Ponašanje tipa Odbij !

🔹 Šta odbija kod „hladnoće“?

Ako traje predugo → osoba se oseća poniženo, nedovoljno viđeno, i povlači se.
To može izazvati osećaj da se s druge strane krije arogancija ili nezrelost.
U krajnjoj liniji, ako je neko previše hladan, šalje signal: „Nema kapaciteta za bliskost“.
Ovo AI odgovara!? Razumem AI koristiti u programiranju i slicnim stvarima, sto se tice emotivnih odnosa po meni je to igranje na tankom ledu, svaki odnos i pristup su razliciti, AI ne moze videti konkretan odnos, uvek ce odgovoriti istim modulom za svaki slican pristup sto je po meni besmisleno, jednostavno AI nije zivo bice a da bi shvatili kako emocije funkcionisu svakako nam treba zivo bice sa druge strane.

⚖️ U čemu je „štos“?

Oba pola time prave mikro-frustraciju kod drugog: „Zašto me ne primećuje?“
Ako druga strana ima lovčevsku energiju, biće još više zainteresovana.
Ako je nesigurna → povući će se i misliti da nema šanse.

Ovo AI odgovara!? Razumem AI koristiti u programiranju i slicnim stvarima, sto se tice emotivnih odnosa po meni je to igranje na tankom ledu, svaki odnos i pristup su razliciti, AI ne moze videti konkretan odnos, uvek ce odgovoriti istim modulom za svaki slican pristup sto je po meni besmisleno, jednostavno AI nije zivo bice a da bi shvatili kako emocije funkcionisu svakako nam treba zivo bice sa druge strane.

Naravno, dragi moj, ali ima i dosta dostupnog zanja da izvači iz literature sve o ovome... na kraju mogu pobrisati, ali je to suma sumarum onoga što ljudi pišu.. Ono što je ljudima bitno. Nas ovde nekoliko piše, a on izvlači što hiljade, stotin hiljada pišu o tome

Gledam u busu skoro, mladić i devojka, stoje, ali se vidi da su ušli zajedno, on je pomalo gleda, pa gleda napolje, ona stoji i kucka u telefon.. međutim, ono što on ne vidi a ja vidim ona je u jednom moemntu njega škljocnula, slikala, i nastavila da kuca., verovatno je nekom poslala sliku... delovala je potpuno nezainteresovano za njega, žvaće žvaku, gleda u telefon.. Mislim da mu je bilo malko ono jbt pogledaj me, ne bulji više u taj fon.

Vidim ima i nekih rilsova na tu temu, prilazi momak devojkama one sve se ponašaju kao da će da mu opsuju mater, kad on ode one sve kao JAAAAAAAO što je zgodan, baš je sladak. Vrati se on, one opet kao da ga ne zarezuju.

Jel to neka fora da se neko zainteresuje tako što ćeš se praviti da te uopšte ne zanima?

Da li to rade i muškarci? Da li to ima prođu? Ako da, kod koje vrste ljudi? Kako se sprovodi ta tehnika ako je uspešna? Moraš li ipak u jednom ternutku da je prekineš i pokažeš zainteresovanost? ;)
To su samo neki od oblika asocijalnog idiotskog ponasanja degenerisanih ljudi danasnjice, ja generalno ne podrzavam nasilje ali odbij' kako ti kazes je legitiman stav u nastupu odbrane licnog integriteta.
Kod mene posle neposlusnosti na komandu odbij sledi eliminacija neprijateljske zive sile.

Ja to koristim u cilju odbrane vlastite bezbednosti, a sad vec kako to ostali rade i dozivljavaju manje vise me i ne interesuje.

To su samo neki od oblika asocijalnog idiotskog ponasanja degenerisanih ljudi danasnjice, ja generalno ne podrzavam nasilje ali odbij' kako ti kazes je legitiman stav u nastupu odbrane licnog integriteta.
Kod mene posle neposlusnosti na komandu odbij sledi eliminacija neprijateljske zive sile.

Ja to koristim u cilju odbrane vlastite bezbednosti, a sad vec kako to ostali rade i dozivljavaju manje vise me i ne interesuje.

Pa da, ali vidiš da kod mnogih ljudi to pali.
Tebe ne mora da zanima jer možda ne želiš nikog novog da upozanješ i hvataš signale
ali ljudi koji se upozanju imaju nekad problem da čitaju onog drugog

Poslednja izmena:
Ima li još nekog kome je to kao špansko selo ?

Što reče jedan moj drugar pre više godina kada sam videla neku nike reklamu sa odvratnim patikama, on se bavi pravljenjem reklama itd, pa kažem kako odvratna reklama jbt ko će da kupi te patike?! A on kaže pa nije namenjena tebi.

Za svaku igru je potrebno dvoje

🔹 Kada ima prođu?

Kod ljudi koji vole izazov — oni koji su navikli da osvajaju, pa im se „hladnoća“ pali ego i želju da dokažu da mogu da osvoje.
Kod nesigurnih: može da napravi kontraefekat — oni se povuku i pomisle da stvarno nisu zanimljivi.
Najčešće uspeva na osobama sa izraženim takmičarskim ili „lovac“ mentalitetom.
Postoji nesto drugo a to je kad te cura pogleda i nakon toga vise ne gleda ali je dala signal to jeste interesantno da se potrudis .

Gledam u busu skoro, mladić i devojka, stoje, ali se vidi da su ušli zajedno, on je pomalo gleda, pa gleda napolje, ona stoji i kucka u telefon.. međutim, ono što on ne vidi a ja vidim ona je u jednom moemntu njega škljocnula, slikala, i nastavila da kuca., verovatno je nekom poslala sliku... delovala je potpuno nezainteresovano za njega, žvaće žvaku, gleda u telefon.. Mislim da mu je bilo malko ono jbt pogledaj me, ne bulji više u taj fon.

Vidim ima i nekih rilsova na tu temu, prilazi momak devojkama one sve se ponašaju kao da će da mu opsuju mater, kad on ode one sve kao JAAAAAAAO što je zgodan, baš je sladak. Vrati se on, one opet kao da ga ne zarezuju.

Jel to neka fora da se neko zainteresuje tako što ćeš se praviti da te uopšte ne zanima?

Da li to rade i muškarci? Da li to ima prođu? Ako da, kod koje vrste ljudi? Kako se sprovodi ta tehnika ako je uspešna? Moraš li ipak u jednom ternutku da je prekineš i pokažeš zainteresovanost? ;)
Generalno kod nas se strašno loše komunicira. Ide to dalje i od muško-ženskih odnosa i muvanja. Kod nas ljudi Generalno nemaju kulture da kažu jedno obično "zdravo" ili "dobar dan" i da se predstave. Svakodnevna komunikacija je loša i mnogo ljudi ima problem da progovori.

Vidi zamisli da je taj momak zivi u doba divljeg zapada u Teksasu ,mislis da bi je muvao i gledao da joj se dopadne a zar tek mislis da bi bio ignorisan ili odbijen,to malo never

Generalno kod nas se strašno loše komunicira. Ide to dalje i od muško-ženskih odnosa i muvanja. Kod nas ljudi Generalno nemaju kulture da kažu jedno obično "zdravo" ili "dobar dan" i da se predstave. Svakodnevna komunikacija je loša i mnogo ljudi ima problem da progovori.
Vidi Vajat Erp kada bi usao u kafanu gdje je lijepa zena,otvara vrata nogom i onda samo prstom pokaze na ljepoticu ona odmah trci gore u sobu i jedva ceka da je oplodi kauboj,a ako je neka divlja kaubojka onda ce na sred sanka da je oplodi,a pozdravljali su zene tako sto udju im kafanu i rukom je udare po dupetu ,i onda ona njega osamari on je uhvati za kosu i krece divlji seks.E sada danas ako covjek udari zenu po dupetu sto je prirodna potreba muskarca onda ide na sud i dobije tuzbu a zena i dalje ima pravo da osamari muskarca,vremena se mijenjaju na neprirodan nacin

Nema zene koja ne voli da se muskarci loze na nju i gledaju joj pozadinu itd cak iako joj primitivno dobacuju i tada voli iako ce da glumi da joj to smeta

Svaka zena zudi ne samo da je muskarac udari po dupetu vec da je tretira kao kauboj a danas su dobile depresiju od savremenih muskaraca koji nazalost su izgubili svu strast i vrelinu u sebi i svu onu prirodnu muskost koji su Imali kauboji,zene koje su bile sa kaubojima njihove jahacice su uzivale u strasti kako danasnje zene nikada nece,feminizam negira strastvenog muskarca i velica impotentnog depresivnog,pasivnog mekusca i to je tuga dansnjeg doba.Nemas pravo da budes muskarac,bioloski se sakate muskarci

Poslednja izmena:
Ne znam brate, vidim neko pominje musko zensku prirodu, vrv ce te krenuti i sa energijama, znam samo da na takvu reakciju mozes na dva nacina da odreagujes a ni jedan nije prijatan a oba su proaktivna:
Nacin br 1 :Jesi li ti alergicna na razgovor ili nisi oprala zube?
Br2 samo se okrenes i odes.
Br 2 je obicno bolja solucija jer br 1 moze da te uvede da se petljas sa poprilicno skrenutom osobom.
A ako budes stajao tu i upijao tu njenu "zensku" energiju, racunaj da se vreme racuna kao na intrastelaru kada odu na onu planetu pored crne rupe gde je jedan sat na planeti jedna zemaljska godina.

⚖️ U čemu je „štos“?

Oba pola time prave mikro-frustraciju kod drugog: „Zašto me ne primećuje?“
Ako druga strana ima lovčevsku energiju, biće još više zainteresovana.
Ako je nesigurna → povući će se i misliti da nema šanse.
Da ali to nije lovina - izazov, to je bezzivotna on mute devojka koja glumi izazov. Kao kada bi se oslic prerusio u brancina 🤪

Back