусти" и одмах га оставља.

Back