Serdecnij
Ističe se
- Poruka
- 2.902
Njima nema pomoći.
Samo manastir.

....sto su upecale - upecale su 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njima nema pomoći.
Samo manastir.

....sto su upecale - upecale su 
Ako nije znala sa 20, neće ni sa 30
uze mi slova sa tastature...
ne zuri se meni....nadam se da necu brzo spoznati to loodilo...
uze mi slova sa tastature...
Stalno reklamiraju te famozne 30-te i vansvemirski seks....ne zuri se meni....nadam se da necu brzo spoznati to loodilo...
![]()
spoznaćeš ga kao i sav ostali svet - kada za to dodje vreme, naravno da netreba žuriti i onako godine dodju same od sebe.
Misliš, smrt nam je bliža sutra, nego danas.
sa 30 ti je bolje da trazis lep mrtvacki sanduk nego frajera nemo da gajis iluzije sine

moje maleno
Ko podize temu da s*****va posten svet i plasi babarogama?
Ko zna- zna.
Druga je stvar sto se ponuda menja...
![]()

naci frajera u 30.-oj,moguce ili ne?
Jes', malo morgen.Ne menja se ponuda, nego ti sise više vise, kao i guza.
Jes', malo morgen.
Ja sam sve lepsa i lepsa i nista mi ne visi.
Nego se ponuda promenila, drugacije muskarce gledas sa 30, vise znas i vise trazis...

Nije to sto mislis.....sidji sa shtikli malo ......................![]()

Nije to sto mislis
Danas sam u starkama
Znas kako devojcice biraju decake, da je sladak, da slusaju istu muziku, da je romantican...
Kad si stariji drugacije vidis ljude, neku sustinu brze provalis, ko se folira, ko vredi za drugara, za ljubavnika, za momka...
Nije to sto mislis
Danas sam u starkama
Znas kako devojcice biraju decake, da je sladak, da slusaju istu muziku, da je romantican...
Kad si stariji drugacije vidis ljude, neku sustinu brze provalis, ko se folira, ko vredi za drugara, za ljubavnika, za momka...

j.ebes mi sve,sacu ja da ucinim jedan gest od koga ce naglo da mi poraste popularnost pa cu da vidim ko mi se najvise javlja
ti lesevi od 30 godina ili piletina pa da vidimo ko je ko
Hrabra, nisam te prepoznao. Sto su ti doooobre sise na avatru.