Nacizam vs komunizam

U kom društvenom uređenju bi ste više voleli da živite ?

• Nacističkom

• Komunističkom

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
Па...нацизам је барем државотворан, ствара јединство нације (мада на помало болестан начин), док комунизам није државотворан јер разграђује државу кроз класе и интернационализам...

Jok, ti si ... pa i jesi po onom krstu iza. A i sam si napisao da ti je naci bolji. Voleo bih da objasnis vezu satanista i komunista.
Хехе, ја нисам наци а тај крст је хришћански.
А овај лик је клерофашиста.:mrgreen:

Усташе су обични злочинци, немају они везе са НС-ом, само су искористили рат да се обрачунају са србским народом.

Комунизам је антитеизам, самим тим и сатанизам.

Па...нацизам је барем државотворан, ствара јединство нације (мада на помало болестан начин), док комунизам није државотворан јер разграђује државу кроз класе и интернационализам...

Za razliku komunizma gde suverenost pripada narodu tako da podjednak deo suverenosti pripada svakom pojedincu, kod nacizma se velica nacija gde se suverenost gradjana prenosi na apstraktni pojam nacije koji zatim prisvaja diktator.

Komunizam izlaz iz ekonomske krize trazi u radnim akcijama, a nacizam u gasnim komorama.

jel bi hteo molim te da nam malo objasnis znacenje svog avatara...ko je ovaj momak i taj znak iza njega da te bolje razumemo?
Корнелије З. Кодреану, румунски православац, борац против комунизма и демократије.
Вођа "Гвоздене Гарде, св. арханг. Михаила".:)

Za razliku komunizma gde suverenost pripada narodu tako da podjednak deo suverenosti pripada svakom pojedincu, kod nacizma se velica nacija gde se suverenost gradjana prenosi na apstraktni pojam nacije koji zatim prisvaja diktator.
Тотално погрешна поставка. Комунизам разграђује и нацију и културу, иидентитет, док у нацизму то све јача.

Komunizam izlaz iz ekonomske krize trazi u radnim akcijama, a nacizam u gasnim komorama.
:rotf:..Значи, 1991. у Југославији биле радне акције на све стране?..:lol:

Уби те патетика. :roll:

Не браним га већ само констатујем да је своју земљу подигао из пепела.
То је необорив факт.

hamburg-bombing.jpg

Хехе, ја нисам наци а тај крст је хришћански.
А овај лик је клерофашиста.:mrgreen:

Усташе су обични злочинци, немају они везе са НС-ом, само су искористили рат да се обрачунају са србским народом.

Комунизам је антитеизам, самим тим и сатанизам.
Zelja za istrebljenjem nekog naroda upravo potpada pod nacizam. Atoizam s satanizmom nema nikakve veze, dosta si ti toga pobrkao.

Taj krst s tockom je na popisu simbola, ne znam da li smem to da stavim ovde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back