Najave izložbi pasa!

E ljudi, izlozba je bila super, samo mi zao sto nisam povela Gala, al eto nisam imala hrabrosti.:cry: Da je dosao on i da je Alal povela Gileta bilo bi kuku jao:dash::hahaha: Upoznala sam Ljilju i njena dva sina(Meša i Miloša:D), malu Eli(cicu Mili znam),Dogga i njegovo pseto naravno znam. Svi ste rekli da cete doci i na kraju nista:???: Necu vise da se igram sa vama:evil:

Meš se zahvaljuje na ono "dva sina":rotf:

uuuuuu....blago tebi!!!!!! Hocu jaaaaa!!!:eek::ok:
ja sam gledala ajkulu odozgo,tako da nisam mogla da joj vidim oko!:confused:
i buljila sam na pijaci u Budvi u ajkulino mrtvo oko,al to se ne vazi:(

kad se namestis kako treba, prilepis ruke i nos na staklo, ona ide pravo na tebe... polako...pa se okrene pa kad pliva pored tvoje face uz staklo uspori malo (oko joj je bocno) i pogleda te na kratko, pa ubrza dalje... nije decko mogo da me odlepi od stakla kao malo dete sam bila... ja i moja nocna mora hipnotisane... tiger shark je bila btw... a akvatijum im je ludilo...

kad se namestis kako treba, prilepis ruke i nos na staklo, ona ide pravo na tebe... polako...pa se okrene pa kad pliva pored tvoje face uz staklo uspori malo (oko joj je bocno) i pogleda te na kratko, pa ubrza dalje... nije decko mogo da me odlepi od stakla kao malo dete sam bila... ja i moja nocna mora hipnotisane... tiger shark je bila btw... a akvatijum im je ludilo...

mogu da zamislim:)
eh pa i ja cu jednog dana tako...samo koliki sam moron ja bi uskocila da plivamo zajedno:rumenko:

Uh, a meni su noćna mora bull sharks, one i tigraste napadaju najveći broj ljudi, velike bele su izašle na loš glas zbog filma. Inače, bikovi mogu da plivaju ko zna koliko uzvodno rekom, u Indiji i u slivu Amazona od njih strada ljudi otprilike koliko od morskih krokodila i pitona/kajmana i anakondi.

Meni su sve ajkule nocna mora, kad sam bila nesto mladja bila je u prirodnjackom muzeju na kalishu neka preparirana ajkula, zauzela je prakticno celu sobu, a ja nisam smela da prodjem ispred nje.:lol: Kod repa jos i nekako, al' kod njuske nikako. Mada mi iskustvo od alal zvuci vrlo interesantno, nisam bas sigurna da bih smela to da uradim...

Ma nisi luda, nego nemas razloga da ih se plasis. Ja nemam pojma odakle mi toliki strah od ajkula kada nikada nijednu nisam videla uzivo (osim te preparirane, al' to se ne racuna). I na slikama mi izgledaju jezivo. Nista drugo iz zivotinjskog sveta me ne plasi na taj nacin kao one. Naravno ne bih volela da nestanu sa lica zemlje, i bas se nerviram kad procitam da ih trebe kako sitgnu a sve uz izgovor da ih ima koliko hoces.
Nego videste li onaj klip na youtube izvadjen iz emisije na diskaveriju kada je onog poznavaoca bull ajkula jedna lepo zgrabila za list noge i pred svima pocela da ga vuce za sobom...jezivo.:eek:

ova alal je muchiteljka...hipnotise jadne....ajkule :plez:
sve cu orki da prenesem....i petu cu da kontaktiram....

:hahaha: pa sto samo ja od nje nocne more da imam, moze ona malo i mene da sanja i prica preznojavajuci se onim sitnijim ajkulama iz akvarijuma: "kakava nocna mora... opet sam je sanjala... jeza. one kratke shishke, zalepila buljave oci uz staklo a nos joj kao u praseta isto tako prilepljen i bulji i bulji i bulji u mene a ja jadna nisam ni donji ves obukla buahahaha...a ona izbecena bulji i dalje..."
:hahaha:

A jel oce ta ajkula da se zakuca u staklo ili samo mirno gleda?Jel znate da je u Australijji lov na ajkule dozvoljen,ako se koristite nozem bar je tako receno u onim emisijama onog Francuza.Zaboravih mu ime.

nece :lol: elegantno skrene skoro pod pravim uglom... u sustini ona te jasno vidi tek kad si joj s boka zbog polozaja ociju...

@mina-skretosmo sa teme, desava se... necemo vise ovo sve moze na chat temu da ide vilus...

Back