- Poruka
- 11.573
On je Bugarin koji ne zna bugarski,da budemo precizni.
.
Па живи у Србији...како да зна

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je Bugarin koji ne zna bugarski,da budemo precizni.
.
Pa to kod Srba ima isto.
Na moju zalost.
Vala i ti si pristanik nekih novih teorija.
O kakvim teorijama je reč ? Ti se barem trudiš da očuvaš svoj jezik...![]()
Pa o onima da su Srbi od vajkana ovde gde su.
Nemam nista protiv da verujes, vec da smatras one koji ne misle tako idiotima (ili mi se tako cini).
To nije ništa novo, naprotiv. Na osnovu čega si to zaključio ?![]()
Da malo razjasnim....
Kvantitativno, kako kod Madjara tako i kod Bugara genetski azijato-mongoli (haplogupa C i Q) daleko od toga da su bili dominantni. Veci deo proto-bugara je pripadao haplogrupi R1b koja je poreklom srednjeazijska ali se smatra evropeidnom.
Dobro dal su Bugari kad su dosli na balkan tako izgledali je tesko dokazati.
Ipak ima dosta primera naroda koji se izgled evropeizuje maltene uz put (Huni).
bugari izgledaju manje vise kao moderni turci
Kakve veze ti Turci za ataiskim Turcima imaju.
nikakve verovatno ,.nisam hteo to da kazem ,vec sam reko ovako bzvz da fizicki bugari imaju slicnosti ....
Typical Serbian examples of racism and ignorance. Go on, your discussion is really entertaining!
![]()
Mađari žuta rasa? Pa još istorijska činjenica?
Mađari nisu žuta rasa. Nisu ni mongolskog porekla i manje-više u ozbiljnoj istoriografiji se to zna. Priča o Mađarima kao narodu mongolskog porekla je zasnovana na mitu o Atili Hunskom kao rodonačelniku dinastije Arpadovaca, što su izmislili sami Arpadovci. Inače, kakve veze Mađari imaju sa Mongolima - niti liče, niti im je jezik takav, a evo kažu da ni genetska istraživanja to ne potvrđuju, mad ja na ta genetska istraživanja dve pare ne dajem.
Mađari žuta rasa? Pa još istorijska činjenica?
Mađari nisu žuta rasa. Nisu ni mongolskog porekla i manje-više u ozbiljnoj istoriografiji se to zna. Priča o Mađarima kao narodu mongolskog porekla je zasnovana na mitu o Atili Hunskom kao rodonačelniku dinastije Arpadovaca, što su izmislili sami Arpadovci. Inače, kakve veze Mađari imaju sa Mongolima - niti liče, niti im je jezik takav, a evo kažu da ni genetska istraživanja to ne potvrđuju, mad ja na ta genetska istraživanja dve pare ne dajem.
Typical Serbian examples of racism and ignorance. Go on, your discussion is really entertaining!
![]()
Da malo razjasnim....
Kvantitativno, kako kod Madjara tako i kod Bugara genetski azijato-mongoli (haplogupa C i Q) daleko od toga da su bili dominantni. Veci deo proto-bugara je pripadao haplogrupi R1b koja je poreklom srednjeazijska ali se smatra evropeidnom.
Jedan moj drugar je dobio u Šutki za sardinu, a i picajzle gratis.Sada se bojim da cemo da okrenemo ovu temu na genetiku.
Kod Cigana/Roma u Makedoniji su nasli cini mi se 3-4% I2a2. Ajde da pogadjamo kako je to moguce?![]()