naci tipa u 30.-oj

• Začetnik teme birgita -2
  • Datum pokretanja
:per:

....dobra prilika aaaaaaaaa ,pa trazish nekog sa dobrim genima sa diplomom da su njegovi bili diplomate he he .......keenjam ubishe me komarci u 30 tim ............:per::per::hahaha:
Ma jok, ja jos nemam 30.
A kad budem htela ja cu da nadjem nekog seljaka, zdravog u glavu i vrednog, da pravimo zdravu i lepu decu.
Skromna sam ja.
Ionako nam sela pusta, a i puna nezenja :lol:

Nije to sto mislis :)
Danas sam u starkama :)
Znas kako devojcice biraju decake, da je sladak, da slusaju istu muziku, da je romantican...
Kad si stariji drugacije vidis ljude, neku sustinu brze provalis, ko se folira, ko vredi za drugara, za ljubavnika, za momka...

olala, onda i ja sam kao neka devojcica, posto gledam riba da je slatka da slusa istu muziku i da je romanticna :-)

.a sad malo bajki ...................he he selo sa glavnom ulicom strahinjica bana...........:per:
Jes', pa nisam ti ja iz BGa. Ja sam provincijalka, vidis valjda :hahaha:

ko ima 30 ?
on
ona

šta s dešava ovde ?
Girly podigla temu, ne znam zasto, da se posvadjemo hihi...
Ona je ionako daleko od 30. :)

.yebemo se izmedju 30 i 40 pa ko pretekne .........:per::per:
Nisam znala da to radimo, :eek: cek, a gde je zastita :ceka:

olala, onda i ja sam kao neka devojcica, posto gledam riba da je slatka da slusa istu muziku i da je romanticna :-)
Epa, druze, ne znam, mi razvismo citavu filozofiju ovde, a ti nam srusis sve jednim potezom :) Znaci treba se vratiti pocecima, kakve diskusije, simpatija iz sedmog razreda je ustvari pravi deckic za ove zenske ;)

a selo obozavam! samo ne znam nista da radim ybg :-)
E, to ti je greska ;)
Muskarac mora da zna svasta da radi, da bi devojke mogle da mu se dive :)
Nulto pitanje je koja je uopste merna jedinica...
Pa to je glavno pitane, sta se to meri sa 30 :hahaha:

Back