kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
evergreen teme
...grlom u jagode ..................bane bumbar se trazi .............te 70 i neke .........
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evergreen teme
retro iz back...grlom u jagode ..................bane bumbar se trazi .............te 70 i neke .........
retro iz back
naci frajera u 30.-oj,moguce ili ne?
pa ne mozes sve da imas a i nikad nije kasno.samo da ove nadju dechka sto su jurile karijere i 10 na fakultetu ...........
pa ne mozes sve da imas a i nikad nije kasno
O, bas si hrabrasacu ja da ucinim jedan gest od koga ce naglo da mi poraste popularnost pa cu da vidim ko mi se najvise javlja
ti lesevi od 30 godina ili piletina pa da vidimo ko je ko
Ne mora puno, moze i za trecinu manje od mene.....sto bi rekao sinnke i da ima puno kesha.................
O, bas si hrabra
Ne mora puno, moze i za trecinu manje od mene.
Ma jok, ja jos nemam 30.
....dobra prilika aaaaaaaaa ,pa trazish nekog sa dobrim genima sa diplomom da su njegovi bili diplomate he he .......keenjam ubishe me komarci u 30 tim ............
Ma jok, ja jos nemam 30.
A kad budem htela ja cu da nadjem nekog seljaka, zdravog u glavu i vrednog, da pravimo zdravu i lepu decu.
Skromna sam ja.
Ionako nam sela pusta, a i puna nezenja
ko ima 30 ?
on
ona
šta s dešava ovde ?
Nije to sto mislis
Danas sam u starkama
Znas kako devojcice biraju decake, da je sladak, da slusaju istu muziku, da je romantican...
Kad si stariji drugacije vidis ljude, neku sustinu brze provalis, ko se folira, ko vredi za drugara, za ljubavnika, za momka...
Ma jok, ja jos nemam 30.
A kad budem htela ja cu da nadjem nekog seljaka, zdravog u glavu i vrednog, da pravimo zdravu i lepu decu.
Skromna sam ja.
Ionako nam sela pusta, a i puna nezenja
ko ima 30 ?
on
ona
šta s dešava ovde ?
Jes', pa nisam ti ja iz BGa. Ja sam provincijalka, vidis valjda.a sad malo bajki ...................he he selo sa glavnom ulicom strahinjica bana...........
Girly podigla temu, ne znam zasto, da se posvadjemo hihi...ko ima 30 ?
on
ona
šta s dešava ovde ?
Nisam znala da to radimo, cek, a gde je zastita.yebemo se izmedju 30 i 40 pa ko pretekne .........
Epa, druze, ne znam, mi razvismo citavu filozofiju ovde, a ti nam srusis sve jednim potezom Znaci treba se vratiti pocecima, kakve diskusije, simpatija iz sedmog razreda je ustvari pravi deckic za ove zenskeolala, onda i ja sam kao neka devojcica, posto gledam riba da je slatka da slusa istu muziku i da je romanticna :-)
E, to ti je greskaa selo obozavam! samo ne znam nista da radim ybg :-)
Pa to je glavno pitane, sta se to meri sa 30Nulto pitanje je koja je uopste merna jedinica...
Nisam znala da to radimo, cek, a gde je zastita
....ja imam kasperski ...................
.yebemo se izmedju 30 i 40 pa ko pretekne .........
ko ima 30 ?
on
ona
šta s dešava ovde ?
uh uh uh
e svašta, pa nalaze se ljudi i sa 50