Dokle su stigli oni Vučićevi pešaci sa Kosova?

Питај учитељицу.
Што, ти не знаш?
Срби са Космета, да би изашли са Космета у Србију, морају да имају личну карту Републике Косово.
То је њима вучић дао.
Ето, сад знаш и ти.

Што, ти не знаш?
Срби са Космета, да би изашли са Космета у Србију, морају да имају личну карту Републике Косово.
Ето, сад знаш и ти.
Ma lažu dušmani :mrgreen: nesrbi kleti :mrgreen:

Jer 30 godina gradimo državu na mržnji prema drugima, strahu od drugih i veličanju pogrešnih ljudi. Ne bi to bilo problem, lepo je poštovati svoju prošlost da to nisu bili samo paravani kojima su krili svoje krađe. Dok mi mrzimo, oni kradu. Dok je narod ratovao i ubijao se, oni su se bogatili. I dalje ti nije jasno zašto mi više smeta sns lopov od Edina iz Pazara koji mi ništa nije ukrao?
Činjenica je da su nam Hrvati dokazani neprijatelji.Takođe je činjenica da su blokaderi išli po savet u skupštinu EU kod Picule(Hrvat) i Bartulice (Hrvat) po mišljenje,a mrze svoje sugrađane koji drugačije misle i koji eto podržavaju SNS.Što će reći da su lažovi na max level.Srbi ne mrze,samo pamte šta nam je ko učinio,a tako i treba da bude.Blokaderi i njima slični otvoreno pluju po Srbima iz RS jer glasaju za SNS,ali nemaju problem da se grle sa Pazarcima koji nose zastavu Sandžaka koji inače ne postoji.

Znači, normalno je da neko finansira 2 000 000 stanovnika, recimo? Cifru sam odokativno iznela, da ne bude da uvećevam broj pristalica studenata..
Pa ne znam da li je normalno,ali znam da je sumnjivo da deo stanovništva otvoreno mrzi i ponižava ostatak stanovništva koji nije uz njih.Ne radi se o finansiranju,nemoj podmetati.Radi se o otvorenoj mržnji svojih sugrađana dok se odlično slažu sa Hrvatima i onima dole koji su za stvaranje Sandžaka.TO bode oči.

Činjenica je da su nam Hrvati dokazani neprijatelji.Takođe je činjenica da su blokaderi išli po savet u skupštinu EU kod Picule(Hrvat) i Bartulice (Hrvat) po mišljenje,a mrze svoje sugrađane koji drugačije misle i koji eto podržavaju SNS.Što će reći da su lažovi na max level.Srbi ne mrze,samo pamte šta nam je ko učinio,a tako i treba da bude.Blokaderi i njima slični otvoreno pluju po Srbima iz RS jer glasaju za SNS,ali nemaju problem da se grle sa Pazarcima koji nose zastavu Sandžaka koji inače ne postoji.
Činjenica je i da su nam Nemci bili neprijatelji pa nisam primetila da se beži od njih...takođe je činjenica da AV sarađuje sa apsolutno svim EU predstavnicima, ima odličnu saradnju sa Hrvatskim premijerom, je l se to računa isto? I da ti ponovim, zastava Pazara je državno priznata zastava manjine u Srbiji, imaju zakonsko pravo na Dan zastave kao praznik.Sandžak je izraz koji koriste mnogi Srbi, ne smtrajući da su time pristalice otcepljenja. Potenciranje na takvim stvarima je takođe dimna zavesa za mnogo gore stvari koje se čine u ime Ace Srbina.

Pa ne znam da li je normalno,ali znam da je sumnjivo da deo stanovništva otvoreno mrzi i ponižava ostatak stanovništva koji nije uz njih.Ne radi se o finansiranju,nemoj podmetati.Radi se o otvorenoj mržnji svojih sugrađana dok se odlično slažu sa Hrvatima i onima dole koji su za stvaranje Sandžaka.TO bode oči.
Jer normalni Srbi cene ljude prema tome koliki su ljudi a ne u kojoj su stranci ili u kom gradu.

Као ти која си тврдила да им треба пасош да би ушли у Србију.
1000011553.jpg

Potenciranje na takvim stvarima je takođe dimna zavesa za mnogo gore stvari koje se čine u ime Ace Srbina.

Нисам упознат са оваквим "димним завесама" према неком ко није Србин а да то чини Вучић или неко у његово име. Хоћеш ли ми навести неке од њих?

Нисам упознат са оваквим "димним завесама" према неком ко није Србин а да то чини Вучић или неко у његово име. Хоћеш ли ми навести неке од њих?
Glavni ortaci u mnogim krimi oblastima su pripadnici raznih naroda.Oni nemaju problem sa ''bratstvom i jedinstvom'' :D

Back