Sicilijanac
Domaćin
- Poruka
- 4.825
Ali komunizam je narod voleo,dok ovo drugo i ne bas...Комунизам је сатански а национал-социјализам пагански.
Дакле, мање зло је НС.
A znas li zasto je narod voleo komunizam?Zato sto je cinio dobro...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali komunizam je narod voleo,dok ovo drugo i ne bas...Комунизам је сатански а национал-социјализам пагански.
Дакле, мање зло је НС.
Ali komunizam je narod voleo,dok ovo drugo i ne bas...

Волели су Немци Хитлера итекако, дао им је слободу, подигао земљу из пепела..Ali komunizam je narod voleo,dok ovo drugo i ne bas...
Gde bi ste više voleli da živite, u kom društvenom uređenju ?

On?Pa Hitler ih je unisti bree...Волели су Немци Хитлера итекако, дао им је слободу, подигао земљу из пепела..
Него, да се вратимо лепшим темама, ево ми рођаке http://www.vesti-online.com/Scena/Soubiznis/53365/Od-izbeglice-do-mis-Mejna
![]()
Волели су Немци Хитлера итекако, дао им је слободу, подигао земљу из пепела..
Него, да се вратимо лепшим темама, ево ми рођаке http://www.vesti-online.com/Scena/Soubiznis/53365/Od-izbeglice-do-mis-Mejna
![]()
Комунизам је сатански а национал-социјализам пагански.
Дакле, мање зло је НС.

On?Pa Hitler ih je unisti bree...
..Човек је опоравио Немачку, створио независну економију и зато га јевреји увукли у светски рат...Jok, ti si ... pa i jesi po onom krstu iza. A i sam si napisao da ti je naci bolji. Voleo bih da objasnis vezu satanista i komunista.Усташе нису били НС.
Ti branis Hitlera?Coveka koji je ubijao mozda cak i tvoju familiju.....Човек је опоравио Немачку, створио независну економију и зато га јевреји увукли у светски рат...
Хехе, ја нисам наци а тај крст је хришћански.Jok, ti si ... pa i jesi po onom krstu iza. A i sam si napisao da ti je naci bolji. Voleo bih da objasnis vezu satanista i komunista.

..Човек је опоравио Немачку, створио независну економију и зато га јевреји увукли у светски рат...
Уби те патетика.Ti branis Hitlera?Coveka koji je ubijao mozda cak i tvoju familiju...
Daj, to lupetanje za Rusiju je oboreno na ovom forumu mnogo puta. A i za Srbiju naravno.У Русији су комунисти побили око 50 милиона људи а у Србији око 100 хиљада.
А уништили су и државнотворност Србије и национални идентитет.
Па...нацизам је барем државотворан, ствара јединство нације (мада на помало болестан начин), док комунизам није државотворан јер разграђује државу кроз класе и интернационализам...
Корнелије З. Кодреану, румунски православац, борац против комунизма и демократије.jel bi hteo molim te da nam malo objasnis znacenje svog avatara...ko je ovaj momak i taj znak iza njega da te bolje razumemo?

Напротив.Daj, to lupetanje za Rusiju je oboreno na ovom forumu mnogo puta. A i za Srbiju naravno.
Корнелије З. Кодреану, румунски православац, борац против комунизма и демократије.
Вођа "Гвоздене Гарде, св. арханг. Михаила".![]()
Daj, to lupetanje za Rusiju je oboreno na ovom forumu mnogo puta. A i za Srbiju naravno.
Тотално погрешна поставка. Комунизам разграђује и нацију и културу, иидентитет, док у нацизму то све јача.Za razliku komunizma gde suverenost pripada narodu tako da podjednak deo suverenosti pripada svakom pojedincu, kod nacizma se velica nacija gde se suverenost gradjana prenosi na apstraktni pojam nacije koji zatim prisvaja diktator.
Komunizam izlaz iz ekonomske krize trazi u radnim akcijama, a nacizam u gasnim komorama.
..Значи, 1991. у Југославији биле радне акције на све стране?..
Уби те патетика.
Не браним га већ само констатујем да је своју земљу подигао из пепела.
То је необорив факт.
Уби те патетика.
Не браним га већ само констатујем да је своју земљу подигао из пепела.
То је необорив факт.
Zelja za istrebljenjem nekog naroda upravo potpada pod nacizam. Atoizam s satanizmom nema nikakve veze, dosta si ti toga pobrkao.Хехе, ја нисам наци а тај крст је хришћански.
А овај лик је клерофашиста.
Усташе су обични злочинци, немају они везе са НС-ом, само су искористили рат да се обрачунају са србским народом.
Комунизам је антитеизам, самим тим и сатанизам.